| نویسنده |
پیغام |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -491 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 19:35 |
|
 |
9 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 مرداد 1386، ساعت 10:39 |
|
 |
9 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
يکم صبر کنيد تا فرهنگ صيغه بياد بعدش ميبينيد هيچ فرقي با فاحشه خونه هاي غرب نداره...الانم فقط به خاطر حجب و حيايي هست که ما ايرانيا داريم و اينکه خيلي مردم احساسي هستيم و برا ازدواجمون و عشقمون ارزش خاصي قائليم....ولي وقتي اين فرهنگ جا افتاد ديگه ميبيني دوستت راحت با هر کي ميخواد رابطه داره عمرا بري عفت پيشه کني و جلوي خودتو بگيري...البته نبايد فراموش کنيم از ما بهترون خيلين
حالم بهم ميخوره از اين مسخره بازيااا.
~cEnSoReD~
لطفا به کسي توهين نکنيد.
با تشکر
s.m.s |
|
|
|
|
|
|
 |
بيمار رواني  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: عسلويه سن: 28 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 11:59 |
|
 |
9 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من ازدواج موقت چيز خيلي خوبيه و خيلي از مشکلات جامعه ما را حل ميکنه
اما متاسفانه در جامعه مانيست به شخصه در هر محضري که رفتم جوابم منفي شنيدم حتي حاضر شدم پول خوبي به محضردار بدم اما نشد |
|
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 22:09 |
|
 |
9 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
از دواج موقت !
قبلت !
نکاح
صيغه و همه و همه ي اين چيز ها همشون همون تجاوزه ما خودمونو با اين حرفا
گول مي زنيم
اگه کسي بخواد ارضا بشه ديگه از اين چرت و پرتا حاليش نيست
يا که با يه قبلت گفتن بتونيم بگيم اين کار ديگه حلاله بازم نه
ما از ريشه مشکل داريم
اگر اون بي اختيارا قبول به احداث خانه ي عفاف مي کردن
و چند تا خود فروش و چند تا شيخ توش متمرکز مي کردن
اين همه از جوونايه قشنگ قشنگ ما دنبال تجاوز ، خود ارضايي و وووووووو خيلي چيزا نمي رفتن
ملت ما نمي تونن قبول کنن که مي شه در کنار مسجد يه کاواره يا حتي يه خانه ي عفاف گذاشت
اگه اين کار شد
اون وقت مي تونيم عاقلانه در باره ي ازدواج موقت صحبت کرد
اونجاست که ازدواج موقت معنا مي گيره
ازدواج موقتي که در خفا باشه از زنا بد تره
ازدواج موقتي که همراه با تر س با شه لذت نداره
موفق باشد . |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 22:40 |
|
 |
9 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
جدا درد شما فقط همين موضوع مسخرس.شما هيچچ چيز مهمي ندارين که بهش فکر کنين . خسته نمي شيد از بس به اين موضوع پوچ فکر کرديد ؟ |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 6:53 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
~CENSORED~
لطفا به کسي توهين و بي احترامي نکنيد
با تشکر
s.m.s |
هه هه _ توهين و بي احترامي؟ از کي تا حالا چيزايي که از نظر تاريخ شناسان و عالمان ديني و اسلام شناسا چه شيعه و چه سني و چه ... ثابت شده اسمش توهين و بي احترامييه؟
شکي در اين نيست که عمر اوني که من کفتم بوده.
خلاصه يه کاري نکنيد اون دنيا با عمر محشور بشيد _ |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ناشناس در تاريخ شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 12:59 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 11:59 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
ازدواج موقت - Concubine
يه جوک :
ميگن در جريان نامهنگاري احمدينژاد رئيسجمهور ايران به رئيسجمهور آمريکا و دعوت اون به پيروي از دستورات الهي که در اديان اومده ، رئيسجمهور آمريکا جرجبوش طي تماس تلفني با ذوق و شوق به رئيسجمهور ايران ميگه : آقا حالا اين اختلافات موجود رو فراموش کنيم ، اين صيغه که دارين توي احکامتون ، قضيهاش چيه !؟
---------------
صحبتهاي اخير وزير کشور در مورد اشاعه صيغه و سخنان مخالف و موافق نمايندگان و لوايحي که در اين مورد به مجلس رفت و تصويب شد ، من رو بر اون داشت تا نظرم رو در اين مورد بنويسم. روانشناسها معتقدن يک از دلايل ناسازگاري زنان و مردانِ ما اينه که مدت زيادي رو در کنار هم سپري ميکنن. مثالي که در اين مورد ميزنن اينه که آدمها معمولاً در بيستوپنجسال بعد از شروع کاري بازنشسته ميشن ولي زنها و مردها تا آخر عمر بايد همديگهرو تحمل کنن و اين عامل اختلاف ميشه. مخصوصاً زماني که انتخاب صحيح نبوده باشه بهداشت رواني افراد تا آخر عمر دچار مخاطره ميشه. فرهنگ جامعه ما به تدريج به سمتي پيش ميره که در اولين ازدواجها هم پسران و دخترانِ ما بتونن قبل از اينکه اسم شخصي وارد شناسنامهشون بشه و مشمول قوانين ازدواج دائم بشن يعني به يک عمر رابطه فکر کنن ، بتونن با روابط موقت ، شناخت و انتخاب صحيحي داشته باشن. اگر چه عرف هنوز بر اين منوال نيست ولي به نظرم اين موضوع قواعدي داره که از فاحشهگري منفک ميشه ، صيغه نه تنها به عنوان يه دستور ثانويه ديني (احکامثانويه ، احکامي هستن که به ضرورت زمان و مکان وضع ميشن و جزو قواعد کُلي اسلام نيستن) محسوب ميشه بلکه راهحلي بوده که بر اساس ضرورت و اعتقادات افراد وضع شده.
فقط موضوعي که باقي ميمونه باز مُشکل بکارته. طبعاً وقتي دوره ازدواج موقت رو شخصي با کاميابي کامل جنسي پُشتسر ميذاره و نميخواد ادامه بده نبايد انتظار داشته باشه که در رابطه بعدي بتونه خودش رو باکره معرفي کنه و حتماً بايد با مردانِ باتجربه دمخور باشه يا اينکه حتماً به همسرش بايد بگه که باکره نيست.
قطعاً همينکه شخصي در يک زمان مشخصي فقط با يک جفت سر ميکنه خودش نشونه پايـبندي اون به اصول روابط انسانيه. هر چند که انسان در طبقهبندي جانوري جزو دسته چندهمسر يا صاحب حرمسرا از طرف نر محسوب ميشه (مثل ميمونها و شيرها).
.
- ما ميخواهيم با ازدواج مُدتدار که بين هر زن و مردي برقرار ميشه ، مجالي رو براي انتخاب صحيح قبل از يک تصميم دائمي فراهم کنيم . کُجاي اين ايراد داره!؟
- ما ميخواهيم با صيغههاي يکساله يا چندماهه ، رابطه يک زن رو در جامعه به سمتي خلافِ تعدد روابط در يک زمان هدايت کنيم. اين کُجاش زشته يا بده!؟
- ما ميخواهيم با گرايش جوانانِ به ازدواج موقت ، کاروکاسبي سوداگرانِ فحشا و سوءاستفادهگرانِ مالي رو از غيرقابلانکارترين ميل و احساس دوطرفه انسان ، تخته کنيم. به نظرتون فرق نداره!؟
فرزندانِ بيپدر ، حاملگيهاي يکباره و ناخواسته ، شيوع بيماريهاي مُقاربتي در جامعه و نداشتن ساپورت کافي و بياحترامي براي زنهاي بيسرپرست ، هم از جمله مُعضلاتي هستن که با ازدواج موقت به راحتي حل ميشن. هيچ شکي هم نيست. من نمونههاي زيادي رو در سنين مُختلف زنان ديدهام که موضوع صيغه رو جدي ميگيرن و زنهاي به نسبت تأمينتري هم هستن. يعني در امنيت و خوشبختي نسبي به سر ميبرن.
سعي کنين اين رو در ارتباط خودتون به عنوان اولين رابطه رسمي بهش نگاه کنين ! آيا ترجيح ميدين به يکباره بعد از کُلي محروميت از روابط نُرمال ، دچار رابطهاي نامعلوم و قانوناً دائمي بشين !؟ يا اينکه ضمن کسب تجربه و شناخت عملي نسبت به جنس مقابل و اميال جنسي متقابل ، براي زندگي با فردي که شناختِ کافي از اون دارين ، تصميم بگيرين ! کدومش خوبه !؟
مثال :
خوب دو تا مُعضل کم بودنِ کار و کم بودن شوهر رو ميشه اينجا با هم مقايسه کرد. مثلاً مردي که دربه در دنبالِ کار مي گرده تا هر جوري هست دستش بند بشه خيلي به اينکه شناخت يا علاقه اي نسبت به کارش داشته باشه فکر نمي کنه و فقط دنبال کاره. اتفاقـاً زن هايي هم که زياد منتظر شوهر ميشن همينطوري هستن! حالا همونطور که يه آدم بيکار گاهي پيشنهاد کارهاي قراردادي زيادي بهش ميشه ولي همه اش ترجيح ميده که يه کار رسمي رو بپذيره ، صرف نظر از اينکه اون کار بهش مي خوره يا نه. دختران ايراني هم بيجهت به شأن و کلاس رابطه رسمي فکر ميکنن. در حالي که زن هايي که روابط قبل از ازدواج دارن معمولاً راحت و دقيقتر انتخاب مي کنن.
بعضي زن ها ميگن رابطه رسمي باشه هر چي مي خواد باشه که اگه معامله مون نشد حداقل عوايد ماليش سرجاش باشه! (اين گروه زن ها يا سند ازدواج دائم رو تضمين فرض مي کنن و يا اينکه قصدشون کلاه برداريه)
همونطور که فردِ بيشناخت و بي علاقه بايد بره و مشغول به هر کاري بشه ، زنانِ بيشوهر و به دنبال رابطه رسمي هم لازمه که تن به هر رابطه بيخيري بدن. به نظرتون اين راه مي تونه راحت تر باشه يا اينکه ما در هر کاري که بهش علاقه داريم و مي شناسيم به طور آزمايشي مشغول بشيم و اگه به توافق رسيديم بتونيم با اطمينان يک عمر استفاده کنيم و البته استفاده هم برسونيم.
در مورد گذشته جنسي همسر:
خيلي خوشحال ميشم که با آدم با تجربهاي روبرو بشم که به خوبي ارزش و اهميت روابط جنسي و اين نياز غيرقابلانکار رو ميدونه. در عين حال مايلم گذشتهجنسي اون باعث سرخوردگي و تنفرش از جنس مقابل نبوده باشه و بتونه فلسفه لذتجويي و لذتبخشي رو درک کنه. نکته بعد اينه که هيچ کس دلش نميخواد که غذا يا ظرف دستخورده ديگري رو مصرف کنه و از اونجاست انسانها تمايل به ازدواج و انحصاري کردن روابط پيدا ميکنن. پس اونچه که به ما مربوطه ميشه ، حالحاضر رابطه است و نه گذشتهاي که ظرف يا غذاي ما داشته. البته همونطور که ابتداي امر گفتم غذا نبايد فاسد يا حالبههمزن درست شده باشه! و از طرفي کيفيتِ بد ميتونه ناشي از خام بودن و ناپُختگي افراد هم باشه همونطور که ميتونه نتيجه گنديدگي و فساد باشه!
.. |
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 15:10 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
ازدواج موقت - Concubine
...
|
منبع؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 662 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 18:25 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 11:42 |
|
 |
7 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
iran_eshgh@yahoogroups.com |
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 13:35 |
|
 |
7 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
حال نداشتم 23 صفحه مطلب رو بخونم
فقط يه چيزي
صيغه ي عقد موقت بين نامزد ها قبل از عقد دائم هم خونده مي شه تا بتونن راحت با هم حرف بزنن و بيرون برن و .... |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 17:06 |
|
 |
7 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
آره خودتم ميتوني بخونيش. حالا مگه نامزد داري يا يکي مثل اون ؟ |
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 4456 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 11:51 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 13:05 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
به هر حال ازدواج موقت هر چي که هست از زنا که بهتره.
4 ماه عده نگه داشتن زن و قراردادي بودن اين ازدواج و قانون داشتنش از بي بندوباري بهتره.
البته ازداج دائم خيلي اصولي تر و عاقلانه تر و عاشقانه هست.
اما وقتي امکانش نيست بايد يه راه چاره براش پيدا کرد که اين کار رو هم دين و شريعت انجام داده.
اما مثل اينکه بحث اينجا اختلاف بين دين و فرهنگ هست. |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ناشناس در تاريخ شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 17:31 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 4456 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 13:13 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| ناشناس نوشته بود: |
| نقل قول: |
~CENSORED~
لطفا به کسي توهين و بي احترامي نکنيد
با تشکر
s.m.s |
هه هه _ توهين و بي احترامي؟ از کي تا حالا چيزايي که از نظر تاريخ شناسان و عالمان ديني و اسلام شناسا چه شيعه و چه سني و چه ... ثابت شده اسمش توهين و بي احترامييه؟
شکي در اين نيست که عمر اوني که من گفتم بوده.
خلاصه يه کاري نکنيد اون دنيا با عمر محشور بشيد _  |
مي خواي اعضاي تالار نفري 2 بار همين پست شما رو تکرار کنن؟ |
_________________ پرسپوليس اول ميشي،ولي آخرم بشي دوسِت داريم
|
|
|
|
|
 |
|
|