صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ناشناس
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 198
اعتبار کسب شده: 0
ارسال جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 2:20
 2 سال و 1 ماه پيش

نميدونم چرا اينبار ميخوام بجاي خوندن بنويسم.
من اون کتاب پيشنهادي هاروارد رو قبلا ها خوندم.ولي الان که سنم بيشتر شده به چيزهايي فکر ميکنم که قبلا نميکردم.
چندتا سوال توي ذهنم هست که هيچ وقت از کسي نپرسيدم:
1- آيا ازدواج موقت ميتواند همراه با فعاليت فيزيکي(سکس) همراه باشد يا خير؟
2- در صورت مثبت بودن سوال اول آيا من و شما به اين اعتقاد داريم که رابطه(آن هم از نوع نزديکش) با خود احساس به همراه مي آورد يا نه؟
3- در صورت مثبت بودن سوال دوم آيا احساسات بوجود آمده را ميتوان با مبلغي سنجيد؟
4- آيا پس از به اتمام رسيدن مدت معين ميتوان از احساسات هم بطور معين چشم پوشيد؟
5-مگر حلال نيست؟پس چرا اغلب زنهايي که به صورت صيغه در مي آيند اين همه افسرده اند؟ونيز مردان خواستار تعدد؟افسردگي در اسلام حلال است؟
6-
7-
8-
9-
10-

پاسخي که تا اين لحظه بدان رسيدم اين است که ازدواج موقت در شرايط خاصي امکان تحقق دارد.از جمله اين که نيرويي نبوي در وجود انسان باشد و بداند چگونه و چه طور بايد از آن استفاده کند.
----------------------
السابقون وسابقون

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3959
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 20:00
 2 سال و 1 ماه پيش

اولاً يه مقدار به مسائل حاشيه اي ازدواج موقت مي پردازم و در يه فرصت مناسب مي رم سراغ اصل مطلب و پاسخ سؤالات و مواردي که دوستان مطرح کردن.
ازدواج موقت به درست يا غلط در جامعه فعلي ما وجهه خوبي نداره. يا کلاً متروک شده و يا به صورت مخفي و پنهاني انجام مي شه. تنها موردي که ازدواج موقت در اون موقعيت تقريباً جا افتاده، صيغه محرميت قبل از ازدواج هست که توسط خانواده هاي مذهبي تر جامعه معمولاً جاري مي شه و همون ازدواج موقته با يه اسم قشنگ تر! تازه خانواده دختر معمولاً فقط زماني زير بار خوندن صيغه محرميت مي رن که تقريباً همه چيز تموم شده باشه و ازدواج به مرحله نسبتاًً قطعي رسيده باشه. خيلي وقتها اين کار رو هم مخفيانه و بدون اطلاع اقوام و آشنايان انجام مي دن که آبروريزي نشه! اين فقط وضعيت خانواده هاي مذهبي تر هست. خانواده هاي غير مذهبي اين کار رو انجام نمي دن و تا زمان عقد دائم صيغه محرميتي بين دختر و پسر خونده نمي شه. يه ماجراي جالب در همين زمينه تعريف کنم:
دختر يکي از آشنايان که خودشون رو متجدد مي دونن، مدتها پيش با يه پسر نامزد کرد و مراسم نامزدي مفصلي هم گرفتن. ايشالله تابستون هم قراره عروسي کنن و همه چيز بينشون تموم شده. اما مادر دختره زير بار خوندن صيغه محرميت نرفته بود و گفته بود زشته که دخترشون رو صيغه کنن! جالب اينجاست که اين دختر و پسر هميشه با هم هستن و همه جا هم مي رن و روابطشون هم فرق چنداني با يه زن و شوهر نمي کنه. حتي يه بار مادر پسر به دختره پيشنهاد داده بود که لباس خيلي نامناسبي که پسره براش خريده بود رو جلوي پسره بپوشه تا بينه مي پسنده يا نه. (البته اگه بشه اسمش رو لباس گذاشت! از دادن توضيحات اضافي معذورم! خودتون مطلب رو بگيرين!) دختره هم به خاطر حجب و حياي ذاتي دخترونه اش قبول نکرده بود و ماجرا رو براي مادر خودش تعريف کرده بود. همون مادر به ظاهر متجدد هم گفته بود: "مگه چه اشکالي داره؟ شما که قراره با هم ازدواج کنين!" يعني همه چيز سر جاشه بجز صيغه محرميت! هيچ کدوم از اين چيزها زشت نيست و فقط خوندن صيغه محرميت که همين روابط رو شرعي مي کنه خيلي زشته!

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 20:55
 2 سال و 1 ماه پيش

Gharibe Ashena had a nice comment! Applause Does anyone else have an interesting story?

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1347
ارسال يکشنبه 07 خرداد 1385، ساعت 15:55
 2 سال و 1 ماه پيش

بسيار خوب :
ازدواج موقت در زمان پيامبر حلال بود اما در زمان خليفه دوم عمر گفت : " من دو چيز را که در زمان پيامبر حلال بود حرام اعلام ميکنم يکي ازدواج متعه و ديگري حج متعه " برخي علت ين کار او را اين عنوان کرده اند که وي گمان ميکرد که اين جز احکام ثانويه و در اختيار خليفه است.

در زمان امام صادق اين امر دوباره توسط امام صادق عنوان گشت و ازدواج متعه در مذهب جعفري حلال است.
در غرب آزادي جنسي را تبليغ کرده اند و در شرق رهبانيت را . اما در اسلام در جواب نيازي که وجود داشته است ازدواج موقت مطرح شه است .
تفاوت ازدواج موقت و ازدواج دائم :
ازدواج دائم بدون ذکر مهر درست است و مهر المثل تعيين ميشود حال آنکه در ازدواج موقت ازدواج بدون ذکر مهر باطل است.
در ازدواج موقت نيز مانند ازدواج دائم زوجه موقت کسي بر ديگران حرام ميشود و پس از اتمام مدت زن بايد عده نگاه دارد.
در ازدواج موقت بر خلاف ازدواج دائم همه چيز به قرارداد دوطرف بستگي دارد ( جواب ناشناس : داشتن رابطه بسته به قرارداد مابين دوطرف است ) و حتي دادن نفقه و ... همه بسته به قرارداد است.
در ازدواج موقت نيز نزديکان زوجه بر مرد محرم ميشوند .

و اما جواب ناشناس:
ببينيد اشکال شما در صورتي وارد است که ازدواج موقت به جاي ازدواج دائم مطرح شده باشد حال آنکه ازدواج موقت تنها به عنوان راه حلي براي برخي شرايط خاص مطرح شده است .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 09 خرداد 1385، ساعت 0:12
 2 سال و 1 ماه پيش

فکر مي کنم الان موقع مناسبي ياشه که بريم سراغ اصل قضيه. بنده سعي مي کنم تا جايي که امکان داره مطالب رو منظم، مختصر و مفيد بگم. مطالب زير بر پايه قرآن و سنت هست و قاعدتاً براي کساني که به اين دو اصل اعتقاد دارن حجت محسوب مي شه. همه موارد ذکر شده کاملاً مستدل و مستند هست و اگه لازم باشه منابع و مأخذ اونها هم قابل ذکره.
- بنا به آيه 24 سوره نساء، حکم شرعي ازدواج موقت از نظر اسلام چه از ديدگاه اهل تشيع و چه از ديدگاه اهل تسنن کاملاً قطعيه:
"فما استمتعتم به منهن فاتوهن اجورهن فريضة و لا جناح عليکم فيما تراضيتم به من بعد الفريضة" (سوره نساء، آيه 24)
"رناني را که مُتعه مي کنيد، مهريه آنها را به عنوان يک واجب بايد بپردازيد و اگر طرفين عقد با رضايت خود مقدار مهريه را بعداً کم و زياد کنند، مانعي ندارد."
- به اعتراف اهل تشيع و تسنن، ازدواج موقت در زمان پيامبر (ص) رواج داشته.
- در زمان خلافت عمر، ازدواج موقت از طرف او حرام اعلام شد و بعد از اين قضيه اهل تسنن ازدواج موقت رو مجاز نمي دونن. البته غير از فتواي عمر، دلايل ديگري هم براي تحريم اون اعلام مي کنن که علماي شيعه همه اونها رو به صورت مستدل رد کردن. اين مورد اگه لازم باشه جاي بحث و بررسي بيشتري داره.
- علما و مراجع شيعه در مورد مجاز بودن ازدواج موقت اتفاق نظر دارن. فقط بعضي اختلافات کوچيک در مورد جزئيات امر مثلاً در مورد شرط بودن نظر ولي دختر باکره در ازدواج موقت وجود داره.
- اهميت اعتقاد به مجاز يا غير مجاز بودن ازدواج موقت به حدي هست که هميشه از اختلافات عمده بين شيعه و سني بوده و حتي در برخي دوره ها اعتقاد به اون از اصلي ترين دلايل و نشانه هاي شيعه بودن محسوب مي شده.
به نظر مي رسه مطالب بالا اثبات ساده اي براي مجاز بودن ازدواج موقت از ديدگاه شيعه باشه. نکته اي که وجود داره بررسي ازدواج موقت در دوران حاضر و پاسخ به شبهات مطرح شده هست. فلسفه ازدواج موقت خودش پاسخ دهنده بسياري از اشکالات و شبهات مطرح شده در مورد اونه:
ازدواج موقت به هيچ وجه جايگزين اردواج دائم نيست و در دو مورد خاص توصيه شده:
1- در موارد اضطرار مثلاً مواقعي که امکان ازدواج دائم وجود نداره
2- ازدواج موقت به هدف مخالفت با تحريم اون و زنده نگه داشتن اين سنت و مطرود نشدنش در جامعه
هر دو مورد هم از لحاظ عقل و شرع کاملاً قابل توجيهه.

فکر مي کنم کليت قضيه روشن باشه. فقط سؤالات و شبهات عمده اي در مورد ازدواج موقت ممکنه مطرح شه که ايشالله بعداً به اونها مي پردازيم.

1
1
0
پاسارگادآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: جمعه 01 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 12
اعتبار کسب شده: 0
ارسال سه‌شنبه 09 خرداد 1385، ساعت 0:56
 2 سال و 1 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
مطالب زير بر پايه قرآن و سنت هست و قاعدتاً براي کساني که به اين دو اصل اعتقاد دارن حجت محسوب مي شه. .

من اطلاعات زیادی ندارم ولی سایت زیر دلایلی آورده که در قرآن ازدواج موقت وجود ندارد Think

http://www.koranshenasi.com/porsesh/porsesh1-100/porsesh68.htm

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 09 خرداد 1385، ساعت 20:02
 2 سال و 1 ماه پيش

پاسارگاد نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
مطالب زير بر پايه قرآن و سنت هست و قاعدتاً براي کساني که به اين دو اصل اعتقاد دارن حجت محسوب مي شه. .

من اطلاعات زیادی ندارم ولی سایت زیر دلایلی آورده که در قرآن ازدواج موقت وجود ندارد Think

http://www.koranshenasi.com/porsesh/porsesh1-100/porsesh68.htm

سايتي که معرفي کردي، ظاهراً متعلق به يه معلم قرآن تو سوئد هست. احتمالاً به خاطر جو منفي که در مورد ازدواج موقت وجود داره سعي کرده اثبات کنه ازدواج موقت در قرآن وجود نداره. کاري که انجام داده اينه که با بررسي آيه مورد نظر و واژه ها و مفاهيم به کار رفته در اون، اثبات کرده آيه رو مي شه جور ديگري هم معني کرد که ازدواج موقت از اون برداشت نشه. اما نکته اي که عمداً يا سهواً به اون توجه نداشته اينه که فقه اسلام بر پايه 1. قرآن و 2. سنت پيامبر هست. يعني قسمت خيلي بزرگي از احکام اسلامي رو نمي شه تو قرآن پيدا کرد و بايد به سنت پيغمبر رجوع کرد. ايشون اصلاً به اين نکته توجه نشون ندادن که همه علماي اسلام چه شيعه و چه سني اين آيه رو بر مبناي سنت پيامبر و روايات متعددي که وجود داره به معناي ازدواج موقت مي دونن. يعني حتي اهل تسنن که ازدواج موقت رو حرام مي دونن، نتونستن در معناي اين آيه تشکيک کنن.

1
1
0
seniorita
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

مجموع ارسالها: 86
اعتبار کسب شده: 105
ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 10:16
 2 سال و 1 ماه پيش

مردا فقط اين جور وقتا مسلمون بودنشون گل مي کنه Shame on you Brick wall

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3386
اعتبار کسب شده: 3779
ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 11:11
 2 سال و 1 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
...
يعني حتي اهل تسنن که ازدواج موقت رو حرام مي دونن، نتونستن در معناي اين آيه تشکيک کنن.

از مطالبي که نوشتي من اينطور برداشت کردم: اهل تسنن چيزي رو که قرآن به طور کاملا مشخص مجاز شمرده حروم ميدونند. جالبه!

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 18:00
 2 سال و 1 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
...
يعني حتي اهل تسنن که ازدواج موقت رو حرام مي دونن، نتونستن در معناي اين آيه تشکيک کنن.

از مطالبي که نوشتي من اينطور برداشت کردم: اهل تسنن چيزي رو که قرآن به طور کاملا مشخص مجاز شمرده حروم ميدونند. جالبه!

دقيقا !!!

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 18:34
 2 سال و 1 ماه پيش

harvard نوشته بود:

دقيقا !!!

!
اظهار نظر کردن در مسائل ديني، اعتقادي، فلسفي و کلا هر مساله اي که تخصص فرد نيست، نهايتا به بحث هاي بي پايان و نتيجه هاي غير معقول ختم ميشه. با هاروارد موافقم که روز اول پيشنهاد کرد هر کس که ميخواد در بحث شرکت کنه، بايد با اصول و مباني اين موضوع آشنايي داشته باشه؛ و من هم از دوستاني که از اين به بعد قصد دارند در بحث شرکت کنند درخواست ميکنم مطالبشون رو مستدل و مستند بنويسند.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 18:39
 2 سال و 1 ماه پيش

توي اين قضيه عبود از تخصص ويژه برخورداره شنيدم بعضي شب ها تا صب با سني ها بحث ميکرده Shocked

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 19:27
 2 سال و 1 ماه پيش

نقل قول:

Is this a strange thing? cheers Wink

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 5:03 ويرايش شده است.

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 21:28
 2 سال و 1 ماه پيش

من کاری به احاديث و آيات قرانی و.... ندارم
قران خيلی کارها رو گفته بکنيم که نميکنيم خيلی کارها رو گفته نکنيم که ميکنيم
از چوپانی فقط هی هی رو ياد گرفتيم
يتيم نوازی نميکنيم خمس و زکات نميديم دروغ ميگيم غيبت ميکنيم توی کار مردم فضولی ميکنيم
توی محل کار از کارمون ميدزديم 10 تا دروغ ميگيم تا يک وام بگيريم
حالا گير داديم به سنت پيامبر
چرا
چون به نفعمون
چون ماها خيلی مؤمنيم
گناه بی لذت نميکنيم
با محرميت يا بی محرميت فرقی نميکنه مسئله اخلاق

نقل قول:
خيلي وقتها اين کار رو هم مخفيانه و بدون اطلاع اقوام و آشنايان انجام مي دن که آبروريزي نشه! اين فقط وضعيت خانواده هاي مذهبي تر هست. خانواده هاي غير مذهبي اين کار رو انجام نمي دن و تا زمان عقد دائم صيغه محرميتي بين دختر و پسر

دوران آشنايی اخلاقی, برای آشنايی, نه چيز ديگه ای
حالا مؤمن باشی يا کافر قرار نيست توی چند ماه اول آشنايی که اصلاً هنوز
هيچ تعلق خاطری به طرف نداری رابطه طور خاصی باشه
آدم حيوون که نيست روی غريزه زندگی کنه
وقتی هم که تعلق خاطر رو داری و قراره 1 ماه ديگه عروسيت باشه ديگه حالا
خيلی هم مؤمن و جانماز آبکشيده هم که باشی مثل آقاها و خانمها ميری عقد دائم میخونی
که توی اين مدت مثلاً نا محرم نباشی
ميدونيد چيه, اسلام که از ديروز ابداع نشده
پس چرا تبليغات ازدواج موقت توی اين دهه اخير که گند زدن به وضع اقتصادی مملکت
و جوونها موقعيت ازدواج دائم رو ندارن شروع شده
برای همه چيز عذر شرعی درست ميکنن
هر کسی ميتونه هر کاری دلش خواست بکنه ولی کلاه شرعی نزاره
مسخره ترين چيزی که به عمرم شنيدم همين ازدواج موقت که مثلاً طرف برای 2 روز حلال ميشه
بعدش حروم ميشه دوباره حلاش ميکنی دوباره حروم ميشه
come on
خودمون و گول نزنيم
کدوم يک از آقايون حاضريد با خانمی ازدواج کنيد که تا زمان ازدواج دائمش با شما
با 15 تا آدم ازدواج موقت کرده باشه
حرمت و اخلاق هم خوب چيزايی هستند
ماشالو خدا بگم چيکارت کنه که اين لقمه رو توی دامن تالار گذاشتی
بعضيهام ديگه ول نميکنن
تو رو خدا يکی اين تاپيک block کنه Pray

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 21:43 ويرايش شده است.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 21:29
 2 سال و 1 ماه پيش

Omid نوشته بود:

Is this a strange thing? Shiate Muslims believe in some fundamental things that have no direct reference in Quran.
...

بديهي هست که تاييد نکردن يک مطلب - خصوصا به طور مستقيم - به معني انکارش نيست. بذاريد يک مثال ساده بزنم. ببينيد من تا حالا توي نوشته هام نگفتم زمين کروي هست؛ حالا شما ميتونيد نتيجه بگيريد که زمين از نظر من مسطحه يا کروي؟ مسلمه که نه. اما درباره اون استدلال "غريب آشنا"، که از نظر من جالب و عجيب بود، وضعيت کاملا برعکسه. "غريب آشنا" ميگه سني ها اعتقاد دارند که خدا فلان چيز رو مجاز دانسته، اما خودشون حروم! Brick wall
و شما اميد جان اينجا ميخواستي بحث رو قاطي پاطي کني که من نذاشتم Smile

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آگهي ازدواج
2
پاسخها: 48 بیننده: 2391 نویسنده: sareh_s999
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] آيا حاضريد با يک فرد خارجي و غير مسلمان ازدواج کنيد؟
1
پاسخها: 30 بیننده: 2211 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دوست داريد باچه کسي ازدواج کنيد؟
3
پاسخها: 146 بیننده: 6908 نویسنده: مسافر کوير
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است رشد بي رويه ازدواج!!؟
1
پاسخها: 11 بیننده: 457 نویسنده: yekta

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: