| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3275 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 21:59 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
به پيوست پست قبليم که امروز فرستاده بودم:
ظاهراً اين خانم توی تظاهرات عليه بد حجابی خيلی فعال بودند
ولی حجاب باطنی خودشون 2 زار نمی ارزه
طفلکی فاطمه ز هرا اگر بدونه چه حديث هايی رو از زبونش ساخته اند
با خود مهدی ظهور ميکنه که حقش رو از اين جماعت بگيره
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9961 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 22:07 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
فتوشاپ هست، وجدان نيست، ...
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=313937 |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 22:14 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 140 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 22:14 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
sedayedel نوشته بود:
| نقل قول: |
ماشالو خدا بگم چيکارت کنه که اين لقمه رو توی دامن تالار گذاشتی
بعضيهام ديگه ول نميکنن
|
خب به من چه اونا جنبه ندارن
وبلاگو که معرفي کردم قشنگ نبود؟ نخنديد ازش؟ مَي من ديگه چيکار کردم که ايطور نفرينم ميکني؟ مَي من ساختمش؟ چون مث بقيه بلد نيسم طهروني بينويسم فک ميکنيد بي صابم که هرچي دلتون خواست بهم بگيد؟
اصن ديگه ميرم گم ميشم به مولا از زن کمترم اگه برگردم اينجو |
|
_________________ دلم تنهاترين دلهاست اينجا
که از دست رفاقت تير خورده
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9961 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 22:21 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| ماشالو نوشته بود: |
...
اصن ديگه ميرم گم ميشم به مولا از زن کمترم اگه برگردم اينجو  |
تو هم که همش تو مد قهري! ناسلامتي مرد که قهر نميکنه! |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3275 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 22:31 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| ماشالو نوشته بود: |
خب به من چه اونا جنبه ندارن
وبلاگو که معرفي کردم قشنگ نبود؟ نخنديد ازش؟ مَي من ديگه چيکار کردم که ايطور نفرينم ميکني؟ مَي من ساختمش؟ چون مث بقيه بلد نيسم طهروني بينويسم فک ميکنيد بي صابم که هرچي دلتون خواست بهم بگيد؟
اصن ديگه ميرم گم ميشم به مولا از زن کمترم اگه برگردم اينجو  |
قهر نکن همينکه برای شما هم خنده دار بود از خودمونی |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 140 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 22:34 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
باشه ديگه قهر نميکنم خيلي ممنون از هر دوتاتون |
|
_________________ دلم تنهاترين دلهاست اينجا
که از دست رفاقت تير خورده
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 22:57 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
با توجه به اعتراضاتي که نسبت به اين موضوع صورت گرفته، از دوستان خواهشمندم که این بحث رو ادامه ندن.
متشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3039 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 23:20 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 23:25 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1167 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 0:01 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3039 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 0:51 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
OK, enough is enough! Lets finish the 'sweet topic' of temporary marriage and start a new topic. I suggest we start talking about temporary parenthood! Does any body like to become my doughter for two and a half days? |
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3453 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 1:01 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
الان ديگه وقتشه برم سراغ جواب دادن به سؤالات و مطالبي که مطرح شد:
خوب بحث در اين مورد چه فايده اي ميتونه داشته باشه ؟
چي ميتونيد از اين برداشت کنيد ؟
فقط توصيه ميکنم کتاب " نظام حقوق زن در اسلام " را بخونيد تا بدونيد اصلا فلسفه ازدواج موقت چيه ؟ چرا اسلام چنين چيزي را مطرح کرده و اصلا شرايطش چيه ؟
اما عقيده من: خوب طبق همون کتاب شايد ازدواج موقت خيلي هم چيز خوبي باشه و يکي از مشکلات جامعه ما نبودن اين فرهنگ باشه.
پيشنهاد ميکنم قبل از هرگونه جواب حتما اون کتاب را بخوني سپس جواب دهيد . |
کتابي که هاروارد معرفي کرده کتاب بسيار مناسبي در اين زمينه هست و احتمالاً تمام يا اکثر مسائل و شبهات در مورد ازدواج موقت با خوندن اين کتاب برطرف مي شه. اما به نظر من وقت يه همچين بحثي در تالار وجود داره، ارجاع دادن خوانندگان به خوندن کتاب نمي تونه چندان مفيد باشه. چون اولاً احتمال اين که کسي براي پيدا کردن جواب سؤالش الان بره سراغ کتاب خيلي کمه؛ در ضمن از اين جور جواب دادن ممکنه اين برداشت بشه که جوابي وجود نداره و شبهه باقي بمونه. پس همه چيز رو بايد همين جا حل و فصل کرد.
| Now, please some one tell me how many countries in the world have a law for "temporary marriage" ???!! |
فقط يه کشور؛ فقط ايران. علت هم مشخصه. ازدواج موقت حکم اسلامه و از بين مذاهب اسلامي هم فقط از نظر شيعيان مجازه. کشورهاي شيعه نشين هم در دنيا تا اونجايي که من مي دونم به طور عمده چند کشور بيشتر نيست: ايران، عراق و بحرين. اين سه کشور اکثريت مطلق شيعه دارن. لبنان هم حدود 40 درصد مردمش شيعه هستن. در اين کشورها هم بجز ايران، حکومت دست شيعيان نيست که قوانين تشيع اجرا بشه. در هر صورت اين نمي تونه دليلي باشه که ايران هم قوانين تشيع رو به اجرا نذاره.
| Clearly, the whole thing is simply a way to re-name and islamize (is it the right word?) the need (and right) of humans to have relationships outside/before marriage. If people want to be together without formally getting married, then they become girlfriend/boyfriend and it doesn't need to have legal formula. Why does our country ned to do everything in the most strange and twisted way? |
اولاً قانون ازدواج موقت بيشتر از 1400 ساله که وجود داره و چيزي نيست که شيعيان يا يارن تازه بخواد اون رو از خودش در بياره يا اجرا کنه. در ضمن چه اشکالي داره همون رابطه اي که تحت عنوان دوست دختر و دوست پسر در خيلي جاها وجود داره شرعي و چارچوب دار و قانونمند بشه؟ چه جوره که وجود دوست پسر و دوست دختر در اکثر جاها کاملاً عاديه؛ اما دوست دختر و دوست پسر شرعي و چارچوب دار و قانوني، غير عادي و زشت به نظر مي رسه؟!
چندتا سوال توي ذهنم هست که هيچ وقت از کسي نپرسيدم:
1- آيا ازدواج موقت ميتواند همراه با فعاليت فيزيکي(سکس) همراه باشد يا خير؟
2- در صورت مثبت بودن سوال اول آيا من و شما به اين اعتقاد داريم که رابطه(آن هم از نوع نزديکش) با خود احساس به همراه مي آورد يا نه؟
3- در صورت مثبت بودن سوال دوم آيا احساسات بوجود آمده را ميتوان با مبلغي سنجيد؟
4- آيا پس از به اتمام رسيدن مدت معين ميتوان از احساسات هم بطور معين چشم پوشيد؟ |
1. جواب سؤال اول مشخصه: بله.
2. چنين رابطه اي مي تونه با خودش احساس به همراه داشته باشه. البته خيلي به اين بستگي داره اين رابطه به چه شکل و با چه انگيزه اي و به چه مدتي باشه.
3. مسلمه که احساسات رو نمي شه با مبلغي سنجيد. فکر مي کنم مسأله ذهني شما در مورد مهريه ازدواج موقت هست که مرد به زن بايد پرداخت کنه. در اين مورد چند تا مطلب وجود داره:
- مهريه الزاماً نبايد مادي باشه. مثلاً مي تونه 100 تا صلوات يا 10 رکعت نماز باشه.
- در جهان مادي خيلي وقتها ناچار مسائل غير مادي در ماده تجسم پيدا مي کنن. مثلاً من براي نشون دادن علاقه ام به دوستانم به مناسبت تولدشون براشون کادو مي خرم. آيا اين کادوي مادي که يه مقدار براش پول خرج کردم، به اين معني هست که من براي دوستم به همين مقدار ارزش قائل هستم؟! اين کادوي مادي بيشتر يه وسيله هست تا اين که فقط جنبه مادي داشته باشه.
- تا حالا به معني "مهريه" فکر کردين؟ در عربي به مهريه "صداق" هم گفته مي شه. هم کلمه "مهريه" و هم کلمه "صداق" در خطبه عقد دائم و موقت به کار رفته. "مهريه" يعني چيزي که براي نشون دادن مهر و محبت هست. "صداق" هم به معني نشانه صداقت و درستيه. از معاني "مهريه" و "صداق" دقيقاً اين برداشت مي شه که هدف مهريه به غير از مسائل مادي نشون دادن مهر و محبت شوهر به همسرش هست. مسلمه که اين مهر و محبت در دنياي مادي مثلاً در يه تعداد سکه طلا ممکنه نشون داده بشه. هر چند که براي اين محبت ارزش مادي نمي شه در نظر گرفت.
| پاسخي که تا اين لحظه بدان رسيدم اين است که ازدواج موقت در شرايط خاصي امکان تحقق دارد.از جمله اين که نيرويي نبوي در وجود انسان باشد و بداند چگونه و چه طور بايد از آن استفاده کند. |
همون جور که قبلاً هم نوشتم، ازدواج موقت در شرايط خاص توصيه شده؛ اما براي ازدواج موقت نيازي به نيروي نبوي نيست. در زمان خود پيامبر (ص) هم که ازدواج موقت وجود داشته، افراد عادي اين کار رو مي کردن.
يه سري مسائل ديگه هم وجود داره که ايشالله مي ذارم براي بعد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 21:07 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3453 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 1:44 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
بنده در اول بحث اعلام کردم هر کس نظر مخالف يا موافقش رو به صورت منطقي و مستدل بيان کنه. ظاهراً خيلي از دوستان علاقه اي به اظهار نظر منطقي ندارن. يه نگاهي به اسم اين تالار بندازين: "تريبون آزاد دانشجويي". هر کس حرفي براي گفتن داره، چه موافق و چه مخالف، کاملاً آزاده.
قرار نيست همه کاربران و خوانندگان تالار با نظرات ما موافق باشن. مسلمه که همچين موضوعي موافق و مخالف زياد داره. اگه مي خواين موضوعي باشه که توش بحث و جدل نشه، يه موضوع به اسم "هواشناسي" راه بندازين و در مورد وضع آب و هوا صحبت کنين! احتمالاً بحث و جدل چنداني به وجود نمياد!
اساس تالارهاي گفتمان بر اينه که هر کس در چارچوب مشخص براي بيان عقايد و ديدگاه هاش آزاده. به نظر من قفل کردن همچين موضوعي به معني خفه کردن تالارهاي گفتمانه و با اصول اون کاملاً در تضاده. بنده اولاً تا جايي که به من مربوط مي شه اجازه بستن همچين موضوعي رو نمي دم. در ضمن اگه هم نظر بقيه دوستان به قفل کردن اين موضوع باشه، به نظرشون احترام مي ذارم؛ اما ديگه حاضر نيستم حتي يه کلمه تو اين تالارها مطلب بنويسم.
چه خوبه ياد بگيريم نظرات مخالف رو بشنويم؛ اون رو تحمل کنيم؛ اگه جواب منطقي براش داريم بازگو کنيم و اگه هم حرفي نداريم، نظر مخالفمون رو بپذيريم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 2:07 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ميتونيد تا قيام قيامت به اين بحث بيهوده ادامه بديد
ولی يک کدوم از آقايون موافق جواب من و ندادند
کدوميک از شما ها ياخانواده هاتون حاضريد يک خانمی را که قبل از شما 15 دفعه
ازدواج موقت کرده به همسری بپذيريد
يا اينکه خواهر خودتون رو در اين مقام ببينيد و ازدواجهای موقتش رو تأييد کنيد
يا اينکه موافقت شماهام تا موقعيه که موقعيت ازدواج رو نداريد
و موقع ازدواج دائمتون که شد
ماماناتون و ميفرستيد خواستگاری آفتاب مهتاب نديده ها
اون موقع همگی هنوز شيعه هستيد يا نه
من طاقت شنيدن نظر مخالف خودم رو دارم
ولی اين يکی رو متأسفم
بنابر اين من اين تاپيک رو به روی خودم قفل ميکنم
تا بيشتر از اين نظرم نسبت به دوستانم منفی نشه
Good lock with the valuable information about this junk |
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 10:53 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
از صداي دل که فکر ميکنم فقط به صداي دل گوش مي ده خواهش ميکنم کمي منطقيتر به اين مسئله نگاه کنه نه عاطفي...
با اين که مَردم ولي قبول دارم حرف صداي دل حرف بيش از نيمي از زنان جامعه امروز است.که با بررسي تاريخچه قوي مرد سالاري در اين مرز و بوم ، آه او بي دليل نيست.
سوال هاي مرا غريب پاسخ داد ولي فقط در يک نکته با او در جواب همنظرم.(ازدواج موقت فقط در شرايط خاصي توصيه شده است)
از جمله اين شرايط :
در سرزميني به بعثت رسيدي که مردمش دختران خود را زنده به گور ميکنند.بالاي سر خانه هاي بسياري پرچم زده اند. زن و شمشير مهمترين تفريحات اين جامعه است.
حالا چگونه از اسلام صحبت ميکني که مباني اسلام به قلب تک تک عموم جامعه رسوخ کند؟عموم جامعه...
مانند شراب که بايد براي حرام شدنش مراتبي طي مي شد. که شد.ولي اين موضوع مراتب خود را طي نکرد (به دلايل بسياري که خود ما مقصريم و منظورم حرام کردن عٌمرانه نيست مشخص شدن سرنوشت آن است) و گمانم بر اين است که يکي از نافهمي هايي که حضرت مهدي(عج) آنرا حل خواهند کرد (براي عموم جامعه) همين موضوع است.
چرا؟
چون با اين شرايطي که الان در احکام شرعي ما آمده است هر دختري با هر مردي مي تواند به طور زمان معيني همراه و همسر باشد.
خوب اون آمريکايي لامذهب هم هرشب در کلوبهاي آمريکا(مثال بعيد) همين کار را ميکند. فقط هيچ کدامشان خطبه رو نميخونند.
اينجا بحث نيت و اذن خدا پيش مي آيد:
نيت از ازدواج موقت خانم بازي يا پسر بازي است؟
به خاطر اذن خدا بکارت مردانه و زنانه خود را واگذار مي کنيم؟ (براي مجردان)"منظورم فقط سکس نيست"
به خاطر اذن خدا تنها شريک زندگي خود را لايق خيانت و يا تعدد مي دانيم؟(براي متاهلان)
1-
2-
3-
4-
5-
6-آيا الگوي رفتاري و اخلاقي در ما شيعيان وجود ندارد؟ (نه فقط تعصبات مذهبي)
7- آيا قدم گذاشتن در اين ورطه به دلايل نيازهاي بيش از حد روان بايد از قوانين الهي استفاده کرد؟
8- جايي از قول معصومي خواندم که طلاق مکروه ترين حلال است.ايا براي زنده کردن سنت پيامبر بايد مکروه ترين حلال را به جان خريد؟
9- اسکناسي که در دست اقشار مختلف جامعه مي چرخد چروک و زشت مي شود.با شرايطي
که ازدواج موقت به راحتي بدست گرفتن اسکناس است آيا انسان چروک و زشت نميشود؟
10- ذات تشيع براي متعالي کردن انسان است يا مٌٌسکني براي دردهاي او؟
----------------------
السابقون و سابقون |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|