| نویسنده |
پیغام |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 583 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 13:32 |
|
 |
10 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
| رويا نوشته بود: |
خدايا...
کاش حکمت بعضي از کاراتو مي فهميدم،
اينجوري کمتر ناشکري مي کردم
و سپاسگزار تر مي شدم. |
خدايا به ما ديدي بده که نيازي به دونستن حکمتت نداشته باشيم. |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 15:56 |
|
 |
10 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
خدايا بيا اونور در گوشت بگم |
|
|
|
|
|
|
 |
ma  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 31 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 75 محل سکونت: شيراز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 22:23 |
|
 |
10 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
خدايا دانايي ده تا بتوانم درک کنم تمام حکمتت را |
|
|
|
|
|
|
 |
ma  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 31 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 75 محل سکونت: شيراز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 22:25 |
|
 |
10 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
به خدا بگوييد دوستت دار م تا خداهم به شما بگويد دوستت دارم |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 316 اعتبار کسب شده: 1202 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 18 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 تير 1386، ساعت 22:25 |
|
 |
10 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
خدايا به من بينشي وسيع و درکي عميق ده تا بر مشکلاتم پيروز شوم |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 613 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 02 تير 1386، ساعت 0:39 |
|
 |
10 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
خدايا من هم ازت نميشه گفت ممنون نيستم.خوب البته بخاطر اينکه گاهي عمدأ خودتو ميزني به اون راه هم هست....تو هم يکم تصور کن که من دارم مناجات مي خونم و همه حواسم پيش تو ئه ...ببينم چند وقت اينجوري دوام مياري..حالا من تو رو بيشتر دوست دارم يا تو منو .....اينا که همش کشکه ..مي دوني که مجاني دادي حالا يه چيزي هم بدهکار شدي..احتمالأ براي من يکي که از اول تو کار تصور و تصوير سازي بودي.. اگه نه! که الان ته نيست آباد بودم ..خوب باز بخاطر اون يکي اخلاق نا خوب خودته که عادت داري همش بگي من اينجوري ام ..اونجوري ام..ما که از اول هيچ ادعايي نداشتيم...فقط مثل اينکه يه بار و گفتي من خدا هستم؟!..منم توي اون شرايط گفتم آره !..حالا هم که چه ارض کنيم حتمأ هستي ديگه..اگه اون موقع همين جوري يه چيزي پرونديم که توي اون صحنه خالي از عريضه نباشيم حالا رو انقدر تيرهاي غيبيت تو سر و کلم خورده که کوچکترين جاي شکي نمونده که اين تيرها رو يکي داره ميزنه..در هر صورت اين من نيستم که ادعا مي کنم ..شمايي ..گفتي فلان جورم..پاشم وايسا..اما و اگر و سفسطه چيني قبول نيست .... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 12 تير 1386، ساعت 10:21 |
|
 |
10 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
خدايا
زنده ام به عزت خويش
و نمرده ام به خاطر رحمت تو
و پيوسته صدايي در من فرياد مي زند فردا روز ديگريست
هر چند که صدا غمگينانه باشد .
