| نویسنده |
پیغام |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 16:07 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
فکر مي کردم فقط من موافق اين حرکت زيدان بودم ولي مثل اينکه خيلي هم تنها نيستم. به نظرم همين قدر کافي بود اما اگه يه کوچولو پايين تر ميزد که بخوره تو قلبش و همونجا از زندگي ساقط بشه هم بد نبود
کاش زيدان قبل از بازي يه مشورتي با ما مي کرد که بهش مي گقتيم اگه يه وقت يکي وسط بازي بهت گفت تروريست چيکارش کن
من رنگ عوض کردناي ارسالاي غريب آشنا رو ميفهمم چه جوريه اما مال احسان رو نه.
شما مي فهميد؟؟ |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4991 اعتبار کسب شده: 9878 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 16:20 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
به نظر من خيلي کار خوبي کرد! فقط حيف که کارش رو کامل انجام نداد. به نظر من بايد ميزد توي صورت ماتراتزي! اينطوري دماغش خون ميومد و طبق قانون نميتونست بازي کنه! ايتاليا هم که سه تعويضش رو انجام داده بود! اينطوري هر دو تيم 10 نفره ميشدن! از اون طرف فيفا هم دستش به جايي بند نبود، چون اين بازي، آخرين بازي زيدان بود! به نظر من حتي ميتونست بره و گتوسو رو هم حسابي بزنه تا عقده دل من خالي بشه! حتي ميـونست يه گوشمالي هم به داور بده تا تماشاگرها بريزن توي زمين! اون وقت بازي به زماني که متعاقبا اعلام ميشد، موکول ميشد! کجا؟ همين بندرعباس خودمون! |
بزرگترين نظم دنيا در بي نظميشه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 16:23 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من خيلي کار خوبي کرد! فقط حيف که کارش رو کامل انجام نداد. به نظر من بايد ميزد توي صورت ماتراتزي! اينطوري دماغش خون ميومد و طبق قانون نميتونست بازي کنه! ايتاليا هم که سه تعويضش رو انجام داده بود! اينطوري هر دو تيم 10 نفره ميشدن! از اون طرف فيفا هم دستش به جايي بند نبود، چون اين بازي، آخرين بازي زيدان بود! به نظر من حتي ميتونست بره و گتوسو رو هم حسابي بزنه تا عقده دل من خالي بشه! حتي ميـونست يه گوشمالي هم به داور بده تا تماشاگرها بريزن توي زمين! اون وقت بازي به زماني که متعاقبا اعلام ميشد، موکول ميشد! کجا؟ همين بندرعباس خودمون! |
بزرگترين نظم دنيا در بي نظميشه! |
OK!!
فهمستم |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 16:33 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
تازه ماتراتزی شانس آورد که به زیدان محجوب همچین حرفی زد اگه به رحمان رضایی گفته بود که زنده از زمین بیرون نمیرفت!! ولی اگه واقعا همچین چیزی گفته بوده حقش بوده |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 16:44 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 17:01 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4991 اعتبار کسب شده: 9878 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 17:57 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
زيدان و ماتراتزي
حرکت زننده و ناگهاني «زيدان» در فينال جام جهاني همه را شوکه کرد.
بازکيني که همه جهان او را دوست داشته و دارند و آخرين دقايق حضور او در زمين فوتبال با لذت زيادي دنبال ميکردند.
اما چه چيز باعث شد تا «زيدان» ناگهان از کوره در رفته و ضربهاي سراسر خشم و نفرت را به «ماتراتزي» وارد کند؟
همه افتخارات، شکوه و حرکات جادويي که سالها و سالها او را در اوجه نگه داشته بودند، ناگهان از بين رفت و انگار نه انگار که اتفاق افتادهاند. شايد «زيدان» از اين به بعد به خاطر چيزهاي ديگري در خاطرهها بماند: خودخواهي، کجخلقي و... .
يک دقيقه پيش از آن در حالي که نتيجه مساوي بود، «ماتراتزي» در محوطه جريمه ايتاليا «زيدان» را در بر گرفته بود و بعد از رفع خطر او را رها کرد و هر دو بازيکن به راه افتادند (خطايي عادي در فوتبال). در حالي که کلماتي را ردوبدل ميکردند. ناگهان بدون هشدار، «ماتراتزي» مانند کسي که تير خورده، به زمين افتاد.
در سال 1998 زماني که فرانسه جام را به قصد قهرماني شروع کرده بود، «زيدان» در بازي برابر عربستان که با پيروزي فرانسه پايان يافت يکي از بازيکنان عربستان را به همين روز انداخت و ادعا ميکرد که اتفاقي بوده اما با دريافت کارت قرمز از بازي اخراج و از دو مسابقه نيز محروم شد.
در آن زمان، هيچ توجيهي براي خطا وجود نداشت اما بعدها مشخص شد که کاپيتان سعوديها «فواد امين» به طور لفظي «زيدان» را که دورگه فرانسوي ـ الجزايري است، مورد تجاوز قرار داده است.
شايد حادثه مشابهي نيز در آن شب اتفاق افتاده باشد که به قول «گاردين» دادن لقب «تروريست» به «زيدان» بوده و به قول مردم فرانسه توهين به مادر زيدان بوده است اما باز هم اين امر، توجيهناپذير است. خيليها اين صحنه را نديدند و آنهايي هم که ديدند، نميتوانستند به چشمان خود اعتماد کنند. اما صفحات تلويزيوني اين صحنه عجيب را نشان دادند. داور براي مشورت با کمک او رفت و «زيدان» نيز انگار خودش ميدانست بايد از زمين بيرون رود، بازوبندش را درآورد.
«اوراسيوا ليزوندو» با کارت قرمزش، شماره 10 را براي هميشه از زمينهاي فوتبال بيرون کرد. «زيدان» اعتراضي نکرد به آرامي به سوي خروجي رفت و تنها در رختکن رو به آسمان چند کلمهاي صحبت کرد.
«زيدان» هرگونه گفتوگو و مصاحبهاي را بعد از مسابقه رد کرد.
«رموند دمنيک» مربي فرانسه، گفت: «من نميدانم متراتزي به زيدان چه گفت. اما خجالتآور است و غمناک. ماتراتزي در زمين خيلي کارها کرد و شايد براي چنين مرد بزرگي اين امر قابل عذرخواهي نبود. از دست دادن زيدان در بيست دقيقه پاياني، به شدت تعادل بازي را بر هم زد».
«دومينيک» از اين هم فراتر رفت و گفت: «لقب بهترين بازيکن زمين، شايسته ماتراتزي بود نه پيرلو. بازيکني که شهرت خوبي نيز در سري A ايتاليا ندارد و نقش او نيز در درام ديشب به هيچ وجه کمتر از زيدان نبود. فرانسه بعد از اين اتفاق قلب خود را از دست داد و نبود او در پنالتي ها نيز به شدت حس شد.
«زيدان» که سه بار بازيکن سال جهان شده است و امروز نيز به عنوان بهترين بازيکن جام هجدهم انتخاب شد شايد دليلي دارد که در طول کل تورنمنت خاموش ماند. تنها حضور رسانهاي او پيش از بازي با سوئيس بود.
«ايمه ژاکه» که در قهرماني سال 1998 مربي فرانسه بود بعد از اينکه زيدان در فينال دو گل را به ثمر رساند و براي اهداي جام حاضر نشد گفت: «او ناراحت بود. شايد به او توهين کرده بودند. شايد به او توهين کرده بودند ترک بازي به اين شيوه بسيار دردناک بود. چراکه به شدت علاقهمند بودم زيدان جام را بالا ببرد. من بعد از بازي صحبتهاي زيادي را با بازيکنان مبني بر خونسرد بودن کردم».
اما هشت سال بعد به نظر اين درس در ذهن شاگردانش نرفته بود.
تقريبا هيچ کس از حرکت «مايک تايسون» و گاز گرفتن گوش «هالي فيلد» در وسط مسابقه بوکس حرفهاي شوکه نشد و در همين تورنمنت هم زماني که «روني» بازيکن پرتغال را از جاي بدي لگد زد.
بازيکنان خونسدري خود را از دست ميدهند ديوانه ميشوند به حدي هم در همان زمين انتقام ميگيرند و کارهاي احمقانهاي انجام ميدهند.
اما «زيدان»؟ او از همان لحظهاي که يخابانهاي مارسي را براي شروع فوتبال حرفهاي ترک کرد، کاملا تحت کنترل بود. شما تنها بازي جادويي او را با توپ ميديديد و علت اين هنر زيبا اين بود که هميشه اعصابش را تحت کنترل داشت.
و سپس لحظه غيرقابل باوري در يک شب تابستاني گرم فرا رسيد و کسي چه ميداند شايد معامله خوبي بود که ارزش اين کار را داشت.
به هر حال انتخاب زيدان به عنوان بهترين بازيکن جام نشان از مهارت جادوئي زيدان در زمين فوتبال بود به طوريکه حتي پس از باخت فرانسه در فينال و ان حرکت غير منتظره باز هم زيدان با اختلاف بيش از ۳۰ راي اين عنوان را بدست آورد.
مردم فرانسه استقبال خوبي را از زيدان به عمل آوردند و نشان دادند که هنوز هم او را دوست دارند و در نهايت ژاک شيراک رئيس جمهور فرانسه نيز او را مايه افتخار کشور خواند.
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2873 اعتبار کسب شده: 5551 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 18:13 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 شهريور 1385، ساعت 22:34 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
ماتراتزی بالاخره اعتراف کرد.
مليپوش ايتاليايي كه در ديدار پاياني رقابتهاي فوتبال جام جهاني ،۲۰۰۶ با گفته خود سبب خشم "زينالدين زيدان" بازيكن مسلمان تيم ملي فرانسه و ضربه سر جنجالي وي شد، سرانجام حاضر به افشاي اين توهين شد.
تلويزيون بيافام فرانسه روز سهشنبه بهنقل از "ماركو ماتراتزي" گزارش داد: هنگامي كه زيدان گفت حاضر است پيراهن خود را دراختيار من قرار دهد، در مورد خواهرش سخني گفتم كه وي را خشمگين كرد.
زيدان كه در واكنش به اين توهين با ضربه سر، ماتراتزي را هدف قرار داد و از زمين اخراج شد، اين اقدام را دفاع از اخلاق در فوتبال و خانواده خود خواند.
ماتراتزي نيز پس از چند بار انكار و بيان گفتههاي متفاوت، مجبور شد واقعيت گفته خود را آشكار كند.
فيفا در واكنش به اين واقعه كه بهعنوان تاريخيترين برخورد در عرصه فوتبال ثبت شده، دو بازيكن را با جريمه نقدي و محروميت مجازات كرد.
فينال جام جهاني پس از اخراج زيدان كاپيتان صاحب نام فرانسه در دقايق پاياني، با نتيجه ۵بر ۳در ضربات پنالتي به سود ايتالياييها خاتمه يافت.
اعتراف ماتراتزي با توجه به ديدار چهارشنبه شب تيمهاي ملي فوتبال فرانسه و ايتاليا در ورزشگاه استادوفرانس در چارچوب مسابقات مقدماتي يورو ،۲۰۰۸اهميت بيشتري پيدا ميكند.
منبع: بازتاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|