| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 19:05 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
Does any body know what the original name is this cartoon was? Obviously it hasn't been named "The Brave Boy"!! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 22:25 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| Mini نوشته بود: |
ama soale aslie in ghesmat dar morede pesare shoja bood engar? migan yeki az soalaye konkoore, ama agar in website motealegh be daneshgahe chetorie ke daneshjooha bazam bayad konkoor bedan? oonam che koknoore sakhti.. ki mitoone hamchin soalaye sakhtio javab bede
|
دانشجو هستند (خير سرشون)
و حالا دارند براي کنکور کارشناسي ارشد (فوق ليسانس) آماده ميشند  |
خير سر خودت!!! جنبه فارغ تحصيل بودن داشتن هم خوب چيزيه!!! |
|
_________________ دلم تنهاترين دلهاست اينجا
که از دست رفاقت تير خورده
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 7:44 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
mage bazam bara foghe lisans adam bayad emtehane konkoor bede |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 15:40 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
mage bazam bara foghe lisans adam bayad emtehane konkoor bede |
اينجا بايد n تا کنکور بدي تا بتوني يه مدرک فکسني به درد نخور بگيري. کارشناسي، کارشناسي ارشد، دکترا و کلي کنکور به درد نخور ديگه براي جاها و چيزهاي مختلف. مثلاً کنکور آزمون استخدام ادواري و .... |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 22:03 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
[[b]b]
[/b[/b]] |
راستيتش ميني جان من ديپلم رو هم به زور گرفتم . ديدم در اين سايته به روي همه بازه با بي حيايي اومديم تو . اصلا بزار راستشو بگم يه روز کرمم گرفته بود چت کنم همين جور که داشتم جستجو مي کردم با احسان اشنا شدم . اينقدر اذيتش کردم که گفت بابا بيا اينجا تا کرمت بخوابه ما هم که الاف بيکار و دنبال اينجور جاها تيز اومديم . البته از وقتي اومدم يه کمي با ادب هم شدم که اين رو مديون اين سايت و اقا احسان و برو بچه هاش هستم . خلاصه مطلب اينکه من دانشجو نيستم . |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 22:26 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
راستيتش ميني جان من ديپلم رو هم به زور گرفتم . ديدم در اين سايته به روي همه بازه با بي حيايي اومديم تو . اصلا بزار راستشو بگم يه روز کرمم گرفته بود چت کنم همين جور که داشتم جستجو مي کردم با احسان اشنا شدم . اينقدر اذيتش کردم که گفت بابا بيا اينجا تا کرمت بخوابه ما هم که الاف بيکار و دنبال اينجور جاها تيز اومديم . البته از وقتي اومدم يه کمي با ادب هم شدم که اين رو مديون اين سايت و اقا احسان و برو بچه هاش هستم . خلاصه مطلب اينکه من دانشجو نيستم . |
|
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 22:30 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="mhaji"]
color=red]همين جور که داشتم جستجو مي کردم با احسان اشنا شدم [/color].
 |
منظورم اين بود که دنبال ان لاين مي گشتم |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 22:44 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
يعني يکي که آنلاين باشه باهاش چت کني؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 22:48 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
يعني يکي که آنلاين باشه باهاش چت کني؟ |
yes |
|
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 1:56 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
vala nemidoonam, omidvaram ke agar doost darid shoma ham zood tar daneshjoo beshid, dorane daneshjooi vaghan dorane bahali, heyf ke zood tamoom mishe, kheilia baraye inke az vagheiyataye zendegi dar beran khodeshoono mashghoole dars mikonan, ke oonam kheili rahe farare khoobie
ama yadetoon bashe baba belakhare mozooe esme pedare pesare shoja be koja resid
|
|
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 2:03 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اينجا بايد n تا کنکور بدي تا بتوني يه مدرک فکسني به درد نخور بگيري. کارشناسي، کارشناسي ارشد، دکترا و کلي کنکور به درد نخور ديگه براي جاها و چيزهاي مختلف. مثلاً کنکور آزمون استخدام ادواري و .... [/quote]
baraye hamatoon too tamame in konkoora arezooye movafaghiat mikonam, omidvaram ke madrakatoonam hame be dard bokhor bashe chon ke ye omrio vaght gozashtid va zahmat keshidid baraye in darsa, barikala be hamatoon
|
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 9:10 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
ميني جان اينجا ديونه خونه است . انتظار نداشته باش در مورد عنوان صحبت بشه |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 18:27 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
To Mini:
It's very difficult to read Pinglish. Please try to write in Persian with Persian font or in clear English. You are in Montreal so you should have no difficulty writing English.
Thanks!
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
amonamarth  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 06 تير 1385، ساعت 17:19 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
soaleh 3 konkor:esmeh madareh pesareh shoja chiyeh?1-madareh pesareh shoja 2-zaneh aghayeh pedareh pesareh shoja 3-aslan pesareh shoja madar nadashteh 4-agha ba zaneh mardom chikar dari? |
|
|
|
|
|
|
 |
flora  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 تير 1385 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همون جا يه ذره اين ور تر جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 20:29 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
سلام عرض شد خدمت تمامي ديوانه هاي عزيز
عرضم خدمت شما كه من ديدم اين تاپيك خيلي نزديك به سوال هاي كه تو ذهن من بوده اس بنابراين خواستم من هم يه دو تا سوال مطرح كنم بد جوري ذهنم رو مشغول كرده اول اينكه اين پشه ها روزا كجا مي رن ؟ دوم اين كه علي دايي از تيم ملي چي مي خواد ؟
در ضمن با دنت رايت پينگليش هم موافقم عميقا " |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|