| نویسنده |
پیغام |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 02 خرداد 1385، ساعت 2:02 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
الان خيلي از نيمه شب گذشته؛ اما اصلاً خوابم نمي بره. فکرم بد جوري درگير شده.
يکي از دوستهام چند روز پيش ازم خواست در مورد پسري که ازش خواستگاري کرده بود تحقيق کنم. بعد از تحقيقات اوليه اي که انجام دادم به اين نتيجه رسيدم که پسره آدم چندان مناسبي به نظر نمي رسه و ظاهراً نکات منفيش خيلي بيشتر از نکات مثبتش هست. البته فراموش نشه که از باطن آدمها فقط خدا خبر داره و ما انسانها فقط مي تونيم رو ظاهر اونها قضاوت کنيم. امشب نتايج اوليه تحقيقات رو که بهش گفتم انتظار داشتم که بهش جواب رد بده؛ اما ديدم ظاهراً واکنش خاصي نشون نمي ده. يه کم که باهاش بحث کردم گفتم به نظر من موقعيتهاي خيلي بهتري مي تونه داشته باشه و اين پسره تنها نکته مثبتي که داره اينه که وضع ماليش خوبه. اونم بلافاصله جواب داد که همين براش کافيه و به نظرش اگه پول باشه همه چيز هست. اولش اصلاً باورم نمي شد؛ اما کاملاً جدي بود. فکر مي کردم اين چيزها رو فقط تو فيلمها و سريالهاي آبکي تلويزيون مي شه ديد؛ اما ظاهراً حقيقت داره. بر خلاف من که خيلي علاقه داشتم سر اين موضوع باهاش بحث کنم، اون بيشتر دلش مي خواست که بخوابه. حالا هم حتماً راحت تو رختخوابش گرفته خوابيده و من به جاي اون خوابم نمي بره!
به نظر شما چه معيارهايي براي ازدواج وجود داره و کدومهاشون اهميت بيشتري دارن؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 175 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 02 خرداد 1385، ساعت 14:22 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
دوسيت فکر کرده حسوديت شده
ولي من ميگم کار درسو دوسيت کرده. همي که طرف شوهره و معتاد نيس خودش کلي حرفه! |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 خرداد 1385، ساعت 12:39 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من هر نوع زيبايي مي تونه معياري براي انتخاب همسر باشه. منظور از زيبايي مفهوم کلي اون يعني هر نوع نيکي هست. با اين تفسير، زيبايي چهره، اخلاق خوب، شخصيت معنوي قوي، درجات علمي، شغل مناسب، وضعيت مالي خوب، وضعيت خانوادگي خوب و خيلي از چيزهاي ديگه مي تونه معيارهايي براي ازدواج محسوب بشه. فقط مسأله اينجاست که هر کدوم از اين معيارها تا چه حد اهميت داره.
نظر من اينه که اهميت هر معيار، با توجه به ميزان پايداري و دوام و ميزان تأثيرگذاري اون در زندگي مشترک هست. يعني مثلاً اخلاق خوب با توجه به پايداري زياد و تأثيرگذاري فراوون تو زندگي مشترک مهمتر از درجات علميه. البته مسلماً تشخيص اين معيارها و ميزان تأثيرگذاري اونها تا حدي زيادي هم به خود شخص بستگي داره و نسخه يکساني رو نمي شه براي همه پيچيد.
کسي که اساس انتخاب همسرش رو فقط و فقط معياري مثل وضع مالي خوب قرار مي ده، اولاً بايد توجه داشته باشه که اين معيار چندان پايدار نيست. يعني ممکنه خيلي راحت و در يه چشم به هم زدن نابود بشه. مهمتر از اون اينه که ميزان تأثيرگذاري اون در زندگي چندان زياد نيست. با پول نمي شه مهر و محبت و صداقت و اخلاق و معنويت رو خريد. حداقل هايي براي وضع مالي در زندگي خيلي تأثيرگذاره؛ اما بيشتر از اون نه. به قول معروف "پول خوشبختي نمياره؛ اما بي پولي بدبختي مياره." مهمه که همسر آدم بي پول نباشه؛ اما چندان مهم نيست که وضع مالي آنچناني داشته باشه. چه بسا کساني که کم ظرفيت هستن و وضع مالي خوب باعث تباهي و فساد و بدبختيشون مي شه.
اميدوارم اين دختر در ديدگاه و تصميمش در مورد ازدواج تجديد نظر کنه؛ در غير اين صورت دست به قمار بزرگي زده که احتمال باختش زياده. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2982 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 خرداد 1385، ساعت 19:21 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| به نظر شما چه معيارهايي براي ازدواج وجود داره و کدومهاشون اهميت بيشتري دارن؟ |
Here are the main factors: Money, Looks, Family, Age, Craziness, Lack of Experince, Love, Tradition. Put all these in a food blender and mix well for 3 seconds.
Drink the result with ice and have fun with your marriage!
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 01 شهريور 1385، ساعت 20:39 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
همه’ دوستام عروسي کردن خوب به من چه بيرون نميرم تا کسي منو ببينه |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 01 شهريور 1385، ساعت 22:17 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| ناشناس نوشته بود: |
الان خيلي از نيمه شب گذشته؛ اما اصلاً خوابم نمي بره. فکرم بد جوري درگير شده.
يکي از دوستهام چند روز پيش ازم خواست در مورد پسري که ازش خواستگاري کرده بود تحقيق کنم. بعد از تحقيقات اوليه اي که انجام دادم به اين نتيجه رسيدم که پسره آدم چندان مناسبي به نظر نمي رسه و ظاهراً نکات منفيش خيلي بيشتر از نکات مثبتش هست. البته فراموش نشه که از باطن آدمها فقط خدا خبر داره و ما انسانها فقط مي تونيم رو ظاهر اونها قضاوت کنيم. امشب نتايج اوليه تحقيقات رو که بهش گفتم انتظار داشتم که بهش جواب رد بده؛ اما ديدم ظاهراً واکنش خاصي نشون نمي ده. يه کم که باهاش بحث کردم گفتم به نظر من موقعيتهاي خيلي بهتري مي تونه داشته باشه و اين پسره تنها نکته مثبتي که داره اينه که وضع ماليش خوبه. اونم بلافاصله جواب داد که همين براش کافيه و به نظرش اگه پول باشه همه چيز هست. اولش اصلاً باورم نمي شد؛ اما کاملاً جدي بود. فکر مي کردم اين چيزها رو فقط تو فيلمها و سريالهاي آبکي تلويزيون مي شه ديد؛ اما ظاهراً حقيقت داره. بر خلاف من که خيلي علاقه داشتم سر اين موضوع باهاش بحث کنم، اون بيشتر دلش مي خواست که بخوابه. حالا هم حتماً راحت تو رختخوابش گرفته خوابيده و من به جاي اون خوابم نمي بره!
به نظر شما چه معيارهايي براي ازدواج وجود داره و کدومهاشون اهميت بيشتري دارن؟ |
وای از دست حرف مردم...وای از چشم و هم چشمی... این روزها متاسفانه معیار انتخاب همینهاست |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 67 اعتبار کسب شده: 573 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 02 شهريور 1385، ساعت 12:36 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
درباره چیزی که نمی دانم نباید چیزی بنویسم |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط usofan در تاريخ شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 21:34 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Yaghma  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 967 اعتبار کسب شده: 2619 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 8:06 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
يه چيز مهمترين چيزه و همه چيز:
صداقت
والبته درک و فهم طرفين. بقيه چيزا بدست مي ياد با يه کم ايمان و يه کم پشتکار حتي بهترين و بيشترين مال دنيا. همه اينا زيبايي هايي هستن که مي شه با نگاه زيبا بدست اورد.
به نظر من قشنگتر اينه که بدست بياري نه اينکه از قبل داشته باشي. با زحمت بدست بياري و با لذت استفاده کني.
خوب صد البته از شخصيت طرفين، ايمان اونها، جايگاه اجتماعي اونها و خانواده اونها، و کلا انسانيت طرفين تحت هيچ شرايطي نمي شه فاکتور گرفت.
البته من فکر میکنم همه چیز بسته به نگاه آدماست. اینکه از نظر آدم زندگی یعنی چی؟ به چه سمتی باید بری؟ ما ها تو زندگی چیکاره ایم؟ و مهمتر از همه هدف اون آدم از زندگی چیه؟
حالا فرقی نمی کنه زندگی مشترک یا مجرد.
هر چند زندگی مشترک خیلی سخت تر و پر مسئولیت تر از زندگی مجردیه. چون اون موقع آدم وظیفه تکمیل یکی دیگه رو هم به عهده داره. و البته متقابلا طرف مقابل هم همینطور.
مهم اینه که از نظر آدم دلیل اینکه میگن :«نیمی از دین با ازدواج کامل می شه» چیه؟
به نظر من مهمترین هدف تو زندگی انسان رسیدن به کمال مطلق . همونی که خدا برای انسان در نظر گرفته، نیک دونسته و مهمتر از همه تدارک دیده و می بینه در صورتی که خودت بخوای.
حالا با ازدواج قراره کنار کسی قرار بگیری تا با همراهی و همیاری اون به هدفت برسی. دلیل اون جمله بالا هم اینه که مرد و زن مکمل همدیگه هستن تو هر شرایطی. پس اینه که نیمی از دین آدم رو کامل می کنه. زندگی مسئولیت داره چون تو باید طرف مقابلت رو به اونی که باید تو زندگیش نزدیک کنی و برسونی و متقابلا اون هم تو رو و در عین حال فراموش نکنی کی هستی و چی میخوای.
در ضمن تو زندگی باید دنبال اون چیزایی بود که هستن و موندگارترین هستن. نه اونایی که از اول نبودن، ممکنه نباشن شاید هم بدست بیان اما هرگز موندگار نیستن. هرگز.
ارزش زندگی به اینه که دنبال زیباترین و موندگارترین چیزا باشی. مثل صداقت ، ایمان، خدا، عشق، همراهی و... |
|
_________________ اين روزها،
روزهاي دلتنگي در من قدم مي زند...!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2982 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 17:42 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
You guys are driving me nuts!  You are making a simple thing so complicated! Here are the real factors that lead to getting married:
For guys: boredom + no brain + need for "cooked" food
For women: frustrated female hormones + no brain + want to have childeren.
That's it! You don't need to write 10000 pages about صداقت ، ایمان، خدا، عشق، همراهی and other nonsense to explin a simple natural phenomenon. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1399 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: زن |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 18:14 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
از نظر من براي خودم يه معيار بيشتر نيست.کسيو انقدر دوست داشته باشم که باهاش ازدواج کنم چون مي خوام تا اخر عمر باهاش باشم.ولي هرچي فکر مي کنم مي بينم تمام عمر با يکي زندگي کردن وتحمل کردن اش خيلي سخته. |
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 160 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 18:20 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| hunger نوشته بود: |
| از نظر من براي خودم يه معيار بيشتر نيست.کسيو انقدر دوست داشته باشم که باهاش ازدواج کنم چون مي خوام تا اخر عمر باهاش باشم.ولي هرچي فکر مي کنم مي بينم تمام عمر با يکي زندگي کردن وتحمل کردن اش خيلي سخته. |
فرزندم
اون يه نفر ديگه غريبه نيست
اون ميشه خودت
يعني يه روح ميشيد در دو بدن
ميشه گوشت و پوست و خونت |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 1649 جنسيت: زن |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 19:22 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
well, whoever he is, he should LOVE shopping... |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 20:09 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 20:19 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 20:37 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|