| نویسنده |
پیغام |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1840 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 ارديبهشت 1385، ساعت 17:13 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 993 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 ارديبهشت 1385، ساعت 17:50 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من با زنها و دخترهاي ديگر فرقي نداشت فقط بقيه يه تيکه پارچه مي ندازن وسط سرشون که قربون سر نکردن همه چي شون رو مي ندازن بيرون تازه اين خانوم فقط موهاش بيرون بود بقيه که .... رو هم مي ندازن بيرون |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 25 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 26 ارديبهشت 1385، ساعت 23:04 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
| به نظر من با زنها و دخترهاي ديگر فرقي نداشت فقط بقيه يه تيکه پارچه مي ندازن وسط سرشون که قربون سر نکردن همه چي شون رو مي ندازن بيرون تازه اين خانوم فقط موهاش بيرون بود بقيه که .... رو هم مي ندازن بيرون |
کاملا موافقم. نمیدونم چرا آدم ها - خاصه خانمها -سعی بر بی حرمت ساختن خودشون دارن. البته کار این خانم رو نمیگم . منظورم همون خانمها یا دخترهایی که کم به خودشون و علاوه بر اون بقیه -از نظر حرمت- لطمه نمی زنن |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3577 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 0:49 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 1:46 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
نميدونم
ولی چهره ساده و جدی و به دور از هر گونه جلب توجه اين خانم نشون دهنده اينه که فقط داره
اعتراض ميکنه  |
به نظر من اين چهره ساده و جدي و به دور از هر گونه جلب توجه مي تونه نشون دهنده اين باشه که احتمالاً اين خانم اختلالات ذهني يا رواني داره! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3577 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 1:53 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 25 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 12:36 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من این خانم نه مجنون نه فمینیست نه روانی و نه هیچ چیز دیگه است
این خانم بیش از هر کس و هر چیزی صادق
کاری که دوست داشته علنا کرده نه در لفاف نه با تظاهر به مسلمان بودن و یه تکه پارچه وسط سر داشتن
جای تحسین داره هم به دلیل این کارشون و هم جسارتی که داشته
جسارت حداقل در برابر نگاه های نا درست سایرین |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 13:31 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| yaghma نوشته بود: |
به نظر من این خانم نه مجنون نه فمینیست نه روانی و نه هیچ چیز دیگه است
این خانم بیش از هر کس و هر چیزی صادق
کاری که دوست داشته علنا کرده نه در لفاف نه با تظاهر به مسلمان بودن و یه تکه پارچه وسط سر داشتن
جای تحسین داره هم به دلیل این کارشون و هم جسارتی که داشته
جسارت حداقل در برابر نگاه های نا درست سایرین |
به نظر من از همچين رفتاري نمي شه خيلي برداشتهاي سياسي و فلسفي کرد. فکر مي کنم آدم عاقل خيلي بعيده در اين شرايط همچين کاري رو انجام بده. حالا هر دليلي مي خواد داشته باشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 13:43 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
خارجي نيست؟ |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 14:11 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بچه که بودیم، مدرسه که تعطیل می شد، از فرط گرما اول لپهامون گل می انداخت بعد هم حس می کردیم دیگه طاقت نداریم و باید کاری کنیم. این می شد که مقنعه هامون رو در می آوردیم یه دونه یخ در بهشت می خریدیم و تا خونه می خوردیم و می خندیدیم. یادمه دوبار بیشتر این کار و نکردم. دفعه دوم بابام دید و بهم گفت این کار درستی نیست دیگه تکرار نکن! و من دیگه تکرار نکردم.
حالا هر وقت دختر بچه هایی رو می بینم که همین جوری دارن بر می گردن خونه دلم هوای اون روزها رو می کنه و یاد همون دو باری می افتم که منم حس اونا رو تجربه کردم.
شاید این حرفا ربطی به این موضوع نداشتن اما یه لحظه حس کردم شاید این خانونم واسه یه لحظه بچه شده، شاید گرمش شده، شاید از مدرسه داره بر میگرده یا شاید هم دلش پر کشیده واسه دوباره تجربه کردن اون روزها یا شاید
یا شاید هزار و یه شاید دیگه اما هر چی باشه نه مجنون شده، نه فمنیست، نه روانی نه هیچ چیز دیگه. من یه چیزی رو مطمئنم. اون هم اینکه این خانوم هر چی باشه نه دورویی کرده، نه تظاهر. این قشنگه. |
|
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 ارديبهشت 1385، ساعت 21:55 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
| به نظر من با زنها و دخترهاي ديگر فرقي نداشت فقط بقيه يه تيکه پارچه مي ندازن وسط سرشون که قربون سر نکردن همه چي شون رو مي ندازن بيرون تازه اين خانوم فقط موهاش بيرون بود بقيه که .... رو هم مي ندازن بيرون |
من هم با شما و خانم yaghma موافقم. در مجموع ظاهر ايشون از ظاهر خيلي ها بهتره! |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 17:43 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
امروز يه ميل داشتم از يکي از دوستان غير دانشگاهيم.
يه لينک بود به اين صفحه!
کلي از معروفيت تالارمون خوشحال شدم و حال کردم! |
_________________ هنوز يار تو هستم....خالي بستم!
به هيشکي دل نبستم......خالي بستم! 
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 22:38 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من که وقتي ديدم کلي خوف کردم بابا
يعني تا اين حد؟؟ |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 30 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 23:21 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 23:47 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|