| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 ارديبهشت 1385، ساعت 10:36 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
جام جم آنلاین: زین الدین زیدان بازیکن فرانسوی تیم رئال مادرید اسپانیا، روز یکشنبه 7 مه در مراسمی فراموش نشدنی و در حضور بیش از0 8 هزار تن از هواداران این تیم، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو با این ورزشگاه خداحافظی کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، زین الدین زیدان بازیکن 33 ساله تیم رئال مادرید آخرین بازی خود در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را مقابل تیم ویارئال انجام داد و بعد از 5 سال با این ورزشگاه وداع کرد.
دیدار تیم های رئال مادرید و ویا رئال با نتیجه مساوی 3-3 خاتمه یافت.
زین الدین زیدان هفته آینده برای آخرین بار با پیراهن تیم رئال مادرید درشهر سویل در مقابل تیم سویلا حاضر خواهد شد.
زیدان ماه گذشته اعلام كرد بعد از رقابتهای جام جهانی 2006 آلمان از فوتبال خداحافظی می کند. زین الدین زیدان پنج سال عضو باشگاه رئال مادرید بود و با قرارداد ۷۲میلیون یورویی كه ركوردی بیسابقه در جهان بود، در سال ۲۰۰۱ از یوونتوس به این تیم پیوست. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 ارديبهشت 1385، ساعت 10:49 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 ارديبهشت 1385، ساعت 10:55 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
....
وسط سرش چهارراه باز نمي کنه و از اين جلف بازي ها در نمياره !
: |
اگه هم ميخواست, نمي تونست! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 10:12 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 13:42 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خداحافظ زیدان
خبرگزاري انتخاب : بدون شک، زین الدین زیدان محبوب ترین بازیکن فوتبال فرانسه و از دوست داشتنی ترین ورزشکاران جهان، خود نیز باور نمی کرد که در بازی خداحافظی خود، حرکتی کند که در طول سالیان دراز فوتبال وی، سابقه نداشته باشد.
به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی خبرگزاری «انتخاب»، بازیکنی که با در اختیار داشتن افتخار دو بار تصاحب عنوان «بهترین بازیکن جهان» و همچنین شهرتش در «تکنیک» و البته «اخلاق»، همیشه مورد علاقه مردم جهان و البته مسلمانان بوده است.
«زیدان» الجزایری الاصل، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.بازیکن رویایی که به جز شهرت و محبوبیتش در دنیا، باعث روی آوردن بسیاری به اسلام شد.
جام جهانی 98 را به یاد دارید؟ در آن روزها، تنها بازیکن مسلمان فرانسه خود زیدان بود.اما امروز، 7 تن از ملی پوشان فرانسه و دهها تن از بازیکنان جهان، به واسطه ی اخلاق نیک او و ... به اسلام روی آوردند.
آنقدر اخلاق نیک از «زین الدین زیدان» به خاطر داریم که به راحتی، حرکت امشب او را فراموش خواهیم کرد. بازیکنی که به قول عادل فردوسی پور، عصبانی نمی شود و وقتی عصبانی می شود، چنین می کند....واقعا باید دید، مدافع ایتالیا چه به او گفته که او چنین بر آشفته و...
زیدان از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.ما نیز از او به خاطر به وجود آوردن لحظات زیبا، تشکر می کنیم و برایش آرزوی موفقیت می کنیم.
خداحافظ زیدان...
منبع: انتخاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 14:52 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
زيدان توپ طلايي جام هجدهم را به عنوان بهترين بازيکن گرفت |
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 15:51 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 16:07 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
گاردين: ماتراتزي، زيدان را «تروريست» خطاب کرده بود
روزنامه گاردين در گزارشي اعلام كرد: دليل درگيري زين الدين زيدان با ماتراتزي در بازي فينال جام جهاني 2006، به اين خاطر بود كه بازيكن تيم ملي ايتاليا او را تروريست خطاب كرده است.
به گزارش روزنامه گاردين انگليس، بيان كلمه تروريست باعث شد تا ستاره تيم ملي فوتبال فرانسه كنترل خود را از دست داده و با سر به سينه مدافع ايتاليايي بكوبد.
اين روزنامه پرتيراژ انگليسي بي آنكه در اين خصوص، نظر زيدان يا ماتراتزي را جويا شود اين مطلب را در شماره امروز (دوشنبه) خود درج كرده است.
گاردين در ادمه گزارش خود آورده است: ماتراتزي كه از روحيه آرام زيدان خبر داشت، سعي كرد با بيان يك چنين دشنامي باعث شود در بازي نهايي جام جهاني زيدان از كوره در رفته و در نهايت با كارت قرمز داور از زمين بازي اخراج شود.
اين روزنامه همچنين نوشت: بيان چنين واژه اي از سوي ماتراتزي خوب نيست. اما واكنش زيدان هم جاي هيچ عذرخواهي از خود باقي نميگذارد.
تيم ملي فوتبال ايتاليا شب گذشته و در بازي فينال جام جهاني در ضربات پنالتي مقابل تيم فرانسه به برتري دست يافت و عنوان نخست اين پيكارها را از آن خود كرد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 16:23 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
Zidane polled 2012 points in the vote by journalists covering the tournament, beating Italians Fabio Cannavaro (1977 points) and Andrea Pirlo (715 points) in the ballot.
زيدان با 2012 امتياز بهترين بازيکن جام جهاني شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 17:02 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
زيدان توپ طلايي جام هجدهم را به عنوان بهترين بازيکن گرفت |
پس يه پپسي براي خودم باز کنم که بازيکن مورد علاقم بهترين بازيکن جام شد و تيم مورد علاقم قهرمان شد. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 19:09 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| گاردين: ماتراتزي، زيدان را «تروريست» خطاب کرده بود |
هرچند با خشونت موافق نيستم؛ اما همچين بفهمي نفهمي زيدان خيلي هم کار بدي نکرده. حقش بوده. نوش جونش! کاش محکم تر زده بود که دنده هاش هم خرد مي شد! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
m_k  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 مهر 1384 مجموع ارسالها: 113 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 9:09 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 10:38 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 12:02 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من هيچوقت نشده که خيلي طرفدار يه تيم يا يه بازيکن باشم اما زيدان يه چيز ديگه است.
يادمه 6-5 سال پيش تو يه بازي يه گل قشنگي زد بعدش عادل گفتش که اين زيدان ما مسلموناست که داره...
و من همونجا به مسلمون بودنم بيش از پيش افتخار کردم
ممنون siasefid |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 15:55 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من خيلي کار خوبي کرد! فقط حيف که کارش رو کامل انجام نداد. به نظر من بايد ميزد توي صورت ماتراتزي! اينطوري دماغش خون ميومد و طبق قانون نميتونست بازي کنه! ايتاليا هم که سه تعويضش رو انجام داده بود! اينطوري هر دو تيم 10 نفره ميشدن! از اون طرف فيفا هم دستش به جايي بند نبود، چون اين بازي، آخرين بازي زيدان بود! به نظر من حتي ميتونست بره و گتوسو رو هم حسابي بزنه تا عقده دل من خالي بشه! حتي ميـونست يه گوشمالي هم به داور بده تا تماشاگرها بريزن توي زمين! اون وقت بازي به زماني که متعاقبا اعلام ميشد، موکول ميشد! کجا؟ همين بندرعباس خودمون! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|