| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 ارديبهشت 1385، ساعت 11:00 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
با سلام خدمت کاربران محترم تالارهاي گفتمان
با توجه به اين که تعداد ارسالها در تالارهاي گفتمان روز به روز بيشتر مي شه، لازمه براي دادن نظم بيشتر به تالارها، قبل از انجام هر ارسال به چند تا نکته توجه داشته باشيم:
1- تالار مناسب رو براي ارسال موضوع مورد نظر انتخاب کنيم.
2- تا حد ممکن از ايجاد موضوعات تکراري و موازي خودداري کنيم و ارسالهامون رو در جواب موضوعات مشابه انجام بديم نه به عنوان يه موضوع جديد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1778 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 تير 1385، ساعت 11:24 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 12:18 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اين که در خلال مباحثي که در تالارهاي گفتمان مطرح مي شه هر از گاهي يه گريز هم زده بشه و يکي تيکه اي بندازه يا اشاره اي به يه موضوع ديگه داشته باشه و بحث رو از چارچوب خشکش خارج کنه خيلي خوبه؛ اما اين که موضوعات به کل منحرف بشن، ساختار تالارها رو به هم مي ريزه. لطفاً در ارسال جواب به موضوعات مختلف دقت کنين تا اونجايي که ممکنه از بحث اصلي منحرف نشين و موضوعات بي ربط رو وسط نکشين و موضوع اصلي فراموش نشه. اهميت رعايت اين مسأله الان که تعداد ارسالهاي روزانه به شدت افزايش پيدا کرده بيشتر مشخص مي شه. کاربران جديد که با ساختار چندان آشنا نيستن لازمه بيشتر توجه کنن. البته کاربران قديمي هم در منحرف کردن موضوعات چندان بي تقصير نيستن. بحث از "لايحه پيشنهادي دولت به مجلس در مورد برداشت از حساب ذخيره ارزي" شروع مي شه و وسطهاي بحث به "مدل موي آنجلينا جولي در جشن تولد هفت سالگيش" مي رسه و آخرش هم با "دستور پخت قرمه سبزي به روش بوميان ماداگاسکار" تموم مي شه! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3011 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 17:50 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3255 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 20:35 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
انتقادتون درسته
ولی اين طبيعت صحبت کردن, حتی در نشستهای روزانه هم که آدم داره, صحبت از يک جايی شروع ميشه و ميبينی نيم ساعت داری حرف ميزنی و مسير صحبت به يک جای ديگه ای کشيده شده
هميشه هم آدم ميگه: از کجا شروع کرديم و به کجا رسيديم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 21:37 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
| ولی اين طبيعت صحبت کردن |
درست !
اما بهتر است سعي کنيم
و اين نکته را موقع ارسال در نظر داشته باشيم . |
|
|
|
 |
somayeh سال صفري!
مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 105 محل سکونت: Tehran جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 03 مرداد 1385، ساعت 19:45 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
من شايد حدود نيم ساعته که عضو شدم و هر کار مي کنم نمي تونم وارد اتاق گفتگو بشم چرا؟ |
|
_________________ گاهي به آسمان نگاه کن
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4957 اعتبار کسب شده: 9319 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 03 مرداد 1385، ساعت 23:42 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| somayeh نوشته بود: |
| من شايد حدود نيم ساعته که عضو شدم و هر کار مي کنم نمي تونم وارد اتاق گفتگو بشم چرا؟ |
هيچ دليل منطقي به ذهنم نميرسه، وقتي روش کليک ميکنيد، چي ميشه؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3255 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 1:25 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| من شايد حدود نيم ساعته که عضو شدم و هر کار مي کنم نمي تونم وارد اتاق گفتگو بشم چرا؟ |
زياد فکرتون رو مشغول نکنيد اونجا خبری نيست بايد با خودتون گفتگو کنيد
ما همگی شيطونيم توی يک اطاق بند نميشيم
همش توی يکی از همين تالارها داريم بازی ميکنيم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1302 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 16:55 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
دقیفا نمونه ای از منحرف شدن موضوع
من پیشنهاد میکنم در مواقع ضروری برای جلوگیری از انحراف بحث پست هایی که سعی در انحراف موضوع اصلی میکنند سانسور شوند . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 20:26 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| من پیشنهاد میکنم در مواقع ضروری برای جلوگیری از انحراف بحث پست هایی که سعی در انحراف موضوع اصلی میکنند سانسور شوند . |
پيشنهاد خطرناکي است
مثلا موضوع "باز هم بيل گيتس" هوادار نداشت اما وقتي حرف حوري
و اين چيزا شد از پر طرفدارترين بحث هاي تالار گفتمان شد
اما با يک سانسور پتانسيل اين گونه بحث هاي پر طرفدار از بين مي رود
بهتر است يک تاپيک مثلا به عنوان " بي راهه " درست کنيم
و ادمين هاي سايت هر چيزي که از موضوع بحث خارج شد را به آن تاپيک منتقل کنند
يا مدير هاي تالار موضوعي بر اساس بحثي که ايجاد شده و در حوزه مديريت خودشان درست کنند . |
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4957 اعتبار کسب شده: 9319 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 20:28 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
يک راه ديگه اعلان اخطاره. اگه اخطارهاي يکي زياد بشه (محاسبه توسط سيستم) يه جوري حالش گرفته بشه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 20:30 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
يک راه ديگه اعلان اخطاره. اگه اخطارهاي يکي زياد بشه (محاسبه توسط سيستم) يه جوري حالش گرفته بشه!  |
ارزش بي راهه نرفتن بيشتر يا موضوعات جالب و پر طرفداري که ممکنه ايجاد بشه ؟ |
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 20:37 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 13:51 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
شايد اين موضوع رو بچه ها ي ديگه گفته باشن ... اونهايي که از موزيلا استفاده ميکنند موقع
نوشتن موضوع به جاي "ي" از shift+x استفاده کنند تا يه همچين چيزي درست نشه: "ی" |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|