| نویسنده |
پیغام |
Mohammad133  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 آذر 1386 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 57 محل سکونت: Canada جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 آذر 1386، ساعت 8:10 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
بسم الله الرحمن الرحيم
از حصله من که خارج است تمام اين پستها را بخوانم...ولي فقط يک اصل را در نظر داشته باشيد:
خداوند ازدواج موقت را قرار داد تا بساط زنا و فحشا و منکرات در جامعه برچيده شود و اين سنت خداست....اما و صد اما که عرف جامعه ما بقدري با اين عمل مغايرت دارد که ازدواج موقت که بماند ازدواج دايم هم هزار و يک حرف و حديث دارد در نتيجه همين ميشود که ميبينيد.
ولي بساط زنا مثل بقيه مفاسد همچنان پهن و بشريت رو به سقوط...با عث تاسف است. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:49 |
|
 |
5 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
لطفا به اين عکس کثيف خوب دقت کنيد
|
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 1533 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 8:14 |
|
 |
3 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
ديگه حالم داره از اين تاپيک و از ديدگاه آقايون به خانمها و
از هر چي عشق توي وجود ما خانمهاي خاک بر سر و نفهمه و از نوع آفرينش خدا که گند زده به آفرينشش
به هم ميخوره
ازدواج دائمش چه گلي به سر خانمها زده که موقتش بزنه |
حيرت انگيزه! اين که چطور يک زن خودش رو، عشق رو و آفرينش
خداوند رو در گرو پس و پيش شدن يک رابطه جنسي مي بينه.
واقعاً چي رو با چي اشتباه گرفته ايم؟
همه زنها به اين راحتي به خودشون توهين مي کنند؟ يه زماني
خيال مي کردم مردايي که تو ملاکهاي ازدواج، بکارت دختر براشون
اهميت اساسي داره چه ديدگاه وحشتناکي درباره زنان دارند.
حالا مي بينم بعضي زنان گويا خودشون تو اين قضايا گوي سبقت رو
ربوده اند. چنان ديدگاه مردانه اي چقدر خوب با چنين ديدگاه زنانه اي
هماهنگه. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 1533 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 بهمن 1386، ساعت 20:08 |
|
 |
3 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
تقريباً ده صفحه اول و چهار پنج صفحه آخر تاپيک رو نگاه کردم. با شناختي کلي که از روال نوشته هاي تالار و تاپيک به دست آوردم فکر نمي کنم با نديدن صفحات اون وسط چيز زيادي از دست داده باشم. اظهارنظرها به سبک خيلي از ساير موضوعات تالاربيشتر به نظر مي رسه گذري و سرسري و تفريحي بود. و متأسفم که بگم اين چه نقص بزرگيه براي يک تالار پنج شش هزار نفره و باسابقه فعاليت چهار پنج ساله. پستهاي فان فکر مي کنم بهتر مي بود در دو سه تا تالار محدود مي شد و جوي بوجود ميومد که در موضوعات جديتر نوشته هاي مسؤولانه و جدي ارزش بيشتري مي داشت. فکر مي کنم استعدادها و زمينه هاي خوبي تو تالار هست که باکثرت بيش از حد نوشته هاي باري به هر جهت به هدر مي روند.
فکر مي کنم يکي از موضوعات اساسي مرتبط با اين بحث ازدواج موقت اينه که جايگاه و نسبت رابطه جنسي رو با موضوعات ديگري از قبيل نهاد خانواده و عشق چطور مي بينيم؟ آيا تعدد شرکاي جنسي نهاد خانواده رو سست مي کنه؟ يعني ضمانت برقرار ماندن اين نهاد به اينه که طرفين ملتزم باشند حتماً و صددرصد تنها به يکديگر اکتفا کنند؟درباره عشق هم همين طور؟ معناي عشق با برقراري رابطه جنسي با ديگري مضمحل مي شه؟ عشق و رابطه جنسي دقيقاً يک چيز هستند؟ اصولاً چه ديدگاهي نسبت به نياز جنسي داريم؟ يک قضيه فيزيولوژيکه يا يک موضوع عاطفي و انساني؟من جواب مشخصي به اين سؤالات در نوشته هاي دوستان نديدم.
از نظر جنبه هاي اجتماعي هم سؤالات جدي پرسيده نشد. آيا موضوع ازدواج موقت به خاطر مشکلات اقتصادي جامعه و ناتواني جوانان براي ازدواج دائم و تشکيل خانواده مطرح شده؟ آيا به تأخير افتادن ازدواج در حال حاضر تنها به اين دليله؟ من فکر مي کنم اين طور نيست. در دوران ما اقتضاي رشد اجتماعي و شخصيتي افراد طوريه که براي سالهاي طولاني بعد از بلوغ و بيداري جنسي دختر و پسر شايستگي تشکيل خانواده و پذيرفتن مسؤوليتهاي اونو ندارند. بايد مسير ديگه اي هم براي تجربه جنسي و هم براي توسعه ساير تجربيات بين جنسي انديشيد. دوم اين که من هم با هرگونه تبعيض درباره برخورداري دو جنس از امکان ازدواج موقت مخالفم. بر فرض اگر مردان متأهل چه در شرايط عادي و چه در شرايط خاص حق استفاده از ازدواج موقت رو پيدا مي کنند زنان هم بايد حق چنين کاري رو داشته باشند. و اگر زنان متأهل حق چنين کاري رو پيدا نمي کنند مردان متأهل هم صرفنظر از اظهارنظرهاي فقهي سنتي از نظر اخلاقي حق ازدواج موقت ندارند.
حالا که تا اينجا اومدم سه قضيه متفرقه که بي ربط نيست هم اضافه کنم. يکي اين که دريافت ذهني و احساسي زن و مرد از تجربه جنسي متأسفانه دقيقاً يکسان نيست. هرکدوم با يک ديدگاه متفاوت بهش نگاه مي کنند و درباره اون انتظارات متفاوتي از همديگه دارند. درک اين تفاوتها که وابسته به اختلافات فيزيولوژيک دو طرف هم هست براي رسيدن به يک تعادل و هماهنگي مناسب که هر دو طرف رو در حدي از رضايت نگه داره شايد کارساز باشه. دوم اين که ازدواج موقت نسبت به ازدواج دائم براي خانمها يک امتياز خيلي بزرگ و مهم داره؛ ازدواج موقت براساس استقلال شخصيتي و اقتصادي زنان کار مي کنه و به اين هدف کمک مي کنه. برخلاف ازدواج دائم که مثلاً در اون افراد زير يک سقف زندگي مي کنند، تعهدات سنگيني نسبت به همديگه دارند و مثلاً نفقه بر مرد واجبه در ازدواج موقت چنين قضايايي مطرح نيست. سوم اين که به نظرم يک جنبه خيلي مهم ناپسند جلوه کردن ازدواج موقت در جامعه ما وضعيت واضحاً ضعيفتر زنان در جامعه و ناتواني و وابستگي اقتصادي و شخصيتي اونها به مردانه. شايد تا زماني که زنان به طور عمومي به وضعيت متعادلتري در اين باره نرسند امکان چنداني براي نگاه کردن منصفانه و منطقي به ازدواج موقت وجود نداشته باشه.
فعلاً همين قدر بسه.
بقيه باشه براي بعد. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 22 بهمن 1386، ساعت 18:25 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
من اگه هر يکي دو هفته چيزي درباره ازدواج موقت ننويسم انگار چيزي کم دارم. به خصوص که چنين تاپيک خوبي و اظهارنظرهاي خوبتري در اين تالار وجود داشته باشه. حيفه که خالي بمونه و زود زود بالا نياد.
فکر مي کنم يکي از عواملي که سد راه تغيير رويکردها نسبت به موضوع ازدواج موقت شده اينه که مشکلات و درگيريهاي جنسي جوانان از سوي نسلهاي قديميتر به رسميت شناخته نمي شه. اينجا هم مثل خيلي زمينه هاي ديگه، سنتي بودن و انعطاف ناپذير بودن ساختار و باورهاي اجتماعي جامعه ما قابل مشاهده است. پدر و ماردها و بزرگترها حاضر نيستند به حرف و خواسته بچه هاشون گوش بسپرند و نيازهاشونو جدي بگيرند و اميدوارند بدون ايجاد تغيير چنداني و با روشهاي محافظه کارانه و سلام و صلوات يک جوري از اين مخمصه نجات پيدا کنند و مشکل با ان شالله و ماشالله کردن درست بشه و بگذره. البته جوونترها هم تو اين قضيه بي تقصير نيستند. اونها هم اعتماد به نفس ندارند و درست حسابي تکليف خودشونو با احساسات جنسي خودشون نمي دونند. آيا بايد قبولش کنند و به رسميت بشناسنش و با قاطعيت از والدينشون و بزرگترها بخواهند به اين مشکلشون رسيدگي کنند؟ يا اصلاً به اندازه کافي اين نياز رو جدي مي دونند که بخواهند با پدر و مادرشون در اين باره صحبت کنند؟ يا شايد فکر مي کنند مشکل اونقدرها مهم و جدي نيست و اونو به روشهاي غيررسمي و زيرزميني در حد رضايت بخشي مي تونن حل و فصل کنند و به گشايش و تمهيداتي بيشتر از اين نياز ندارند. افکار ريشه دار سنتي که به خوبي در عمق اذهان ما ريشه دوانده اند باعث شده خيال کنيم ايجاد تغيير در روشهاي کهنه و سنتي به معناي خيانت در عشق و هتک حرمت نهاد مقدس خانواده است. در صورتي که به نظر من چنين دفاعيات سنتي و قالبي از خانواده و عشق بدترين نوع تحقير و طعنه به خود همينهاست که گويا با تعصب و شيفتگي تمام هوادارشون هستيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 15:12 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
فکر مي کنم يکي از تأثيرات مهمي که موضوع ازدواج موقت براي شروع مي تونه در سازمان فکري و روش زندگي جامعه ايراني برجاي بذاره به زير سؤال بردن اين عقيده سفت و سخت و مسلطه که ازدواج دائم تنها راه قابل قبول ارتباط دختر و پسره. اين يک نقطه شروع مطمئن و کارساز براي بازکردن باب تعامل و گفتگو بين کساني که براي انجام تغييرات در سنتهاي جنسي جامعه احساس نياز مي کنند با کسانيه که به طور سنتي بر تداوم الگوهاي عرفي و مذهبي پيشين اصرار مي ورزند. حضور شناخته شده ازدواج موقت در دستگاه احکام شرعي مذهب شيعه عنصر بسيار کارساز و کليديه که به خوبي مي تونه تابوي مسأله جنسي رو که در جامعه ما از هر طرف با انبوه ملاحظات و ابهامات محاصره شده به ميدان گفتگو بکشونه و در جهت منطقي کردن و شفاف سازي اون کارساز باشه. به اين ترتيب ازدواج موقت به عنوان فتح بابي براي گفتگو و اعمال تغييرات متناسب درباب مسأله جنسي در جامعه اي که از يک طرف شاهد تجربه بحرانهاي گوناگون جنسيه و از طرف ديگه همچنان به طور سنتي و عرفي بيشترين تکيه و اعتماد خودشو بر گزاره هاي شرعي و فقهي نهاده يک رويکرد مناسب و مؤثر و اميدبخش خواهد بود. هرچند ورود به فضاي تعامل و گفتگو در سطح وسيع اجتماعي خود نيازمند زمينه سازيها و آمادگيهايي است که چندان ظهور و بروزي در صحنه جامعه ما ندارند ولي لااقل براي آغاز اين حرکت و در عرصه هايي که امکان آغاز چنين گفتگو و تعاملي وجود داره، ازدواج موقت دستاويز و موضوعي مناسب و کارساز به نظر مي رسه. |
|
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 131 اعتبار کسب شده: 911 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 15:27 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
من فکر مي کنم تو جامعه اي که تا حالا حتي حرف زدن از اين مسئله جنبه ي خوبي نداشته برداشتهشدن محدوديت فقط مشکلات رو بيشتر ميکنه! |
|
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 131 اعتبار کسب شده: 911 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 15:33 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
اصلا" به نظر من اسم ازدواج نبايد روش گذاشته شه!
آخه بيشتر شبيه معاملست تا ازدواج! |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 317 اعتبار کسب شده: 1202 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 18 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 2:56 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
چندين ماه هست من ثبت نام کردم هنوز خبري نشده! |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 13:00 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| چندين ماه هست من ثبت نام کردم هنوز خبري نشده! |
جدي نميگي !!!پس چرا من بد بخت که به شوخي ثبت نام کرده بودم دو بار تلفن کردن و من کلي شرمندهء مامانم و خواهرم شدم که چرا همچين کاري کردم !!! |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 158 اعتبار کسب شده: 1018 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
بازم تبعيض بين مرد و زن !!!!!!! |
|
_________________ من نه يک مسيحي هستم و نه يک بشردوست.
من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،
و بشردوستي در مقايسه با آنچه من باور دارم بيارزش بهنظر ميرسد.
من بهجاي اينکه اجازه بدهم به يک صليب ميخکوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد ميجنگم.
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 0:00 |
|
 |
2 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
يکي از راهکارهايي که براي لغو کليشه هاي جنسي سنتي پيشنهاد شده اختلاط نقشهاي جنسيتيه. کليشه هاي جنسي ساده انگارانه هستند و حقوق و اختيارات ناکارآمدي براي زن و مرد تعريف مي کنند که به نظر مي رسه در شرايط زندگي جديد مشکل ساز بوده و بايستي مورد عدول قرار گيرند. کليشه هاي جنسي سنتي براي زنان تنها نقشهايي مثل مادر فداکار يا معشوقه آسماني يا زن لکاته را در دسترس قرار مي دهند يا نقشهاي معادلي رو به مردان نسبت مي دهند. اين گونه الگوها مشخصترين اشکالي که دارند رفتارها و حقوق افراد رو به نحو تنگاتنگي در سايه خواست و عرف جمعي تعريف مي کنند و جاي زيادي براي انتخاب و خواست فردي باقي نمي گذارند. اشکال ديگه اين الگوهاي فرهنگي ديوار بلنديه که بين دنياي زن و مرد مي کشند. اين تعريف متصلب که درباره شيوه زندگي زنانه و مردانه حقوق و اختيارات تا حدود زيادي متفاوت تعريف مي کنه هم از محدوديتهاي سنتي براي زندگي زنان حمايت مي کنه و هم مرد رو از نيمه زنانه وجود خودش محروم مي کنه.
اختلاط نقشهاي جنسيتي از جمله معانيي که داره اختلاط وظايف زن و مرد در خونه و جامعه است و در نتيجه اين وضعيت ديگه قادر نخواهيم بود نقش و وظيفه از پيش تعيين شده اي رو به زن يا مرد اختصاص بديم بلکه چگونگي توزيع اين وظايف بين زن و مرد بنا به اقتضائات و علائق فردي دو طرف انجام مي شه. علاوه بر اين مبهم شدن مرزهاي بين زنانگي و مردانگي اين امکان رو به طرفين مي ده تا در روش زندگي خود بين نقشهاي سنتي زن و مرد گردش کنند و از آن ميان بنا به علاقه و اقتضاي خود دست به گزينش آزادانه بزنند. معناي ديگه اختلاط نقشهاي جنسيتي تفاهم و نزديکي بين خواسته هاي جنسي زن و مرد نسبت به همديگه است. انتظار هست زماني که زنان و مردان رابطه خودشونو از چشم طرف مقابل هم ببينند و انتظاراتشون از رابطه به همديگه شبيه بشه، اين رابطه واقعيتر و روانتر بشه. بعيد نيست تا زماني که روند بيداري جنسي در دختران که به طور سنتي خواسته هاي جنسيشون سرکوب و کتمان شده کامل نشه، پسران که به طور سنتي روند بيداري جنسيشون به سرعت طي دوران بلوغ کامل مي شه همچنان به عنوان حيواناتي جنسي که تنها براساس شهوتي پست و غيرانساني فکر مي کنند و زندگي مي کنند ديده شوند. اگر دختران خود چنين بيداري جنسي تجربه کنند شايد ارزيابيشون از اين سائق انساني تغيير کنه و واقعيتر بشه. اين اختلاط و تفاهم و نزديکي عامل مهمي براي برابر شدن و انساني شدن مواضع دو طرف در ازدواج موقت مي تونه باشه.
در ايران ما به طور رسمي و عرفي درباره رابطه زن و مرد به طور معمول دو انتخاب هيچ (تجرد) يا همه (ازدواج دائم) وجود داره. يعني شما درباره اين موضوع تنها دو انتخاب کاملاً متضاد و دور از هم در اختيار داريد و در فاصله گزاف بين اين دو انتخاب هيچ انتخاب قابل قبول ديگه اي در دسترس نيست. افرادي که شرايط و اقتضائات زندگيشون در دامنه اين فاصله بزرگ قرار مي گيره ناچار با تحمل قدري نارضايتي و ناکامي بايستي به يکي از همون دو انتخاب تعريف شده رضايت بدهند و احتمالاً متحمل بخشي از آسيبهاي اين گزينه هاي نامتناسب هم مي شوند. به عنوان مثال بعيد نيست بخشي از آمار طلاق مربوط به گزينش نامتناسب گزينه ازدواج دائم بوده باشه. ازدواج موقت گزينه سوميه که مي تونه قسمت زيادي از اين فاصله بين ازدواج دائم و تجرد رو پر کنه. اميد هست با شتاب گرفتن هر چه بيشتر آمار فزاينده طلاق طي سالهاي آينده، درک ارزشها و پتانسيلهاي ازدواج موقت راحت تر بشه.
ازدواج موقت اگر يک وظيفه واحد داشته باشه اون وظيفه و کارکرد محوري حتماً در هم شکستن اقتدار فراگير ازدواج دائمه که در اذهان مردم جامعه ما تمام مشروعيت رابطه زن و مرد رو به خودش اختصاص داده. ازدواج موقت مي تونه يک بهانه و بستر شناختي و معرفتي جديد باشه تا با حضور شايسته خودش الگوها و استانداردهاي فردي و جمعي افراد جامعه رو درباره چرايي و چگونگي رابطه زن و مرد تغيير بده. ازدواج موقت اهرم خوبي براي افتراق دادن بين مسأله جنسي و نهاد خانواده در اذهان مردم جامعه مون مي تونه باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 فروردين 1387، ساعت 23:56 |
|
 |
1 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
امشب يکي از دوستان هم تالاري در مورد حکم ازدواج موقت بدون اجازه پدر دختر سؤال مي کرد. گفتم حکمش رو اينجا نقل قول کنم که هي دوستان ازم سؤال نکنن و زودتر جواب بگيرن!
اکثر مراجع تقليد ازدواج موقت و دائم دختر باکره بدون اجازه پدر رو مجاز ندونستن؛ اما عده اي هم مجاز اعلام کردن:
سؤال: اگر دختر باکرهاي راضي به عقد باشد و بدون اجازه پدر (که ترس مخالفت ايشان مي رود) عقد شود، حکم آن چيست؟
جواب: چنانچه رشيده است؛ يعني خوب و بد را تشخيص مي دهد اشکال ندارد واجازه پدر شرط نيست.
آيت الله العظمي سيد محمد صادق روحاني
منبع: http://www.istefta.net/ans.php?stfid=5171&subid=9 |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 فروردين 1387، ساعت 2:50 |
|
 |
1 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 فروردين 1387، ساعت 9:37 |
|
 |
1 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|