| نویسنده |
پیغام |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 935 اعتبار کسب شده: 4537 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 20 ارديبهشت 1385، ساعت 12:22 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
ببخشيد اين اسم زبون بسته رو کي رو ما گذاشته و رو چه حسابي |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 675 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 20 ارديبهشت 1385، ساعت 16:03 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
| ببخشيد اين اسم زبون بسته رو کي رو ما گذاشته و رو چه حسابي |
با عرض سلام و خوش آمد گويي. در مورد اين انگ زبون بستگي که بهتون زده شده همونطور که حتماً ميدونيد به علت تعداد پايين ارسالهاتون هست. اگه ميخوايد که بهتون نگن زبون بسته بايد تا ميتونيد حرافي کنيد و در مورد موضوعات مختلف پست بفرستيد.
البته شخصاً در مورد اين امتياز بندي کاربراي تالار يه کم اعتراض دارم. مثلاً خود من از ابتداي افتتاح تالار عضو بودم، ولي چون کلاً کم حرفم، مدتهاي مديدي هست که کنار اسمم مينويسه: داره راه ميفته! حالا اينکه کي من راه بيافتم خودمم نميدونم |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |