| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 20:14 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
با عرض سلام
ببخشيد يک سوال داشتم
چه نرم افزاري براي طراحي صفحات وب خوب است ؟
در ضمن کار کردن با آن هم ساده باشد.
ممنون
|
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 20:30 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
با عرض سلام
ببخشيد يک سوال داشتم
چه نرم افزاري براي طراحي صفحات وب خوب است ؟
در ضمن کار کردن با آن هم ساده باشد.
ممنون
|
فرزندم siasefid
ميتوني از frontpage استفاده کني
ولي به نظر بنده حقير اول با HTML کمي آشنا شو
بعد برو سراغ اين نرم افزار |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4957 اعتبار کسب شده: 9319 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 20:42 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
من و سيب، اون قديما (سال 78 ) با يه نرم افزاري به اسم first page شروع کرديم. (فقط اديتور بود، نه designer) و اما الان ... من شخصا بهت توصيه ميکنم کدت رو خودت بنويسي. براي اين کار هم edit plus واقعا معرکه اس. البته يه اديتور خوب ديگه هم به اسم notepad++ هست که اپن سورسه. اما اگه مطمئني که ميخواي با يه نرم افزار طراحي وب کار کني، (به جاي اينکه خودت کد بنويسي) از نظر من علاوه بر front page، برنامه Dreamweaver از شرکت ماکرومديا هم چيز خوبيه. به خصوص اينکه اگر بعدا خواستي مثلا php هم کار کني، نياز به تغيير اديتور نخواهي داشت.
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 13:56 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 0:41 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه منظور نرم افزارهاي طراحي استاتيک صفحات وب باشه، احتمالاً اکثر اشخاص Microsoft FrontPage و Macromedia Dreamweaver رو پيشنهاد مي کنن. اما در عمل براي طراحي صفحات وب از نرم افزارهاي کوچک و بزرگ خيلي زيادي استفاده مي شه که خيلي از اونها کارکردهاي محدود و خاصي در حوزه خاصي دارن. در هر صورت دونستن زبان HTML مي تونه در طراحي صفحات وب خيلي مفيد باشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |