| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 ارديبهشت 1385، ساعت 19:34 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام بچه هاي بخش کامپيوتر
اميدوارم که حالتون خوب باشه
يک اتفاقي امروز افتاد که نميتونم سکوت کنم و مثل يک گوسفند تماشاچي باشم
امروز ساعت 7:30 تا 9 ما کلاس الکترونيک داشتيم ودکتر بوستاني هم به خاطر تعطيلاتي که به کلاسشون خورده و حس مسئوليتي که دارند تا ساعت 9 به ما درس ميدن و يکي از اساتيد بخش مکانيک ، دکتر جعفرپور ساعت 9 اونجا بعد از کلاس ما کلاس داره و مثل اينکه عادت داره پنج دقيقه قبل از ساعت شروع به کلاس بياد .
خلاصه امروز که دکتر بوستاني ما را 9 تعطيل کرد دکتر جعفر پور رفتار بسيار بدي با دکتر بوستاني کرد و با لحن تند وبلند به دکتر گفت توبايد پنج دقيقه زودتر بچه هات را تعطيل کني نه تا ساعت 9 که ما پشت در ايستاديم و من به معاون آموزشي دانشگاه شکايت مي کنم .
واقعا رفتار زشتي بود حداقل اگر مشکلي داشت نبايدجلوي حدود 50 دانشجو با يک استاد اين گونه برخورد کنه مي تونست خصوصي به دکتر بوستاني تذکر بدهد ، دکتر بوستاني هم يک کلمه به ايشان توهين نکردند.
به نظر من يک استاد بخش ميکانيک چرا اين گونه قدرتي در خودش بايد احساس کنه که به ماتوهين کنه در صورتي که ميدونيد ساختمان کلاس ما ومکانيک يکي است و من اکثر اوقات ديدم اساتيد مکانيک ما را پشت درکلاس نگه مي دارند مثلا ترم پيش که ساعت 9 هوش داشتيم دکتر صدرالديني بعضي اوقات 10 دقيقه پشت در کلاس مي ايستاد تا تعطيل بشه و اين روال تا آخر ترم طي شد بدون هيچ اعتراض اين جوري !
آيا دکتر بوستاني نميتونه مثل بعضي اساتيد نيم ساعت کلاس بيشتر بزاره که اين گونه مشکلات براش پيش نياد؟ آيا غير از اين است که براي بخش کامپيوتر احترامي قايل نيستند ؟
به نظر من اگر ما در برابر اين اقدام دکتر جعفر پور بخش مکانيک اقدامي نکنيم اين توهين ها ادامه پيدا مي کند و روحيه خير خواهي بعضي از اساتيدي که نسبت به ما دارند از بين مي رود.
بايد کاري کنيم که اساتيد بخش هاي ديگر اگر براي اساتيد ما ارزش قايل نيستند براي دانشجويان ما ارزش قايل باشند! و حداقل جلوي ما دانشجويان کامپيوتري جرات اين گونه برخورد ها را نداشته باشند
والسلام |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط سياسفيد در تاريخ چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 12:47 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 1:42 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
بنده سعي مي کنم جزئيات اين ماجرا رو از چند نفر که مطلع هستن به صورت دقيق بپرسم تا بهتر بشه قضاوت و تصميم گيري کرد. در هر صورت اگه اين مطالب واقعيت داشته باشه، برخورد دکتر جعقرپور واقعاً ناشايست بوده. اگه هم مشکلي وجود داشته باشه هيچ کس حق نداره جلوي دانشجوها به استادشون توهين کنه. توهين به استاد بخش کامپيوتر، توهين به دانشجويان و کل بخش هست. اگه بي پاسخ بمونه، فردا به صورت هاي ديگه اي ادامه پيدا مي کنه.
به نظر من بايد يه طومار اعتراض آميز با امضاي بچه هاي بخش تهيه بشه و از دکتر جعفرپور خواسته بشه در مقابل عمل نادرستي که انجام داده عذر خواهي کنه. اگه اين روش جواب نداد، بايد روشهاي ديگه اي مثل اعتراض به مراجع قانوني دانشکده و دانشگاه و اعتراضها و اعتصابهاي دانشجويي در پيش گرفته بشه. مسلمه همه اين کارها به حمايت بچه هاي بخش احتياج داره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 1:54 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
بنده سعي مي کنم جزئيات اين ماجرا رو از چند نفر که مطلع هستن به صورت دقيق بپرسم تا بهتر بشه قضاوت و تصميم گيري کرد. در هر صورت اگه اين مطالب واقعيت داشته باشه، برخورد دکتر جعقرپور واقعاً ناشايست بوده. اگه هم مشکلي وجود داشته باشه هيچ کس حق نداره جلوي دانشجوها به استادشون توهين کنه. توهين به استاد بخش کامپيوتر، توهين به دانشجويان و کل بخش هست. اگه بي پاسخ بمونه، فردا به صورت هاي ديگه اي ادامه پيدا مي کنه.
به نظر من بايد يه طومار اعتراض آميز با امضاي بچه هاي بخش تهيه بشه و از دکتر جعفرپور خواسته بشه در مقابل عمل نادرستي که انجام داده عذر خواهي کنه. اگه اين روش جواب نداد، بايد روشهاي ديگه اي مثل اعتراض به مراجع قانوني دانشکده و دانشگاه و اعتراضها و اعتصابهاي دانشجويي در پيش گرفته بشه. مسلمه همه اين کارها به حمايت بچه هاي بخش احتياج داره. |
من هم از حمايت شما ممنونم.
بچه هاي ورودي 83 و تعدادي از بچه هاي 82 الکترونيک1 دارند.
دوستاني هم که قصد حمايت دارند اعلام وجود کنند . |
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 18:22 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
فکر مي کنم بهتره در قدم اول يه نامه اعتراض آميز از طرف گروه علمي بخش به رياست دانشکده نوشته بشه و توي نامه درخواست شه که دکتر جعفرپور به خاطر اين رفتار ناشايستش مورد بازخواست قرار گيره و در همون جمعي که به دکتر بوستاني توهين کرده، از ايشون رسماً عذرخواهي کنه. اگه اين روش جواب نداد، بعد يه طومار تهيه شه و از اين طريق اعتراض صورت بگيره. نظرتون چيه؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1778 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 18:28 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
واقعا متاسفم.
درسته که من با آقاي دکتر بوستاني کلاس ندارم ولي گريدر ايشون در آز ميکرو هستم. واقعا آقاي دکتر احساس مسئوليت زيادي نسبت به بچه ها دارند. من با غريب آشنا موافقم.اگر اين راه جواب نداد در مر حله بعد ميتونيم يه نامه سر گشاده خطاب به دکتر جعفرپور در بورد هاي دانشکده نصب کنيم. |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4957 اعتبار کسب شده: 9319 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 22:45 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
من دکتر بوستاني رو نميشناسم، ولي فکر نميکنم هيچ آدم عاقلي بتونه چنين رفتاري رو از يک استاد دانشگاه قبول کنه. فقط ميتونم بگم متاسفم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1302 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 11:35 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
دکتر بوستاني از اساتيد خوب بخش هستند که عيبشون اينه که يه کوچولو زيادي باسوادند !!! آخه سر کلاس اگه کسي سوال نپرسه و گير نده يه دفعه ميبيني دو فصل را درس داد و تمرين هاش را هم حل کرد و حالا ميخواد کوئيز بگيره
دکتر بوستاني گذشته از سوادشون که واقعا بر درس مسلط هستند البته استادي هستند که به دانشجو بها ميدهند و همين موضوع هست که باعث ميشه لزوم اينکه دانشجويان نيز از حيثيت استاد خود دفاع کنند واضح تر باشه.
من با غريب آشنا موافقم |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 16:04 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
من هم از راه دور از حرکت شما حمايت مي کنم.
فقط يه توصيه: موضوع رو با خود استاد بوستاني هماهنگ کنيد. |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 22:47 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| اهورا نوشته بود: |
من هم از راه دور از حرکت شما حمايت مي کنم.
فقط يه توصيه: موضوع رو با خود استاد بوستاني هماهنگ کنيد. |
بنده نيز و هکذا |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1778 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 ارديبهشت 1385، ساعت 17:13 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
من امروز با دکتر بوستاني صحبت کردم.
ايشون به خاطر يه سري دلايل منطقي گفتند دست نگه داريد و کاري نکنيد. |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 31 ارديبهشت 1385، ساعت 19:50 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
امروز من و siasefid هم با دکتر بوستاني صحبت کرديم. در نهايت بنا به اين شد که چون ممکنه بعداً براي دکتر بوستاني مشکل ساز بشه، فعلاً قضيه اعتراض منتفي بشه. باز هم مجبوريم سکوت کنيم. براي من سخت ترين چيز اينه که بخوام حرفي بزنم يا کاري بکنم؛ اما به دلايلي نتونم. فعلاً بايد صبر کرد. اگه بخش ما اين قدر منفعل نبود و يه کم قدرت داشت، هيچ وقت همچين مسائلي پيش نمي اومد. |
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
 |
يکشنبه 31 ارديبهشت 1385، ساعت 19:55 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
امروز من و siasefid هم با دکتر بوستاني صحبت کرديم. در نهايت بنا به اين شد که چون ممکنه بعداً براي دکتر بوستاني مشکل ساز بشه، فعلاً قضيه اعتراض منتفي بشه. باز هم مجبوريم سکوت کنيم. براي من سخت ترين چيز اينه که بخوام حرفي بزنم يا کاري بکنم؛ اما به دلايلي نتونم. فعلاً بايد صبر کرد. اگه بخش ما اين قدر منفعل نبود و يه کم قدرت داشت، هيچ وقت همچين مسائلي پيش نمي اومد. |
هميشه اينطوري نميمونه
|
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1302 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 خرداد 1385، ساعت 21:18 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
کاش حداقل به عنوان يک حرکت کاملا دانشجويي نامه اي به دکتر جعفر نژاد نوشته ميشد و اعتراض دانشجويان از برخوردي که مخالف شئونات يک استاد !!! است به گوش ايشان ميرسيد نيازي به معذرت خواهي در جمع نبود اما حداقل خود ايشان متوجه ميشدند که استاد بدون دانشجو بي ارزش است و در رفتارشان تجديد نظر ميکردند |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
 |
دوشنبه 01 خرداد 1385، ساعت 22:37 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| کاش حداقل به عنوان يک حرکت کاملا دانشجويي نامه اي به دکتر جعفر نژاد نوشته ميشد و اعتراض دانشجويان از برخوردي که مخالف شئونات يک استاد !!! است به گوش ايشان ميرسيد نيازي به معذرت خواهي در جمع نبود اما حداقل خود ايشان متوجه ميشدند که استاد بدون دانشجو بي ارزش است و در رفتارشان تجديد نظر ميکردند |
بايد اقدام کرد
ولي کاملا حساب شده
که به دکتر جعفر نژاد هم بر نخوره
و نه سيخ بسوزه نه بخش
شما حساب درگيري دانشجويان اون بخش کذايي
با دانشجويان بخش ما رو هم بکنيد
همچنين حساب درگيري اساتيد هم و هکذا |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 02 خرداد 1385، ساعت 0:31 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
مسأله اينجاست که تقريباً هر اقدامي به هر شکلي و به هر اسمي در اين مورد صورت بگيره ممکنه براي دکتر بوستاني بد بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|