| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3189 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 20:38 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 شهريور 1385، ساعت 16:14 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من اگه کسي معتاد نباشه و شرايطمو درک کنه قبول دارم حتي اگه زشت باشه چون درکم کرده |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 872 اعتبار کسب شده: 2329 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 شهريور 1385، ساعت 2:49 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
يارو  سال صفري!
تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 19 شهريور 1385، ساعت 21:55 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
واقعا ببينيد جقدر شرايط اجتماع ما بهم ريخته هست که معتاد نبودن شده اولين شرط ازدواج!!!  |
بيشتر از اين که محصول بههم ريختگي شرايط اجتماعي باشه، به نظر من نتيجهي سريالاي تلويزيوني ايراني و مجلات خانوادگيه. تو همهي داستاناي اين سريالا و اين مجلهها مشکلات با معتاد شدن مرده شروع ميشه. انگار نه انگار که هزار و يک مشکل ديگه هست که هر روز باعث جدايي انسانها از همديگه ميشه.
درسته که اعتياد اساس زندگي رو از هم ميپاشه؛ اما چون به جدايي ختم ميشه بازم دررو داره. بدتر از اين جداييها، زندگي آدماييه که سالها کنار هم زندگي ميکنن بدون اينکه علاقهاي به همديگه داشته باشن. خانما از اين چيزا که نميترسن. گير دادن به اعتياد و تا يه نخ سيگار گوشهي لبت ميبينن انگار که وبا داشته داشتي تا آخر عمر ازت فرار ميکنن. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 2:13 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
مهمترين معيار من براي ازدواج اينه که همسر آينده ام مثل خودم مشنگ باشه. بعدش هم بر خلاف خودم کمي هم قشنگ باشه، به قدري که قابل تحمل باشه.
و سومين معيار اينکه «سونات مهتاب» بتهون را بتونه برام بزنه.
قورمه سبزي هم لازم نيست بلد باشه، خودم بلدم. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 9:22 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| يارو نوشته بود: |
| s.m.s نوشته بود: |
واقعا ببينيد جقدر شرايط اجتماع ما بهم ريخته هست که معتاد نبودن شده اولين شرط ازدواج!!!  |
بيشتر از اين که محصول بههم ريختگي شرايط اجتماعي باشه، به نظر من نتيجهي سريالاي تلويزيوني ايراني و مجلات خانوادگيه. تو همهي داستاناي اين سريالا و اين مجلهها مشکلات با معتاد شدن مرده شروع ميشه. انگار نه انگار که هزار و يک مشکل ديگه هست که هر روز باعث جدايي انسانها از همديگه ميشه.
درسته که اعتياد اساس زندگي رو از هم ميپاشه؛ اما چون به جدايي ختم ميشه بازم دررو داره. بدتر از اين جداييها، زندگي آدماييه که سالها کنار هم زندگي ميکنن بدون اينکه علاقهاي به همديگه داشته باشن. خانما از اين چيزا که نميترسن. گير دادن به اعتياد و تا يه نخ سيگار گوشهي لبت ميبينن انگار که وبا داشته داشتي تا آخر عمر ازت فرار ميکنن. |
به نظر من اين حساسيت چندان هم بي مورد نيست. درسته كه مسائل زيادي وجود دارن كه در رابطه دوطرفه زن و شوهر اثر مي ذارن، اما از لحاظ آمار در كشور ما چيزي حدود نيمي از طلاقها علت اصليش اعتياده. فكر مي كنم قاعدتاً حدود نيمي از زندگي هاي اجباري زن و شوهر با همديگه هم با اين معضل گره خورده باشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 20 مهر 1385، ساعت 14:54 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ديشب خواب ميديدم سيگار ميکشيدم انقدر چسبيد صبح به مامانم که گفتم گفت ديگه چي |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 0:16 |
|
 |
2 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
[b]الان اوضاع خيلي به هم ريخته ؛مشخص نيست معيار ازدواج اين دخترا چيه؟مشخص نيست به يه پسر تحصيل کرده که فعلا درامد کافي نداره بله مي گن يا به يه ادم بازاري مه درامد زيادي داره
من که خودم ايمان و اخلاق خوب رو واسه زندگي معيار اصلي گذاشتم و اينکه بتونم يه نفرو دوست داشته باشم و اونم منو دوست داشته باشه
اصلا دوست ندارم يکي واسه پولم با من ازدواج کنه [/b] |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|