| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 22 ارديبهشت 1385، ساعت 1:01 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
دکتر فريبرز سبحان منش (مهندس سبحان منش سابق!)، استاد محترم بخش کامپيوتر که چندين سال بود براي اخذ مدرک دکترا تشريف برده بودن استراليا بالاخره چند هفته پيش با دست پر و مدرک دکترا به ايران برگشتن تا باز هم بخش کامپيوتر از ايشون استفاده کنه. دکتر سبحان منش به اعتراف کساني که با ايشون درس داشتن از بهترين و باسوادترين اساتيد بخش هستن. فکر مي کنم دانشجويان کارشناسي ورودي 79 آخرين کساني بودن که از کلاس ايشون استفاده کرده بودن و دانشجويان جديد ممکنه ايشون رو نشناسن. در هر صورت بقيه هم کم کم با ايشون آشنا مي شن. من روز سه شنبه افتخار داشتم ايشون رو ببينم و باهاشون صحبت کنم. بنده به نوبه خودم بازگشت ايشون رو تبريک مي گم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 22 ارديبهشت 1385، ساعت 8:59 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 22 ارديبهشت 1385، ساعت 12:54 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من هم از اومدن ايشون خيلي خوشحال شدم .
اميدوارم که اين يک سال باقي مانده با ها شون درس داشته باشيم.
راستي دکتر براي دوره کارشناسي احتمالا چه درس هايي ارائه مي کنند ؟
از مهندس تحيري خبر نداريد ؟ نميدونيد کي بر مي گردن ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 22 ارديبهشت 1385، ساعت 13:28 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خوش آمدي دکتر
| siasefid نوشته بود: |
...
راستي دکتر براي دوره کارشناسي احتمالا چه درس هايي ارائه مي کنند ؟
... |
دکتر سبحان منش دروس سخت افزاري رو ارائه خواهند کرد. خودم با ايشون اين شش تا درس رو گذروندم: مدار الکتريکي 1، الکترونيک، الکترونيک ديجيتال، مدار منطقي، معماري و ريزپردازنده!
اجازه بديد يک خاطره هم از ايشون تعريف کنم: سال چهارم شد و ما ميخواستيم کنکور کارشناسي ارشد بديم. مهندس متوجه شد که يک مبحث از کتاب معماري (pipelining) - که ظاهرا براي کنکور اون سال اضافه شده بود - رو به ما درس نداده بود. و با وجوديکه هيچ کس ازش نخواسته بود و درس رو يک سال قبل گذرونده بوديم، دو جلسه کلاس جبراني براي ما گذاشت و اين مبحث رو هم درس داد و برامون تست هم حل کرد. و من از اين احساس مسووليت و تعهدش خيلي لذت بردم و هميشه در خاطرم موند |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 ارديبهشت 1385، ساعت 9:29 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
shovaalyeh زبون بسته!
مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: USA جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 0:57 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
He's a great person, you guys should be happy to have him back. I remember that we tried very hard to get him teach advanced digital design instead of Mobarhan! Fortunately we succeeded and he taught the book "the art of digital design" , everybody enjoyed that class, it was 1376 I guess... |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 11:42 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من نيز به نوبه خويش بازگشت دکتر سبحان منش را تبريک ميگويم با توجه به سخت افزاري بودن من احتمالا در آينده با ايشان بيشتر آشنا خواهم شد |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 22:34 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 22:43 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 22:45 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
يادش به خير
درس معماري من دو بار افتادم تا آخر ايشون من رو پاس کرد |
|
_________________ به تو از تو مي نويسم، به تو اي هميشه در ياد
اي هميشه از تو زنده لحظه هاي رفته بر باد ...
----------------------
عشق يعني صداقت
---------------------------
|
|
|
|
|
 |
|
|