يک آفلايــن سرگردان |
|
|
|
 |
hady  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 63 اعتبار کسب شده: -1651 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 21:16 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
بسم الله الرحمن الرحيم
قال رب انصرني بما کذبون(26/المؤمنون)
او گفت خداوندا، مرا در مقابل انکار آنها ياري کن. |
|
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -93 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 21:22 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
خدايا نصرت خودت را از پيامبرانت (مخصوصا جديدترها و مخصوصا پيامبران داراي افکار وهابي) دريغ مدار و آنها را برقوم کافران (شيعيان) پيروز فرما . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
hady  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 63 اعتبار کسب شده: -1651 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 2:30 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
وجوب عمل به سنت رسول الله (ص) و کفر کسيکه آنرا انکار کند
تأليف: علامه عبدالعزيز بن عبدالله بن باز
جناب احمدي نژاد
با سلام
از شما خواهش مي کنم قبل از اينکه به بنده تهمت وهابي بودن بزنيد فقط به اسم و نويسنده کتاب بالا نگاه کنيد.شما حتي اگر اندکي عقل خود را به کار مي انداختيد متوجه مي شديد که روي سخن بنده فقط با شيعيان نيست. در حقيقت هيچ فرقي ميان شيعه ، سني و وهابي وجود ندارد. وهابيها فقط فکر ميکنند که خدا را پرستش ميکنند. اما با قراردادن کتابهاي حديث در کنار کتاب خدا گرفتار شرک اصلي که همانا تعبد کلام غير خداست شده اند. آيا باز هم اصرار داريد مغز خود را دست نخورده و بسته بندي شده نگه داريد؟ چرا کمي در آيات خدا تعقل نمي کنيد. مگر آيات خدا براي بکار انداختن عقل ما نيامده اند
آيا شما مردم را به پرهيزکاري امر ميکنيد، درحالي که خود را فراموش ميکنيد، باوجود اين که کتاب را هم تلاوت ميکنيد؟ آيا تعقل نميکنيد؟(44/البقره)
سپس، ما گفتيم، "با قسمتي از آن به آن بزنيد." اينچنين بود که خدا مرده را زنده کرد و آيات خود را به شما نشان داد تا باشد که تعقل کنيد.(73/البقره)
بگو، «اگر خدا ميخواست، من آن را براي شما نميخواندم و شما هم چيزي از آن نميدانستيد. من قبل از اين عمري در ميان شما زندگي کردهام. آيا تعقل نميکنيد؟(16/يونس)
ما مسلما قرآن عربي را بر تو نازل کرديم تا باشد که تعقل کنيد.(2/يوسف)
و ما قبل از تو نفرستاديم مگر مرداني که به آنها وحي کرديم از ميان مردم جمعيتهاي مختلف. آيا آنها در ارض گردش نميکنند تا عاقبت کساني را که قبل از آنها بودند، ببينند؟ و مسلما سراي آخرت براي پرهيزکاران بهتر است. پس آيا تعقل نميکنيد؟(109/يوسف)
«اف بر شما و آنچه که درکنار خدا پرستش ميکنيد. آيا تعقل نميکنيد؟»(67/الانبيَاء) |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 3:11 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
دروود
ببخشيد مزاحم طاعات و عبادات شما ميشم..
اما ايا به نظر شما خداوند چيزي از اين 18 صفحه تاپيکي که شما زدين رو ديده اند؟؟
ضرب العجل هاي خداوند براي پاسخ گويي و حل مشکلات شما؟؟؟
فقط براي تخليه روح درد ميکنيد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -93 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 11:35 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
اولا که تو همون sefid هستي که با نام hady وارد شدي .
دوما تمام مطالبت تکراريه و قبلا جوابشون رو گرفتي .
سوما عقل دست نخورده بهتر از عقل فاسد شدست .
چهارما در وهابي بودن تو شکي نيست
پنجما به جاي حاشيه رفتن جواب همون سؤال تکراري رو بده و همه رو از شر خودت راحت کن :احکام خواندن نماز چيست ؟
ششما اينجا براي نوشتن اين مطالب مناسب نيست . لطفا تالار رو بهم نريز . |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 2078 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 12:50 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 20:18 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
اکتيو جان .
تو هم تالار رو بهم نريز .
اگر اون موضوعي رو که فقط مورد علاقه sefid يا همون hady بود نمي بستي اينجا مطلب نمي نوشت . آخه بيکار بودي يا سرت درد مي کرد که موضوع رو قفل کردي ؟
پيشنهاد مي کنم اون موضوع رو دو باره باز کني . |
|
|
|
|
|
|
 |
ehsaneyazdanpanah  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 356 اعتبار کسب شده: 788 محل سکونت: ها آمو شيرازيِـَم من جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 12:21 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
خدا جون سلام
شرمنده
آخه ميدونم تو هستي ولي نمي بينمت و ميدونم که خود حجاب خودم
فکرشو که ميکنم مي بينم همينجا تو اين دنيا بد جور شرمندتم .............اون دنيا که واويلا.......سرمو نميتونم بالا بگيرم
ولي يه چيزي رو خيلي حال ميکنم
اونجا........
اونورو ميگم..............اون دنيا طرف حسابم فقط خودتي............تو هم که قربونت برم اند کريمي و رحيمي..
بنظر خودمم هيچ اخوند و علامه و ..........اي نميتونه بهم بگه تو نمازت قبول نيست.........روزت باطله...........نظرم اينه که کيل اينا فقط دست توئه
دمت گرمه خدايي |
|
_________________ براي شعري که بي تو خواهم گفت...
قافيه کم دارم ...
و...
تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...
|
|
|
|
|
 |
|
|