صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
رزيتاآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 312
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 04 خرداد 1385، ساعت 19:46
 2 سال و 2 ماه پيش

گفت : كسي دوستم ندارد. ميداني چقدر سخت است اين كه كسي دوستت نداشته باشد؟ تو براي دوست داشتن بود كه جهان را ساختي. حتي تو هم بدون دوست داشتن... !

خدا هيچ نگفت.

گفت : به پاهايم نگاه كن! ببين چقدر چندش آور است. چشم ها را آزار مي دهم. دنيا را كثيف مي كنم. آدم هايت از من ميترسند. مرا ميكشند براي اينكه زشتم. زشتي جرم من است.

خدا هيچ نگفت.

گفت : اين دنيا فقط مال قشنگ هاست.مال گل ها و پروانه ها‚مال قاصدك ها‚ مال من نيست.

خدا گفت : چرا مال تو هم هست. دوست داشتن يك گل‚ دوست داشتن يك پروانه يا قاصدك كار چندان سختي نيست. اما دوست داشتن يك سوسك‚ دوست داشتن تو كاري دشوار است. دوست داشتن كاري است آموختني؛ و همه رنج آموختن را نمي برند. ببخش كسي را كه تو را دوست ندارد.زيرا كه هنوز مؤمن نيست. زيرا كه هنوز دوست داشتن را نياموخته. او ابتداي راه است. مؤمن دوست دارد. همه را دوست دارد.زيرا همه از من است. و من زيبايم. من زيبائيم‚ چشم هاي مؤمن جز زيبا نميبينند. زشتي در چشم هاست. در اين دايره هرچه كه هست‚نيكوست. آن كه بين آفريده هاي من خط كشيد‚ شيطان بود. شيطان مسئول فاصله هاست. حالا قشنگ كوچكم! نزديكتر بيا و غمگين نباش. قشنگ كوچك حرفي نزد و ديگر هيچگاه نينديشيد كه نازيباست

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3089
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 04 خرداد 1385، ساعت 20:26
 2 سال و 2 ماه پيش

نقل قول:
در اين دايره هرچه كه هست‚نيكوست. آن كه بين آفريده هاي من خط كشيد‚ شيطان
بود. شيطان مسئول فاصله هاست

نقل قول:
چشم هاي مؤمن جز زيبا نميبينند. زشتي در چشم هاست

It's a beutiful text but very far from the truth. The truth is it is not people's fault that they hate ugly creatures (=ugly women, ugly men, ugly animals, ugly plants), it is a completely natural process and if you belive that God is the creator, then He himslef is responsible for this. Don't fool yourself by putting the blame on people or imaginary creatures like Satan (=Sheytan).

This obvious contradiction (having injustice created by God in the world + beliveing in a beautiful perfect God) exists in all mono-theistic religions like Islam and Christianity. To get away with it, the idea of a "bad creator" like Satan or Anti-Christ is necessary. You also need to comfort the victims of God's ill-creation by beautiful yet nonsense words like the story in the above text. (I don't mean to discorage the author who wrote the above post, I am just explaining a point).

Our great poet Hafez very beautifully mentions the falasy of such comforting statements in the following verse:

پیر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت
آفرین بر نظر پاک خطاپوشش باد

Wink

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شليک به چشم فتنه! - در حاشيه فيلم توهين آميز "فتنه"
1
پاسخها: 2 بیننده: 211 نویسنده: وحيد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تصاوير ميکروسکوپي از حشرات
3
پاسخها: 9 بیننده: 349 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چند wallpaper زيبا از طبيعت
1
پاسخها: 14 بیننده: 1308 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است هر چه مي خواهد بگويد، هر که مي خواهد...
1
پاسخها: 23 بیننده: 689 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد