| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 03 خرداد 1385، ساعت 16:27 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 03 خرداد 1385، ساعت 16:34 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
میگم من بنفشو می شناسیم
همون نارنجی که آبی شده
اما خدایی نمی دونم لاجوردی چه رنگیه؟ : |
_________________ Everything is an Object!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 خرداد 1385، ساعت 17:07 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 19:07 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
ببین عزیز من!
ممنون از اینکه جواب سوالمو حضوری بهم گفتی (شب پنجشنبه کنار خوابگاه)
اما تا جایی که من یادمه اسمون کوهستان همیشه آبیه!
آبی تر از هر جای دیگه ....
یادمه یه شب با یکی از پسر خاله هام واسه کنکور درس می خوندیم. اون شب ماه شب ۱۴ تو آسمون بود.
اونجا هم چون توی کوه برق نبود با فانوس درس میخوندیم.خلاصه! جو گرفتمون فانوسو خاموش کردیم رفتیم روی پشت بام درس بخونیم! یه کم که گذشت دیدیم چشامون اذیت میشه کتاب و گذاشتیم کنار و بی خیال درس شدیم ....
و خلاصه هاروارد جون! الان بعد از ۴ سال انگار دیشب بود که اونجا بودیم ...... |
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 20:49 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
و من که يک سال زير آسمان سر کردم و چه شب ها که چراغ خواب را خاموش ميکردم و فقط به ستاره ها خيره ميشدم و چه شعرها که با نور مهتاب مينگاشتم و آسمان شب عجيب خستگي ناشي از درس هاي بيهوده را از تن ميبرد ... |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
sadegh  بزنم به تخته!
 |
شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 15:44 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
realy,realy,.....
من که خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم .... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |