| نویسنده |
پیغام |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 مرداد 1382، ساعت 18:20 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
امروز که رفتم حسابداري دانشگاه که امضاي فرم فارغ التحصيلي رو بگيرم آقاي مسوول گفت اول برو خوابگاه قدس براي دفترچه تعاوني ( دفترچه اي که هيچوقت نداشتم) بعد بيا اينجا وقتي اونجا رفتم متوجه شدم که فروشنده ي يک لوازم التحريري!!!!!! بايد امضا کنه کاغذشم که جا نداشت رو حاشيه ي فرم مهر و امضا کرد . کاش فروشنده حداقل يه کلمه گفته بود : خانم شما دفترچه داشتي؟
ضمنا اونايي که مي خوان امضاهاي فارغ التحصيليشونو بگيرن توجه داشته باشن که سه شنبه ها کسي کارشونو راه نميندازه ما که حکمتشو نفهميديم.
خدا کنه پروژه ي paperless به داد آيندگان برسه. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 مرداد 1382، ساعت 22:07 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
روشي که ما موقع فارغ التحصيلي بکار گرفتيم اين بود که هر از چند نفر، گرفتن امضا براي همه را به عهده مي گرفتند. به اين ترتيب زحمت کمتري داشت. من هنوز هم نمي دونم که براي خيلي از امضاها کجا بايستي مي رفتم. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 28 مرداد 1382، ساعت 8:57 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اضافه کنم که خدمات دانشگاه هم فقط از ساعت 8:30 تا 12 بازه!!
يعني يه چيزي حدود يک ساعت کمتر از مهدکودک ها!!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 13:09 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
| روشي که ما موقع فارغ التحصيلي بکار گرفتيم اين بود که هر از چند نفر، گرفتن امضا براي همه را به عهده مي گرفتند. به اين ترتيب زحمت کمتري داشت. من هنوز هم نمي دونم که براي خيلي از امضاها کجا بايستي مي رفتم. |
از راهنماييت ممنون! اتفاقا ما هم همين کارو کرديم احتمالا دوستام واسه امضا گرفتن بقالي سر کوچه شون هم رفتن! |
|
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 11:10 |
|
 |
1 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| مهفام نوشته بود: |
امروز که رفتم حسابداري دانشگاه که امضاي فرم فارغ التحصيلي رو بگيرم آقاي مسوول گفت اول برو خوابگاه قدس براي دفترچه تعاوني ( دفترچه اي که هيچوقت نداشتم) بعد بيا اينجا وقتي اونجا رفتم متوجه شدم که فروشنده ي يک لوازم التحريري!!!!!! بايد امضا کنه کاغذشم که جا نداشت رو حاشيه ي فرم مهر و امضا کرد . کاش فروشنده حداقل يه کلمه گفته بود : خانم شما دفترچه داشتي؟
ضمنا اونايي که مي خوان امضاهاي فارغ التحصيليشونو بگيرن توجه داشته باشن که سه شنبه ها کسي کارشونو راه نميندازه ما که حکمتشو نفهميديم.
عزيز من سيستم PAPERLESS باعث جلوگيري از دوندگي و الافي شما و بالا و پايين رفتن شما از پله هاي اداره نمي شه
تازه بيشتر مي شه که کمتر نمي شه
باور نداري توي يه اداره دولتي اين موضوع رو امتحان کن |
_________________ به آوتاره من بد نگاه نکن
چون همه ما مثل هم هستيم
فقط نمي خوايم اين رو قبول کنيم
------------------------------------------
..:: فيل تر شکن http://fil.sub.ir/ ::..
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 13 آبان 1387، ساعت 21:49 |
|
 |
1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 آبان 1387، ساعت 13:59 |
|
 |
25 روز و 20 ساعت پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
| مهفام نوشته بود: |
عزيز من سيستم PAPERLESS باعث جلوگيري از دوندگي و الافي شما و بالا و پايين رفتن شما از پله هاي اداره نمي شه
تازه بيشتر مي شه که کمتر نمي شه
باور نداري توي يه اداره دولتي اين موضوع رو امتحان کن |
?! are you ok
اين چند تاست؟!
متاسفم!
خدا بيامرزه رفتگان همه رو...!
فاتحه مع صلوات  |
pantea جان باز دوباره اومدي به من گير بدي ؟؟؟؟؟؟؟
خوبه تو توي گشت ارشاد کار نمي کني وگرنه کار من به کرام الکاتبين بود (يه ذره مهربوني بد نيست)
خوب توي تاپيک اول نوشته "خدا کنه پروژه ي paperless به داد آيندگان برسه"
خوب من هم آيندگان هستم
دوم اينکه من تا حالا مستقيما درگير اين نوع سيستم نشد بودم که بخوام ازش خبر داشته باشم الان حسابي با هم درگير شديم 2 بار هم کارمونن به کلانتري کشيده
اما باز هم مي گم :خدا به داد هر کسي که کارش به ادارات دولتي مي افته برسه |
_________________ به آوتاره من بد نگاه نکن
چون همه ما مثل هم هستيم
فقط نمي خوايم اين رو قبول کنيم
------------------------------------------
..:: فيل تر شکن http://fil.sub.ir/ ::..
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3290 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 آبان 1387، ساعت 14:10 |
|
 |
25 روز و 20 ساعت پيش |
|
|
| |
شما در پستتون کاربر مهفام رو خطاب قرار دادين که آخرين بازديد ايشان!از تالار ۱۹ آبان ۱۳۸۵ بوده است! فکر کنم پيفام شما با اندکي تاخير ۱۰ سال بعد توسط مهفام خوانده بشه! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
|
|