| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 خرداد 1385، ساعت 1:08 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
روى تختی دیگر، زنى دراز کشیده به نام اكرم که مادر چهار فرزند است .با خمیازه ای کشدار روى تخت مى نشيند ومی گوید : "دائم با شوهرم دعوا داشتم. هر وقت دعوامون می شد اعصابم خورد می شد و داد می زدم ، پسرم من رو به اينجا آورد، اگر به خونه برگردم و دوباره دعوا کنیم باز حالم بد می شه". اكرم می گوید :"در 15سالگی ازدواج کردم و شوهرم اون وقت 25سالش بود .هیچی از زندگی نمی فهمیدم ویکسال بعد هم بچه اولم بدنیا اومد و بعد از اون ما همش سر چیزهای کوچیک و بزرگ با هم دعوا داشتیم .شوهرم همیشه موقع دعوا میگه من روانی ام و دیوونه ،ولی من فقط اعصابم خورد میشه "
طبق آخرين آمار منابع رسمى، ۲۱ درصد ايرانيان دچار نوعى از اختلالات روانى هستند كه در اين ميان اختلالات افسردگى و اضطرابى بيشترین میزان شيوع را داشته است. از سوى ديگر تحقيقات نشان مى دهد زنان و دختران بالاى ۱۵ سال نسبت به پسران و مردان همسال خود بيشتر به اختلالات روانى نظير افسردگى و اضطراب مبتلا هستند.
ارزيابى ها نشان مى دهد برغم توسعه اقتصادى و صنعتى كشورها، آسيب ها و مشكلات روانى - اجتماعى هم رشد فزاينده اى داشته است. ايران نیز به دليل ويژگى هاى خاص خود از جمله واقع شدن در شاهراه قاچاق موادمخدر، جمعيت جوان، تجربه جنگ، زلزله، مهاجرت و تغييرات سريع فرهنگى با رشد روزافزون آسيبهايى همچون اعتياد، طلاق، شيوع ايدز و خشونت مواجه است.هم اكنون امكان مدارا با فشارهاى موجود زندگى، بطور محسوسى در مقايسه با دو دهه پيش، كاهش پيداكرده و همين امر باعث شده تا در سالهاى اخير بیشتر شاهد افزایش بیماریهای روانی در ایران باشیم.
به طور کامل در اين لينک بخوانيد : http://www.aftabnews.ir/vdcce4q2biqe0.html
چرا هر روز مصرف قرص هاي روان گردان و افسردگي در جامعه بيشتر مي شود ؟
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |