_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب....
حرفي رو که خودم از يه آخوند شنيدم اينجا نقل قول مي کنم.
ايشون توصيشون اين بود که اگه نمي تونين تقوا پيشه کنيد و ازدواج هم نمي تونين بکنيد ، اسفناج موقت. (البته يه حديث هم گفت که با کنيز (در حال حاضر دختران کولي و ...) باشيد تا بعدا که يه ازدواج درست حسابي بکنين! ) (به نظر من شرم آوره!)
ما پرسيديم که واسه ازدواج موقت اذن پدر دختر لازمه ؟ جواب اين بود:
"اکثر مراجع عقد ازدواج موقت رو در صورتي صحيح دونستند که با اذن پدر باشه . و بدون اذن عقد باطل هست.اما اندکي (نمي دونم کي) گفتن اگه بدون اذن باشه گناه صورت گرفته اما عقد باطل نيست."
توضيح بسيار ضروري:
سوال ما من باب کنجکاوي بود!
چون من يکي به شيوه خودم مي ز يم ! نه لزوما به شيوه متخصصان فقه!
حرفي رو که خودم از يه آخوند شنيدم اينجا نقل قول مي کنم.
ايشون توصيشون اين بود که اگه نمي تونين تقوا پيشه کنيد و ازدواج هم نمي تونين بکنيد ، اسفناج موقت. (البته يه حديث هم گفت که با کنيز (در حال حاضر دختران کولي و ...) باشيد تا بعدا که يه ازدواج درست حسابي بکنين! ) (به نظر من شرم آوره!)
ما پرسيديم که واسه ازدواج موقت اذن پدر دختر لازمه ؟ جواب اين بود:
"اکثر مراجع عقد ازدواج موقت رو در صورتي صحيح دونستند که با اذن پدر باشه . و بدون اذن عقد باطل هست.اما اندکي (نمي دونم کي) گفتن اگه بدون اذن باشه گناه صورت گرفته اما عقد باطل نيست."
- هه؟ کي گفته دختران کولي امروزي حکم کنيز رو دارن؟! اين دو تا چه ربطي به هم داره؟
- والله اين جوريش رو ديگه ما نشنيده بوديم. بنده که عمري در کار تحقيق و تفحص در زمينه ازدواج موقت هستم تا به حال به همچين حکمي برخورد نکرده بودم. اکثر مراجع ازدواج موقت دختر باکره رو فقط با اجازه پدر دختر مجاز دونستن و عده اي هم مثل آيت الله العظمي روحاني اجازه پدر رو شرط ندونستن. اگه عقد صحيح باشه، گناهي هم به اون وارد نيست.
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید