صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
اعتبار کسب شده: -491
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 16 مرداد 1386، ساعت 19:35
 9 ماه و 13 روز پيش

ناشناس نوشته بود:
اميد خوان واقعا براي خودتان و طرز فکرتان متاسفم همين شماها هستيد که باعث ميشود خود آدم هم از خودش متنفر شود d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! واقعا تو فقط سعي کردي چهره ي کريحت را پشت عکسي زيبا خوب جلوه دهي Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Twisted Evil Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

چقدر اين نوع نوشتن آشناست.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
No1
سال صفري!
سال صفري!

مجموع ارسالها: 94
اعتبار کسب شده: 491
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 17 مرداد 1386، ساعت 10:39
 9 ماه و 12 روز پيش

يکم صبر کنيد تا فرهنگ صيغه بياد بعدش ميبينيد هيچ فرقي با فاحشه خونه هاي غرب نداره...الانم فقط به خاطر حجب و حيايي هست که ما ايرانيا داريم و اينکه خيلي مردم احساسي هستيم و برا ازدواجمون و عشقمون ارزش خاصي قائليم....ولي وقتي اين فرهنگ جا افتاد ديگه ميبيني دوستت راحت با هر کي ميخواد رابطه داره عمرا بري عفت پيشه کني و جلوي خودتو بگيري...البته نبايد فراموش کنيم از ما بهترون خيلين
حالم بهم ميخوره از اين مسخره بازيااا.

~cEnSoReD~
لطفا به کسي توهين نکنيد.
با تشکر

s.m.s

3
2
1
بيمار روانيآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: جمعه 26 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 5
اعتبار کسب شده: 99
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 11:59
 9 ماه و 3 روز پيش

به نظر من ازدواج موقت چيز خيلي خوبيه و خيلي از مشکلات جامعه ما را حل ميکنه
اما متاسفانه در جامعه مانيست به شخصه در هر محضري که رفتم جوابم منفي شنيدم حتي حاضر شدم پول خوبي به محضردار بدم اما نشد

1
0
1
rfj_b_kasآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 23 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 159
اعتبار کسب شده: 922
ارسال شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 22:09
 9 ماه و 1 روز پيش

از دواج موقت !
قبلت !
نکاح
صيغه و همه و همه ي اين چيز ها همشون همون تجاوزه ما خودمونو با اين حرفا
گول مي زنيم
اگه کسي بخواد ارضا بشه ديگه از اين چرت و پرتا حاليش نيست
يا که با يه قبلت گفتن بتونيم بگيم اين کار ديگه حلاله بازم نه
ما از ريشه مشکل داريم
اگر اون بي اختيارا قبول به احداث خانه ي عفاف مي کردن
و چند تا خود فروش و چند تا شيخ توش متمرکز مي کردن
اين همه از جوونايه قشنگ قشنگ ما دنبال تجاوز ، خود ارضايي و وووووووو خيلي چيزا نمي رفتن
ملت ما نمي تونن قبول کنن که مي شه در کنار مسجد يه کاواره يا حتي يه خانه ي عفاف گذاشت
اگه اين کار شد
اون وقت مي تونيم عاقلانه در باره ي ازدواج موقت صحبت کرد
اونجاست که ازدواج موقت معنا مي گيره
ازدواج موقتي که در خفا باشه از زنا بد تره
ازدواج موقتي که همراه با تر س با شه لذت نداره
موفق باشد .

1
0
1
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 22:40
 9 ماه و 1 روز پيش

جدا درد شما فقط همين موضوع مسخرس.شما هيچچ چيز مهمي ندارين که بهش فکر کنين . خسته نمي شيد از بس به اين موضوع پوچ فکر کرديد ؟ Embarassed Cool

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

2
2
0
ناشناس
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 198
اعتبار کسب شده: 0
ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 6:53
 8 ماه پيش

نقل قول:
~CENSORED~

لطفا به کسي توهين و بي احترامي نکنيد
با تشکر
s.m.s

هه هه _ توهين و بي احترامي؟ از کي تا حالا چيزايي که از نظر تاريخ شناسان و عالمان ديني و اسلام شناسا چه شيعه و چه سني و چه ... ثابت شده اسمش توهين و بي احترامييه؟
شکي در اين نيست که عمر اوني که من کفتم بوده.

خلاصه يه کاري نکنيد اون دنيا با عمر محشور بشيد _ Mr. Green

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ناشناس در تاريخ شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 12:59 ويرايش شده است.

4
3
1
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 11:59
 8 ماه پيش

ازدواج موقت - Concubine

يه جوک :
ميگن در جريان نامه‌نگاري احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور ايران به رئيس‌جمهور آمريکا و دعوت اون به پيروي از دستورات الهي که در اديان اومده ، رئيس‌جمهور آمريکا جرج‌بوش طي تماس تلفني با ذوق و شوق به رئيس‌جمهور ايران ميگه : آقا حالا اين اختلافات موجود رو فراموش کنيم ، اين صيغه که دارين توي احکامتون ، قضيه‌اش چيه !؟
---------------

صحبت‌هاي اخير وزير کشور در مورد اشاعه صيغه و سخنان مخالف و موافق نمايندگان و لوايحي که در اين مورد به مجلس رفت و تصويب شد ، من رو بر اون داشت تا نظرم رو در اين مورد بنويسم. روانشناس‌ها معتقدن يک از دلايل ناسازگاري زنان و مردانِ‌ ما اينه که مدت زيادي رو در کنار هم سپري مي‌کنن. مثالي که در اين مورد ميزنن اينه که آدمها معمولاً در بيست‌وپنج‌سال بعد از شروع کاري بازنشسته ميشن ولي زن‌ها و مردها تا آخر عمر بايد همديگه‌رو تحمل کنن و اين عامل اختلاف ميشه. مخصوصاً زماني که انتخاب صحيح نبوده باشه بهداشت رواني افراد تا آخر عمر دچار مخاطره ميشه. فرهنگ جامعه ما به تدريج به سمتي پيش ميره که در اولين ازدواج‌ها هم پسران و دخترانِ ما بتونن قبل از اينکه اسم شخصي وارد شناسنامه‌شون بشه و مشمول قوانين ازدواج دائم بشن يعني به يک عمر رابطه فکر کنن ، بتونن با روابط موقت ، شناخت و انتخاب صحيحي داشته باشن. اگر چه عرف هنوز بر اين منوال نيست ولي به نظرم اين موضوع قواعدي داره که از فاحشه‌گري منفک ميشه ، صيغه نه تنها به عنوان يه دستور ثانويه ديني (احکام‌ثانويه ، احکامي هستن که به ضرورت زمان و مکان وضع ميشن و جزو قواعد کُلي اسلام نيستن) محسوب ميشه بلکه راه‌حلي بوده که بر اساس ضرورت و اعتقادات افراد وضع شده.

فقط موضوعي که باقي مي‌مونه باز مُشکل بکارته. طبعاً وقتي دوره ازدواج موقت رو شخصي با کاميابي کامل جنسي پُشت‌سر ميذاره و نمي‌خواد ادامه بده نبايد انتظار داشته باشه که در رابطه بعدي بتونه خودش رو باکره معرفي کنه و حتماً بايد با مردانِ باتجربه دمخور باشه يا اينکه حتماً به همسرش بايد بگه که باکره نيست.

قطعاً همينکه شخصي در يک زمان مشخصي فقط با يک جفت سر مي‌کنه خودش نشونه پايـبندي اون به اصول روابط انسانيه. هر چند که انسان در طبقه‌بندي جانوري جزو دسته چندهمسر يا صاحب حرمسرا از طرف نر محسوب ميشه (مثل ميمون‌ها و شيرها).
.
- ما مي‌خواهيم با ازدواج مُدت‌دار که بين هر زن و مردي برقرار ميشه ، مجالي رو براي انتخاب صحيح قبل از يک تصميم دائمي فراهم کنيم . کُجاي اين ايراد داره!؟

- ما مي‌خواهيم با صيغه‌هاي يک‌ساله يا چند‌ماهه ،‌ رابطه يک زن رو در جامعه به سمتي خلافِ تعدد روابط در يک زمان هدايت کنيم. اين کُجاش زشته يا بده!؟

- ما مي‌خواهيم با گرايش جوانانِ به ازدواج موقت ، کاروکاسبي سوداگرانِ‌ فحشا و سوء‌استفاده‌گرانِ مالي رو از غيرقابل‌انکارترين ميل و احساس دوطرفه انسان ،‌ تخته کنيم. به نظرتون فرق نداره!؟

فرزندانِ بي‌پدر ، حاملگي‌هاي يکباره و ناخواسته ، شيوع بيماري‌هاي مُقاربتي در جامعه و نداشتن ساپورت کافي و بي‌احترامي براي زن‌هاي بي‌سرپرست ، هم از جمله مُعضلاتي هستن که با ازدواج موقت به راحتي حل ميشن. هيچ شکي هم نيست. من نمونه‌هاي زيادي رو در سنين مُختلف زنان ديده‌ام که موضوع صيغه رو جدي مي‌گيرن و زن‌هاي به نسبت تأمين‌تري هم هستن. يعني در امنيت و خوشبختي نسبي به سر مي‌برن.

سعي کنين اين رو در ارتباط خودتون به عنوان اولين رابطه رسمي بهش نگاه کنين ! آيا ترجيح مي‌دين به يکباره بعد از کُلي محروميت از روابط نُرمال ، دچار رابطه‌اي نامعلوم و قانوناً دائمي بشين !؟ يا اينکه ضمن کسب تجربه و شناخت عملي نسبت به جنس مقابل و اميال جنسي متقابل ، براي زندگي با فردي که شناختِ کافي از اون دارين ، تصميم بگيرين ! کدومش خوبه !؟

مثال :
خوب دو تا مُعضل کم بودنِ کار و کم بودن شوهر رو ميشه اينجا با هم مقايسه کرد. مثلاً مردي که دربه در دنبالِ کار مي گرده تا هر جوري هست دستش بند بشه خيلي به اينکه شناخت يا علاقه اي نسبت به کارش داشته باشه فکر نمي کنه و فقط دنبال کاره. اتفاقـاً زن هايي هم که زياد منتظر شوهر ميشن همينطوري هستن! حالا همونطور که يه آدم بيکار گاهي پيشنهاد کارهاي قراردادي زيادي بهش ميشه ولي همه اش ترجيح ميده که يه کار رسمي رو بپذيره ، صرف نظر از اينکه اون کار بهش مي خوره يا نه. دختران ايراني هم بي‌جهت به شأن و کلاس رابطه رسمي فکر مي‌کنن. در حالي که زن هايي که روابط قبل از ازدواج دارن معمولاً راحت و دقيق‌تر انتخاب مي کنن.
بعضي زن ها ميگن رابطه رسمي باشه هر چي مي خواد باشه که اگه معامله مون نشد حداقل عوايد ماليش سرجاش باشه! (اين گروه زن ها يا سند ازدواج دائم رو تضمين فرض مي کنن و يا اينکه قصدشون کلاه برداريه)
همونطور که فردِ بي‌شناخت و بي علاقه بايد بره و مشغول به هر کاري بشه ، زنانِ بي‌شوهر و به دنبال رابطه رسمي هم لازمه که تن به هر رابطه‌ بي‌خيري بدن. به نظرتون اين راه مي تونه راحت تر باشه يا اينکه ما در هر کاري که بهش علاقه داريم و مي شناسيم به طور آزمايشي مشغول بشيم و اگه به توافق رسيديم بتونيم با اطمينان يک عمر استفاده کنيم و البته استفاده هم برسونيم.

در مورد گذشته جنسي همسر:
خيلي خوشحال ميشم که با آدم با تجربه‌اي روبرو بشم که به خوبي ارزش و اهميت روابط جنسي و اين نياز غيرقابل‌انکار رو مي‌دونه. در عين حال مايلم گذشته‌جنسي اون باعث سرخوردگي و تنفرش از جنس مقابل نبوده باشه و بتونه فلسفه لذت‌جويي و لذت‌بخشي رو درک کنه. نکته بعد اينه که هيچ کس دلش نمي‌خواد که غذا يا ظرف دست‌خورده ديگري رو مصرف کنه و از اونجاست انسانها تمايل به ازدواج و انحصاري کردن روابط پيدا مي‌کنن. پس اونچه که به ما مربوطه ميشه ، حال‌حاضر رابطه است و نه گذشته‌اي که ظرف يا غذاي ما داشته. البته همونطور که ابتداي امر گفتم غذا نبايد فاسد يا حال‌به‌همزن درست شده باشه! و از طرفي کيفيتِ بد مي‌تونه ناشي از خام بودن و ناپُختگي افراد هم باشه همونطور که مي‌تونه نتيجه گنديدگي و فساد باشه!
..

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________

3
2
1
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4948
اعتبار کسب شده: 9885
ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 15:10
 8 ماه پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
ازدواج موقت - Concubine
...

منبع؟ Think

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 662
اعتبار کسب شده: 8285
ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 18:25
 8 ماه پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
ازدواج موقت - Concubine

. روانشناس‌ها معتقدن يک از دلايل ناسازگاري زنان و مردانِ‌ ما اينه که مدت زيادي رو در کنار هم سپري مي‌کنن.....ولي زن‌ها و مردها تا آخر عمر بايد همديگه‌رو تحمل کنن و اين عامل اختلاف ميشه...

..

احيانا اين روانشناسان همون روانشناسان قيزمول نبودند که کشف کردن مهمترين عامل طلاق ازدواج است؟؟ Think Think Silenced

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 11:42
 7 ماه و 29 روز پيش

نقل قول:
منبع؟

iran_eshgh@yahoogroups.com

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1603
ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 13:35
 7 ماه و 29 روز پيش

حال نداشتم 23 صفحه مطلب رو بخونم
فقط يه چيزي
صيغه ي عقد موقت بين نامزد ها قبل از عقد دائم هم خونده مي شه تا بتونن راحت با هم حرف بزنن و بيرون برن و ....

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 17:06
 7 ماه و 29 روز پيش

آره خودتم ميتوني بخونيش. حالا مگه نامزد داري يا يکي مثل اون ؟ Think

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad

1
0
1
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 4456
ارسال شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 11:51
 7 ماه و 27 روز پيش

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

3
3
0
ناشناس
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 198
اعتبار کسب شده: 0
ارسال شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 13:05
 7 ماه و 27 روز پيش

به هر حال ازدواج موقت هر چي که هست از زنا که بهتره.
4 ماه عده نگه داشتن زن و قراردادي بودن اين ازدواج و قانون داشتنش از بي بندوباري بهتره.
البته ازداج دائم خيلي اصولي تر و عاقلانه تر و عاشقانه هست.
اما وقتي امکانش نيست بايد يه راه چاره براش پيدا کرد که اين کار رو هم دين و شريعت انجام داده.

اما مثل اينکه بحث اينجا اختلاف بين دين و فرهنگ هست.

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ناشناس در تاريخ شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 17:31 ويرايش شده است.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 4456
ارسال شنبه 31 شهريور 1386، ساعت 13:13
 7 ماه و 27 روز پيش

ناشناس نوشته بود:
نقل قول:
~CENSORED~

لطفا به کسي توهين و بي احترامي نکنيد
با تشکر
s.m.s

هه هه _ توهين و بي احترامي؟ از کي تا حالا چيزايي که از نظر تاريخ شناسان و عالمان ديني و اسلام شناسا چه شيعه و چه سني و چه ... ثابت شده اسمش توهين و بي احترامييه؟
شکي در اين نيست که عمر اوني که من گفتم بوده.

خلاصه يه کاري نکنيد اون دنيا با عمر محشور بشيد _ Mr. Green

مي خواي اعضاي تالار نفري 2 بار همين پست شما رو تکرار کنن؟

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] آيا حاضريد با يک فرد خارجي و غير مسلمان ازدواج کنيد؟
1
پاسخها: 30 بیننده: 1113 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دوست داريد باچه کسي ازدواج کنيد؟
3
پاسخها: 146 بیننده: 6299 نویسنده: مسافر کوير
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آگهي ازدواج
2
پاسخها: 44 بیننده: 1821 نویسنده: sareh_s999
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است رشد بي رويه ازدواج!!؟
1
پاسخها: 11 بیننده: 415 نویسنده: yekta

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: