| نویسنده |
پیغام |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 خرداد 1385، ساعت 10:14 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اقا ببيند اين يارو چه مته به خشخاش گذاشته:
تفسيري بر مقاله "سوسكها"
مؤلف : " شاهين حسني"
سياستهاي هدفمند استعماري از سال 1300شروع ميشود.ودقيقا 8 دهه بر ملت غيور آذربايجان اعمال شده.اما مجريان اين سياست بلا منقطع از رضاشاه" نظام سالار" گرفته تا خاتمي" مردم سالار"! هيچ كدام بطور واضح صحبت از مبارزه نژادپرستانه عليه ملت تورك به ميان نياورده اند . ومقاله "سوسكها" كه درارگان رسمي جمهوري اسلامي(روزنامه ايران) درج شده اولبن اعتراف رسمي است كه درزمينه صورت گرفته.اما قدري توضيح لازم دارد تا خوب فهميده شود:
درپاراگراف اول مقاله از"سوسكهاي چهار فصله"سخن ميرود و اينكه "چه كنيم تا جلوي سوسكها سوسك نشويم" اين دو جمله نشان ميدهد كه مقايسه اي هدفمند در پيش است و" سوسك" منظور اصلي نيست!
در قسمت "روش اول" ميخوانيم " قبل از خشونت بايد با سوسكها به مذاكره بنشينيم" پس گفتگو يا بهتر بگوييم تقا بل فرهنگها در بين است!اما "سوسكها زبان مشكلي دارند كه خودشان هم نمي فهمند! وترجيح ميدهند به زبانهاي ديگر صحبت كنند".نويسنده خواسته از زمينه تبليغاتي شووينيزمي استفاده كرده و توركي را زباني مشكل نشان دهد.حال اينكه توركي زبانيست قانونمند ودر عين حال ساده اما باتعداد لغات زياد و اگر سياستهاي شووينيستي قطع شود نه تنها توركها بلكه ديگران نيز اين زبان را بعنوان زبان انسيت بكار خواهند بست.
دركناراين بند, كاريكاتور سوسكي رسم شده كه در حال گفتگو با يكنفر ديگر است وسوسكه درمقابل حرفهاي او ميگويد"نه مه نه!؟"(namana) كه هدف اصلي نويسنده را بطور واضح به نمايش ميگذارد.
درقسمت" روش دوم" با لفظي كه لايق آبا واجداد خودشان است فرموده اند كه بايد براي از بين بردن سوسك غذاي آنرا قطع كنيم. و درعمل هم ميبينيم كه چگونه از امكانات آذربايجان كاسته وبه مناطق فارس زبان ميريزند.
درقسمت" روش سوم" بطور واضح پرده از روي مسئله برداشته واذعان ميكند كه ميخواهيم نسلشان را از بين ببريم. وتوصيه ميكند كه بايد توسط حيوانات ديگر كه مثل "مرغ وسوسك " تضاد دارند اين كار را بكنيم. و ميبينيم كه چگونه بين ما وبرخي قوميتهاي مستضعف در جاهايي مثل آذربايجان غربي تفرقه بوجود آورده اند تا حكومت كنند!آيا اين گونه تفرقه ها را امثال "كاوه بيات"ها تئوريزه نكرده اند!؟ در همين بند مؤلف اعتراف ميكند كه بعد از منقرض شدن نسل سوسك(تورك)نوبت حيوان دوم(...!؟) ميرسد واگر گوشتش خوردني نباشد "منصور" حسابشان را ميرسد.
در قسمت"روش چهارم" سوسكها با دم پايي كشتار مي شوند كه تداعي كننده كشتار20000 نفر ازفدائيان آذربايجان در تبريز و ساير شهرهاي آذربايجان در1945 است كه البته به نتيجه اي دائم منجر نشد.
در قسمت "روش پنجم" توصيه مي كند بجاي اينكه با "سم كش" آنها را از بين ببريم (كه ديديم اين تجربه به شكست انجاميد) بايد بچه هاي مدارس را در مقابل آنها واكسينه كنيم. وديديم و ميبينيم كه در مدارس چه سياستهاي كثيفي بكار ميگيرند تا زبان الكن فارسي را بجاي زبان توركي بنشانند!
در قسمت "روش ششم" به تقويت هويت توركي كه از نظر او شوخي بردار نيست اشاره ميكند.
در قسمت "روش هفتم" كه جاي تامل بسياردارد ! اشاره ميكند كه شخصيتهاي برجسته سوسكها را ترور كنيد تا عبرت سايرين باشد. آري " ترور نفس" واز آن بدتر" ترور شخصيت" از اقدامات ننگين آنهاست كه معمولا توسط ايادي بيناموسشان صورت ميگيرد.
در قسمت " روش هشتم" جلو گيري از" زاد وولد" سوسكها مورد بحث است. كه ازموارد حساس آلرژي نژادپرستان است. و اين طبيعي است كه با چنين اوضاع بد اقتصادي در آذربايجان كسي بفكر ازدواج نمي افتد كه بتواند بچه دار شود!
و بالاخره در قسمت آخر جناب نژاد پرست ,احتمالا براي جلوگيري از هم پاشيدگي "ايران" كه ارث باباشان هست! پيشنهاد ميدهد" اگر بندهاي قبل اثربخش نبود با سوسكها بطور مسالمت آميز رفتار كنيد".
جناب شووينيست كه در خيال خود به زبان "كليله ودمنه" توصيه هائي به مسئولين ميكند خبر ندارد كه مسئولين سالهاست اين سياستها را بكار ميگيرند.وجناب" پلنگ صورتي" با اين مقاله خود فقط كار آنها را خراب! كرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 خرداد 1385، ساعت 13:34 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من موضوع کاريکاتور فقط يه موضوع خيلي ساده بوده که عمداً سعي شده به اون دامن زده بشه و از کاه، کوه ساخته شده. البته بهتر بود مسئولين قبل از اين که قضيه خيلي کش پيدا کنه، زودتر برخورد مناسبي انجام مي دادن که بهانه اي براي شلوغ کردن جو وجود نداشته باشه. اگه هم واقعاً دست عوامل خارجي و استکبار جهاني در اون دخيل بوده، در ناآرامي هاي بعد از کشيدن کاريکاتور بوده نه در کشيدن کاريکاتور.
بعد از جنگ عراق، استانهاي کردنشين دچار ناامني شد. استان خوزستان عرب نشين هم همين طور. بعد از اون هم نوبت استان بلوچ نشين سيستان و بلوچستان و اختلافات شيعه و سني شد. حالا هم ترکها دست به اعتراض زدن. ظاهراً قصد دارن صداي فارس ها رو هم در بيارن. يه نگاهي به اين صفحه کنين، خودتون متوجه مي شين.
فکر کنم فقط لرها و ترکمن ها و عشاير و اقليتهاي ديني موندن که هنوز اعتراض نکردن! به نظر مي رسه دستهايي قصد دارن يکپارچگي و اتحاد رو در کشور از بين ببرن؛ اما نبايد فراموش کرد اين دستهاي پنهان از ندانم کاريها و ضعفهاي خود ما براي ضربه زدن بهمون استفاده مي کنن. پس بايد هشيار بود و به جاي دامن زدن به اختلافات، نقاط مشترک رو پررنگ کرد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 13:13 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درباره آن كاريكاتور جنجالي!
پوپك صابري فومني
نقل از www.golagha.ir
اختصاص چند صفحه از روزنامه ايران جمعه به طنز و كاريكاتور، اتفاقي بود كه آغاز خوبي داشت و دستاندركاران طنز بچهها را خوشحال كرد، اما اين حادثه خوب، اين روزها سرنوشت تلخي پيدا كرده. پس از چاپ يك كاريكاتور در اين صفحهها كه يك سوسك در جواب يكي از شخصيتها ميگويد: «نمنه!» ناگهان اتفاق عجيبي رخ داد. هموطنان آذري زبان اين كاريكاتور را توهيني به خود فرض كردند و پس از آن اعتراضها و تحصنهايي در سراسر كشور رخ داد و روزنامه ايران هم با عذرخواهي از هموطنان آذري زبان خبر داد طراح اين روزنامه اخراج شده است! شيوه جديدي كه گويا مديران مسئول باب كرده اند و معلوم نيست وقتي قرار است نويسنده و طراح مسؤول كامل آثارشان باشند، نقش مدير مسؤول اين وسط چه صيغه اي است؟ از آن طرف محمدرضا باهنر (نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي) هم ريشه اين توطئه را مانند توطئههاي اخير در خارج از كشور دانست!
اما كساني كه مجموعه اين كاريكاتورها را در گذشته ديده بودند، ميدانند در نهايت اين حادثه را ميتوان به كم توجهي در حساسيت برانگيز بودن برخي مسائل جامعه بزرگ ايراني دانست. از طرفي با وجود ابزار دست قرار گرفتن هنر كاريكاتور براي بازيهاي سياسي در جهان امروز، انتظار ميرفت روزنامه ايران با دقت بيشتري كارها را انتخاب كند. اما آيا اين حادثه كه به احتمال زياد ناشي از همين سهوها و نه تعمد كاريكاتوريست ايران جمعه بوده، شايسته اين همه لعن و نفرين بود؟
قطعاً عكسالعمل همه ما در مقابل شخصي كه در خيابان «بدون غرضورزي و فقط براساس يك حادثه» به ما تنه ميزند و بعد هم عذرخواهي ميكند با كسي كه راه را بر ما ميبندد و يك جفت كشيده توي گوشمان ميخواباند متفاوت است. كاريكاتوريست ايران نه يك هنرمند فراري است كه در پاريس يا نيويورك نشسته باشد و بيدغدغه پاسخگو بودن در برابر اثرش، كار كند و نه شخصي است كه سابقه سياسي داشته باشد و هنرش را وسيلهاي براي رسيدن به اغراض سياسياش قرار دهد. اگر كمي منطق را وارد اين بحران كنيم ديگر نيازي به تكرار تركيب نوپا و تنشزاي كاريكاتور اهانتآميز نيست. اصطلاحي كه ناخودآگاه ذهن شنونده را به سمت ماجراي كاريكاتورهاي روزنامه دانماركي هدايت ميكند. آيا اين كاريكاتوريست با آن كاريكاتوريستها قابل مقايسه است؟
متأسفانه در اين ميان همان طور كه رحيم بقال اصغري (رئيس انجمن كاريكاتوريستهاي تبريز) در يادداشتش اشاره كرده هنر كاريكاتور با توهينآميز بودن هر چه بيشتر عجين ميشود و شايد روزي برسد كه حتي كشيدن كاريكاتور مثلاً شخص بنده باعث شود فكر كنم كاريكاتوريست آن اثر قصد توهين به مرا داشته چون كاريكاتور ديگر بهعنوان ابزار توهين شناخته شده است!
آيا اين اعتراضها از سوي هموطنان آذري زبان هدايت ميشود يا كساني كه ميخواهند جامعه ايران كه امروز بيشتر از هميشه نيازمند به آرامش است وارد فضاهاي بدگماني و اضطراب و ناآرامي شود؟ بهتر نبود آقاي باهنر به جاي يك عكسالعمل عجولانه در مورد يك كاريكاتوريست ايراني و يك روزنامه دولتي به توطئههايي كه براي سلب آرامش پيش آمد توجه ميكردند؟ همه ميدانند و شايد اين جمله اضافي باشد كه مؤسسه گلآقا از روز اول تاكنون با هر نوع توهين و دستاندازي و استفاده از لهجه و گويش محلي مخالف بوده و هست. ما از كاريكاتور بهعنوان يك هنر والا و از طنز بهعنوان يك ژانر ادبي نام ميبريم و طبيعتاً با هر اقدامي كه ضد اين باشد مخالفيم. اما اين را از خوانندگان فهيم و مردم مهربان آذري ميخواهيم كه كمي منصفانه به اين مسأله نگاه كنند. گرهاي را كه ميشود با دست باز كرد، با دندان محكمتر نكنيم. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 خرداد 1385، ساعت 20:46 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
راهپيمايي در اروميه
هزاران نفر از مردم اروميه به صورت خودجوش امروز با شركت در يك راهپيمايي، حركت برخي از اغتشاشگران و فرصتطلبان و توهين به زبان آذري در يك روزنامه سراسري را محكوم كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، راهپيمايي امروز با شركت استاندار آذربايجان غربي، نمايندگان مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري، روحانيون و دانشجويان، دانشآموزان، بازاريان، و خانوادههاي شهدا در مسير خيابان امام اروميه برگزار شد.
شركتكنندگان با دست نوشتهها و سردادن شعارهاي «آذربايجان بيدار است حامي انقلاب است»، «زنده باد حزب الله»، «مرگ بر انگليس حيلهگر» و «مرگ بر اسرائيل اشغالگر» انزجار خود را از برخي حركتهاي تفرقه افكنانه اعلام كردند.
بازتاب |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
seniorita سال صفري!
مجموع ارسالها: 86 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 17:43 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
واقعا متاسفم واسه همه آدماي بي جنبه
|
_________________ Here in the shadows,I'm safe,I'm free,I've nowhere else to go but I can not stay where I don't belong
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 21:06 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
....
|
آقا یا خانم seniorita !
من نمی دونم که شما اهل کدوم شهر هستید و مردم شهر شما به چه زبونی صحبت می کنند.
اما مطمئن هستم که اگر کاریکاتوریستی که این کار احمقانه رو انجام داده بالای عکس اون سوسک به جای کلمه " Namana" که به زبون آذری به معنای " چی؟" هستش به زبون شهر شما، یعنی شهری که پدر ومادرتون اهل اونجا هستند و احیانا به زبون مردم اون شهر حرف می زنند می نوشت " چی؟"
اونوقت مردم شهر شما اعتراض نمی کردند؟
من مطمئن هستم که اعتراض می کردند.
البته اون بابائی که توی عکس اول می بینید اگر توی راهپیمائی اونجوری شده ، به نظر من زیاده روی کرده. از این آدما توی هر قومی باید باشند... یه کمی نژادپرستند.
اما مردمی که توی عکس دوم می بینید بهشون توهین شده و کارشون منطقیه. یعنی هر قوم دیگه ای که بهشون توهین بشه باید این جوری اعتراض کنند و گرنه.... |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 07 خرداد 1385، ساعت 12:45 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
seniorita سال صفري!
مجموع ارسالها: 86 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 07 خرداد 1385، ساعت 13:16 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| مهدي پلنگ نوشته بود: |
....
|
آقا یا خانم seniorita !
من نمی دونم که شما اهل کدوم شهر هستید و مردم شهر شما به چه زبونی صحبت می کنند.
اما مطمئن هستم که اگر کاریکاتوریستی که این کار احمقانه رو انجام داده بالای عکس اون سوسک به جای کلمه " Namana" که به زبون آذری به معنای " چی؟" هستش به زبون شهر شما، یعنی شهری که پدر ومادرتون اهل اونجا هستند و احیانا به زبون مردم اون شهر حرف می زنند می نوشت " چی؟"
اونوقت مردم شهر شما اعتراض نمی کردند؟
من مطمئن هستم که اعتراض می کردند.
البته اون بابائی که توی عکس اول می بینید اگر توی راهپیمائی اونجوری شده ، به نظر من زیاده روی کرده. از این آدما توی هر قومی باید باشند... یه کمی نژادپرستند.
اما مردمی که توی عکس دوم می بینید بهشون توهین شده و کارشون منطقیه. یعنی هر قوم دیگه ای که بهشون توهین بشه باید این جوری اعتراض کنند و گرنه.... |
کلمه نمنه يه اصطلاح جا افتادس و بين همه رد و بدل ميشه و من فکر مي کنم خود اون کاريکاتوريست وقتي اون کاريکاتورو کشيده به ذهنش هم خطور نمي کرده که ترکها اينو توهيني به خودشون تلقي کنن.
اينجا يه تالار آزاده و من به باز هم صريحا اعلام ميکنم که به نظر من واکنش ترکها کاملا بي منطق و از روي احساسته.
~CeNsOrEd~
|
|
|
|
 |
mohammad_aa65  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 08 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 07 خرداد 1385، ساعت 14:35 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر منم اين اعتراض کاملا بي مورد و غير منطقيه....
چند نفر دادو بيداد کردند بقيه هم به خاطر جو به وجود اومده خواستن از خودشون خودي نشون بدن دقيقا مثل شلوغي هاي اخير اميرکبير.... |
|
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 07 خرداد 1385، ساعت 17:09 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| توي متن نوشته که سوسکها به زبون خودشون حرف نميزنن. بنا بر اين وقتي سوسک ميگه "نمنه"، به سادگي ميشه حکم کرد که سوسک ترک نيست. Rolling Eyes |
جناب احسان خان . برداشت منطقی و قشنگیه .
اما توی متن ننوشته که "سوسکها به زبون خودشون حرف نمی زنند".
بلکه نوشته:" .... دستور زبان سوسکی هم آنقدر سخته... که هشتاد درصد خود سوسکها هم بلد نیستن و ترجیح می دند به زبونهای دیگه حرف بزنن".
| کلمه نمنه يه اصطلاح جا افتادس و بين همه رد و بدل ميشه و من فکر مي کنم خود اون کاريکاتوريست وقتي اون کاريکاتورو کشيده به ذهنش هم خطور نمي کرده که ترکها اينو توهيني به خودشون تلقي کنن. |
خب بنده قبول دارم که این کلمه زیاد در بین غیر ترکها استفاده می شه. اما شما چه جوری مطمئن نتیجه می گیرید که منظور ترکها نیستند.
هدف ما از اعتراض اینه که کار های اینجوری که منظور نویسنده دقیقا روشن نیست دیگه تکرار نشه.
البته این رو هم بگم که این آدم اگر قصد توهین هم داشته این کار رو خیلی احمقانه انجام داده.
مثلا گفته سوسکها زبون همدیگه رو نمی فهمند. یا خیلی هاشون ترجیح می دند با زبونهای دیگه
حرف بزنند.
آخه کی گفته سوسکها زبون همدیگه رو نمی فهمند، همه می دونیم که حشرات با هم ارتباط دارند و زبون هم رو ،خیلی خوب هم می فهمند. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 15:36 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 19:06 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
حالا که همه چيز خوابيد !
...............................................
نظر مساعد براي انتشار دوباره ايران
آفتاب: خبرها حاكي از نظر مساعد مقام هاي مسئول كشور براي فعاليت مجدد روزنامه ايران در آينده نزديك خبر مي دهند. يكي از اعضاي تحريريه روزنامه ايران در وبلاگ خود آورده است: "بر اساس اطلاعات دريافتي، محمود احمدي نژاد رييس جمهوري نيز نظر مساعدي درباره اين موضوع دارد و حتي وي در اين زمينه توصيه هايي به مقامهاي قضايي داشته است. "
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 19:51 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من تعطيلي چند هفته اي روزنامه ايران و بيکاري 7 هزار نفر به خاطر چاپ يه کاريکاتور در "ايران جمعه" يعني يکي از زير مچموعه هاي روزنامه ايران فقط به خاطر خوابوندن سر و صداها و ماست مالي کردن بي تدبيري در مورد برخورد با ماجرا بود. اگه دولت زودتر و بهتر اقدام کرده بود، نيازي به تعطيلي روزنامه نبود و کار هم به جاهاي باريک نمي کشيد و اين همه سر و صدا و شلوغي به بار نمي اومد و به مملکت آسيب وارد نمي شد. متأسفانه در همين ناآراميهاي تبريز ضررهاي مالي سنگيني به اقتصاد مملکت وارد شد. ساير ضررها هم بماند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
wilson  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 208 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 16:49 |
|
 |
10 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|