| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 آذر 1382، ساعت 18:18 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
|
به سلامتي آقاي هادي زاده و خانم درافشان هم با هم ازدواج کردن و به جمع مزدوجين پيوستن. امروز هم تو بخش شيرينيشون رو خورديم. ايشالله که مبارک باشه و پاي هم پير شن. کم کم داره تعداد متاهلين بخشمون زياد ميشه ها! ايشالله روزي شما باشه! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 دي 1382، ساعت 19:13 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
يکي ديگه از بچه هاي بخش هم مثل اين که به سلامتي رفته قاطي مرغها! ايشالله مبارک باشه. البته قرار شده تا وقتي شيريني نداده، تو تالار رسماً اعلام نشه. منم که دهنم قرصه قرصه! فقط اين خبر رو اعلام کردم که بچه ها تشويق بشن! (موسسه شوهر يابي پلنگ و رفقا يادتون نره!) |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 21 دي 1382، ساعت 18:05 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
بگيرينش!
... رو مي گه.
نامرد از ديروز حلقه دستش کرده؛ اما شيريني نداده.
از اون بدتر!
هر چي ازش مي پرسيم عروس خانم کيه؛ نمي گه.
همينش مونده که فحش به اسلام و انقلاب هم بده!
بيگيرينش که از دست رفت بچه ي مردم! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 22 دي 1382، ساعت 8:52 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 دي 1382، ساعت 17:23 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
بگيرينش!
... رو مي گه.
نامرد از ديروز حلقه دستش کرده؛ اما شيريني نداده.
از اون بدتر!
هر چي ازش مي پرسيم عروس خانم کيه؛ نمي گه.
همينش مونده که فحش به اسلام و انقلاب هم بده!
بيگيرينش که از دست رفت بچه ي مردم! |
تو بي خود مي کني که سانسور مي کني!
تو قول دادي؛ به من چه؟
من حلقه دستش ديدم؛ ازش پرسيدم، گفت که اينجوريه!
به تو هم هيچ ربطي نداشت که سانسور کني!
تفتيش چي عقايد!
واتالارا! وا آزادي بيانا! واخبر رسانيا! واعصر اطلاعاتا! واويلا!
تو خجالت نمي کشي؟ عليه آزادي بيان قد علم مي کني؟ سوءاستفاده ابزاري از قدرت؛ اونهم در محيط علم و دانش! واي بر تو احسان اگر داد مرا از اين بي جنبه نگيري!
يا مولانا تو قضاوت کن! که در برابر اطلاع رساني از سنت حسنه رسول الله سنگر گيري مي کنند!
خدايا تو خود داد ما از اين دشمنان دنياي ارتباطات و اطلاعات؛ اين بي خبران از IT و ICT بستان.
آمين! يا رب العالمين!
براي اطلاع عزيزان دوباره مي گم که اين جوان خوشبخت آقاي مهندس محسن رحمانيان بوده که مرتکب سنت حسنه نکاح اونهم در نرديکي فصل امتحانات شده که اين شجاعت ايشون واقعاً شايان تحسين است. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 دي 1382، ساعت 17:52 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شيدا سال صفري!
مجموع ارسالها: 41 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ميکده جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 دي 1382، ساعت 22:47 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 25 دي 1382، ساعت 23:10 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1490 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 بهمن 1382، ساعت 18:30 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
اينجانب پسرشجاع آمادگي خودرا براي ازدواج با خانوم کوچولو اعلام مي نمايم .آقا يون و خانوم ها بگردين يه دختر خوب براي من پيدا کنين البته مي گن :
"گشتيم نبود نگرد نيست" |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 بهمن 1382، ساعت 0:21 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
اينجانب پسرشجاع آمادگي خودرا براي ازدواج با خانوم کوچولو اعلام مي نمايم .آقا يون و خانوم ها بگردين يه دختر خوب براي من پيدا کنين البته مي گن :
"گشتيم نبود نگرد نيست" |
دي شيخ با چراغ همي گشت گرد شهر ---------- کز ديو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند يافت مي نشود گشته ايم ما ---------------- گفت آنچه يافت مي نشود آنم آرزوست |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 17 فروردين 1383، ساعت 16:19 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
بعد از مدتها يه خبر داغ! خانم "سارا صابري"، از بچه هاي کارشناسي ورودي 78، تو ايام عيد با پسر عموش نامزد کرده و قراره تابستون عقد کنن. شيرينيش رو هم امروز داد. ايشالله مبارکشون باشه و خوشبخت بشن. @};-
قابل توجه ساير دوستان! ما همچنان منتظر خوردن شيريني و درج خبر ازدواج در تالار هستيم! زودتر بجنبين! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 18 فروردين 1383، ساعت 16:10 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
الان يه خبرايي شنيدم! مثل اين که "سيب" ... :O :sick: |
|
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 18 فروردين 1383، ساعت 21:07 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
الان يه خبرايي شنيدم! مثل اين که "سيب" ... :O :sick:  |
به به ! :vic: :vic: :vic:
مي بينم که دوستان يکي يکي دارن پر ميکشن و ميرن.
مبارک بادت اي دوست!
=D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 19 فروردين 1383، ساعت 8:18 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| اهورا نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
الان يه خبرايي شنيدم! مثل اين که "سيب" ... :O :sick:  |
به به ! :vic: :vic: :vic:
مي بينم که دوستان يکي يکي دارن پر ميکشن و ميرن.
مبارک بادت اي دوست!
=D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ =D{ |
کي همچين حرفي زد؟! من فقط گفتم: "مثل اين که "سيب" ..."
فقط همين! چرا پشت سر مردم حرف در ميارين؟! |
|
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 19 فروردين 1383، ساعت 13:13 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|