| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 13:16 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
اردوي تفريحي بهشت گمشده
شنبه 8 شهريور
ساعت 6:45 صبح، دانشکده مهندسي 2
مستوليت هر شخص بر عهده خود اوست.
صبحانه و ناهار بر عهده گروه علمي مي باشد.
مبلغ ثبت نام 2500 تومان مي باشد.
علاقمندان مي توانند جهت ثبت نام با آدرس sci_group@cse.shirazu.ac.ir مکاتبه نموده يا به دفتر گروه علمي مراجعه کنند.
در صورت تغيير برنامه، مراتب در اسرع وقت به اطلاع همگان مي رسد.
در صورت به حد نصاب نرسيدن تعداد افراد، اردو لغو خواهد شد.
گروه علمي بخش کامپيوتر |
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در يکشنبه 02 شهريور 1382، ساعت 9:54 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 18:59 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
اين هم از برنامه هاي کاملا :!: علمي گروه علمي بخش کامپيوتر. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
مهمان مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 21:45 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 شهريور 1382، ساعت 9:54 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| Anonymous نوشته بود: |
| صبحانه و ناهار چيه؟ |
صبحانه غذايي است که در هنگام صبح ميخورند!
ناهار غذايي است که در هنگام ظهر ميخورند!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
aram  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 18 مرداد 1382 مجموع ارسالها: 111 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 شهريور 1382، ساعت 14:01 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
گروه علمي فقط بلده اردو و مراسم هندونه خورون بذاره.نکه بده خيلي هم خوبه ا اما اگه راست ميگين يه کار درست و حسابي تر هم بکنين .اصلا چرا بخش ما يه ماهنامه نداره.حق دارن بگن بچه کامپيو تريهاي بي حال. به هر کي ميگم ميگه خودت استارتشو بزن.بقيه هم ببينن دنبال ميکنن.اخه اينقدر گنده تر از من هست که خيلي هم ادعاشون ميشه .گروه علمي که ادعاشون ميشه توي بخش بحث جداگونه اي نداريم و همه چي اخر بر ميگرده به اونا چرا تا حالا کاري نکرده
حالا ماهنامه هيچي يه کار ديگه چه ميدونم خودتون روش فکر کنينن.شما پيشنهاد بدين خودم پايه n تاي ديگه هم پايه جور مي کنم . |
|
_________________ بگردان ساقيا آن جام ديگر
بده جان مرا آرام ديگر
خلاصم ده خلاصم ده خلاصي
که سخت افتاده ام در دام ديگر
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 شهريور 1382، ساعت 23:06 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
با اينکه تو اين تالار جاي اين بحث نيست ولي چون آرام گفت يه تذکر بدم که ماهنامه و هفته نامه فقط دردسر داره و چندان باعث پيشرفت نميشه . در ضمن همه ي اين کارهايي که به اسم گروه علمي انجام ميشه بر دوش 2-3 نفر بيشتر نيست . اينا که هر کاري کردن که بجه ها به خودشون بيان ولي مثل اينکه خبري نيست . پس مشکل اينجاست که بچه ها خودشون نميخوان با بقيه همکاري کنن . |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 شهريور 1382، ساعت 9:51 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| aram نوشته بود: |
| ...گروه علمي که ادعاشون ميشه توي بخش بحث جداگونه اي نداريم و همه چي اخر بر ميگرده به اونا چرا تا حالا کاري نکرده.... |
مساله اينه که چيزي به نام گروه وجود نداره! گروه علمي بخش کامپيوتر عملآ فقط از 3 تا از بچه هاي 79 تشکيل شده. همين و همين و همين! تازه تابستون، يکي از ما هم نيست و شديم 2 نفر! تو اين مدت هم سعي کرديم به اين بخش يه جنب و جوشي بديم. اما متاسفانه بچه ها خيلي استقبال نکردن. تابستون اکثر وقت ما واسه راه اندازي و کارهاي اوليه "نخستين کنفرانس دانشجويي ICT" صرف ميشه. 6 روز در هفته از صبح اول وقت تا ظهر اينجا هستيم. الحمدلله اکثر کارهاي اوليه هم انجام شده. با وجود اينکه هم سر کار ميريم و هم بايد واسه کنکور کارشناسي ارشد درس بخونيم (که تا حالا هيچي نخونديم) ديگه وقتي برامون باقي نمي مونه. به نظر من بچه هاي سال 1 و 2 و 3 که وقت آزاد بيشتري دارن بايد واسه کارها پيش قدم بشن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3413 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 شهريور 1382، ساعت 15:53 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
تا اونجايي که من يادمه حداقل دو بارورودي هاي 77 و قبل، با تلاش زباد خودشون بخش رو صاحب ماهنامه کامپيوتري کردند، و به هر زحمتي بود چند شماره هم چاپ کردند. اما چون کار پر زحمتي بود و حمايتي از طرف هيچ کس (حتي خود دانشجو ها) انجام نشد، مثل بقيه بي خيال شدند.
اين ها رو نگفتم که نا اميد بشيد، شما هم شانس خودتون رو امحتحان کنيد. شايد اين دفعه ماهنامه جدي گرفته بشه. اگه خواستيد در زمينه هاي غير از کامپيوتر (که تخصصمونه) مطلب بنويسيد، ميتونيد رو کمک من حساب کنيد. به عنوان مشاور بخش جوانان مجله هم حاضرم همکاري کنم.
با همه اين حرف ها، اردو برگزار ميشه؟ اگه من جاي "غريب آشنا" بودم، قهر ميکردم و خودم تنهايي ميرفتم اردو |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 03 شهريور 1382، ساعت 8:50 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
هشدار!
به علت عدم استقبال بچه ها، احتمالآ اردو لغو خواهد شد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 03 شهريور 1382، ساعت 18:28 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
هشدار!
به علت عدم استقبال بچه ها، احتمالآ اردو لغو خواهد شد. |
من مي دونستم!! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 09 شهريور 1382، ساعت 9:32 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
به علت عدم استقبال بچه ها و همچنين مسافرت ما به تبريز، اردو لغو شد. ايشالله در اولين فرصت اردو رو برگزار مي کنيم. پيشنهاد من هفته انتخاب واحده. اون موقع همه بچه ها هستن. زودتر از اون موقع احتمالآ تعداد بچه ها براي اردو راه انداختن کمه. شما پيشنهادي ندارين؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|