| نویسنده |
پیغام |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 1649 جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 4:14 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
Thank you Omid joon
How did you know I like that store ZARA too?
He is good. All I need to do now, is to take him to a beauty salon and pick his eyebrows.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 967 اعتبار کسب شده: 2619 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 8:57 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
دنبال کسي نباش که بتوني باهاش زندگي کني، دنبال اون کسي باش که نتوني حتي يه لحظه بدون اون زندگي کني. |
|
_________________ اين روزها،
روزهاي دلتنگي در من قدم مي زند...!
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 1649 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 3:15 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
Choosing that special one person would be so difficult guys... Always remember to use your ability to reason and choose him/her with your logic not your emotions. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3189 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 3:58 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
بابا سخت نگيريد
موقعی که تصميم ازدواج بگيريم مخمون رفته مرخصی
ديگه اينقدر فکر کردن نداره |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 14:02 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
از طرف خانم ها حرف زديد ديگه؟ آخ جون! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 13:38 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
حامد آخه چي نوشتي درست بنويس منم بفهمم
صادق باشه
ازم کار نکشه
ايدز نداشته باشه
ازم ايراد نگيره
کاري باشه
معتاد نباشه
با ادب باشه
هيز نباشه
وقتي اردواج کرديم نه اينور نه اونور فقط خودمو نگاه کنه |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 6:09 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
بابا سخت نگيريد
موقعی که تصميم ازدواج بگيريم مخمون رفته مرخصی
ديگه اينقدر فکر کردن نداره  |
واقعا گل گفتي صداي دل عزيزم.
با ازدواج ادم روي ايندش يه خط قرمز پر رنگ ميكشه... |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 99 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 22:08 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| مخمل نوشته بود: |
| ناشناس نوشته بود: |
الان خيلي از نيمه شب گذشته؛ اما اصلاً خوابم نمي بره. فکرم بد جوري درگير شده.
يکي از دوستهام چند روز پيش ازم خواست در مورد پسري که ازش خواستگاري کرده بود تحقيق کنم. بعد از تحقيقات اوليه اي که انجام دادم به اين نتيجه رسيدم که پسره آدم چندان مناسبي به نظر نمي رسه و ظاهراً نکات منفيش خيلي بيشتر از نکات مثبتش هست. البته فراموش نشه که از باطن آدمها فقط خدا خبر داره و ما انسانها فقط مي تونيم رو ظاهر اونها قضاوت کنيم. امشب نتايج اوليه تحقيقات رو که بهش گفتم انتظار داشتم که بهش جواب رد بده؛ اما ديدم ظاهراً واکنش خاصي نشون نمي ده. يه کم که باهاش بحث کردم گفتم به نظر من موقعيتهاي خيلي بهتري مي تونه داشته باشه و اين پسره تنها نکته مثبتي که داره اينه که وضع ماليش خوبه. اونم بلافاصله جواب داد که همين براش کافيه و به نظرش اگه پول باشه همه چيز هست. اولش اصلاً باورم نمي شد؛ اما کاملاً جدي بود. فکر مي کردم اين چيزها رو فقط تو فيلمها و سريالهاي آبکي تلويزيون مي شه ديد؛ اما ظاهراً حقيقت داره. بر خلاف من که خيلي علاقه داشتم سر اين موضوع باهاش بحث کنم، اون بيشتر دلش مي خواست که بخوابه. حالا هم حتماً راحت تو رختخوابش گرفته خوابيده و من به جاي اون خوابم نمي بره!
به نظر شما چه معيارهايي براي ازدواج وجود داره و کدومهاشون اهميت بيشتري دارن؟ |
وای از دست حرف مردم...وای از چشم و هم چشمی... این روزها متاسفانه معیار انتخاب همینهاست  |
واي ننه نگو نگو واي واي واي |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 17:45 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
| حامد آخه چي نوشتي درست بنويس منم بفهمم |
بي خيال
| صادق باشه |
صادق جان يا علي
| ازم کار نکشه |
ببخشيد ولي مگه گاري هستي؟
| ايدز نداشته باشه |
سرطان داشته باشه اشکال نداره؟
| ازم ايراد نگيره |
منظورتون اينه که وقتي غذا سوخته، خونه به هم ريخته، صبح تا شب با رفقا گشتن، راست مي گه ديگه، چرا گير مي دي؟؟؟؟؟ هان؟
| کاري باشه |
هموم گاري منظورشونه
| معتاد نباشه |
اينو قبول دارم
| با ادب باشه |
يعني انگليسي حرف بزنه!
| هيز نباشه |
واي واي واي واي واي!
| وقتي اردواج کرديم نه اينور نه اونور فقط خودمو نگاه کنه |
روزي سه بار بيافته تو جوب!! |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 18:48 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
حامد معلومه زيادي نمک خورديااااااااااااااااااااااااااااا |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 18:52 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
آخي!
ناراحت شدي؟
گريه نکن زار زار مي برمت بازار.... |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 19:06 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اونوقت برام هر چي بخوام ميخري؟
|
|
|
|
|
|
|
 |
farbod  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 08 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 134 محل سکونت: yazd جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 1:23 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من بعضي دخترها بايد توقعشونو کمتر کنند تا پسرا جرات خواستگاري رفتن داشته باشند زندگي از صفر هم مي شود شروع کرد و به خيلي جا ها رسيد مهم دوست داشتن واقعي است نه دوست داشتن دروغي پسرا به فکر سوء استفاده از دخترا نباشند هيچوقت مثل خواهر و برادر |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 11:58 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
فربد ايني که ميگي درست اما ميدوني چيه من خودم نه قيافه برام مهمه نه پول به همين خاطر سخت نمي گيرم و زود بله ميگم اما شما پسرا جنبه ندارين فکر ميکنيد حتما يه چيزي داشتين که زود جواب بله شنيديد و ميريد سراغ يه کي ديگه و حالا اون طرف هي براتون ناز ميکنه وشما هي نازشو مي کشيد |
|
|
|
|
|
|
 |
farbod  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 08 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 134 محل سکونت: yazd جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 14:35 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
زهره خانم حرف شما درست اما در مورد کساني که براي سوء استفاده مي رند خواستگاري(زيبايي فقط، ثروت و........)
کسي که جواب زود مي ده يا از قبل با پسر دوست بوده يا اطلاعات کافي براي دادن جواب بله زود هنگام دارد انسان اگر زندگي را براي خود سخت بگيرد تموم کارها برايش مشکل است |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|