| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 شهريور 1382، ساعت 12:46 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 شهريور 1382، ساعت 17:04 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خطاب به احسان و عبود:
يه topic بذارين به اسم: عبود و احسان! اونجا تا دلتون مي خواد قربان صدقه ي همديگه برين.ملت به اميد اسم " عروسي" ميان اينجا مي بينن شما 2 تا 2 صفحه به هم گير دادين و ول نمي کنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 شهريور 1382، ساعت 21:57 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| مهفام نوشته بود: |
خطاب به احسان و عبود:
يه topic بذارين به اسم: عبود و احسان! اونجا تا دلتون مي خواد قربان صدقه ي همديگه برين.ملت به اميد اسم " عروسي" ميان اينجا مي بينن شما 2 تا 2 صفحه به هم گير دادين و ول نمي کنين. |
ما با علم به اينکه هيچکس توي اين تاپيک نمياد(!) اومديم اينجا قربون صدقه هم بريم تا کسي نباشه!!! بنا بر اين به نظر ميرسه که اينجا مخفيترين جاي اين تالار باشه!!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 شهريور 1382، ساعت 11:24 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بعد از خانم کرباسي و آقا رضاي عواضه که چند ماه پيش عقد کردن، دومين ازدواج درون بخشي (!) در بخش کامپيوتر انجام شد:
عروس خانم: سرکار خانم شيخ نيا
شاه دوماد: جناب آقاي مرتضي خان تاجبخش
ايشالله که مبارک باشه و با هم خوشبخت شن. تا باشه از اين خبرهاي خوب تو بخش باشه.
خانم کرباسي و رضا که خيلي secure بازي در آوردن و وقتي خبر عقد کردنشون رو از خودشون شنيديم و شيرينيش رو داشتيم مي خورديم، از تعجب شاخ در آورده بوديم. آخه فکر کنم هيچ کس اطلاعي نداشت. خانم شيخ نيا و مرتضي هم خيلي سعي کردن که کسي متوجه نشه، اما اونايي که بايد بفهمن، از خيلي وقت پيش بو برده بودن!
بي زحمت بقيه هم زودتر دست به کار شن! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 شهريور 1382، ساعت 19:31 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
آخه برادر من اين وسط چي به تو مي ر سه؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 شهريور 1382، ساعت 21:21 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
 |
شنبه 22 شهريور 1382، ساعت 22:57 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
شما با هم خواهر برادريد؟ :idea:
چه جالب !  |
اين عبود بازم افتاد به تيکه پروني ! |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 شهريور 1382، ساعت 8:33 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| مهفام نوشته بود: |
آخه برادر من اين وسط چي به تو مي ر سه؟؟؟؟؟؟؟؟  |
آخه خواهر من! خوب آدم خوشحال ميشه وقتي مي بينه دو تا جوون سر و سامون گرفتن و زندگيشون به کلي از اين رو به اون رو شده و بيشتر از هر وقت ديگه احساس خوشبختي مي کنن. ازدواج مي تونه بزرگترين و زيباترين تحول در زندگي يه نفر باشه. پس چرا از اينکه دو تا از بچه هاي بخش با هم ازدواج کردن، خوشحال نشم؟! ايشالله بقيه هم يکي بعد از ديگري سر و سامون بگيرن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 23 شهريور 1382، ساعت 8:39 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
شما با هم خواهر برادريد؟ :idea:
چه جالب !  |
آره! خواهر و برادريم! چيه؟ حسوديت ميشه؟! ميخاي واست يه خواهر خوب پيدا کنم؟! مساله اينجاست که فکر نکنم کسي حاضر باشه خواهر تو بشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 03 مهر 1382، ساعت 20:56 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آره! خواهر و برادريم! چيه؟ حسوديت ميشه؟! ميخاي واست يه خواهر خوب پيدا کنم؟! |
خيلي ممنون، خودم دارم. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3434 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 مهر 1382، ساعت 12:38 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آقا من يه چند روز بخش نبودم. توي اين مدت کسي ازدواج نکرد؟
امشب که ميلاد حضرت مهدي (عج) هست چي؟ کسي عروسي نداره؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
حسن کچل  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 17 آبان 1382 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 17 آبان 1382، ساعت 11:23 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اي بابا... مثل اينکه توي اين بخش تاخير در UpToDate شدن از اساتيد محترم به تالارها هم سرايت کرده. اما مهم نيست. بعضي ها فکر نکنن اگه تو تالار نمينويسن يا ماه رمضونه ميتونن از شيريني دادن فرار کنن.امير خان حالا اگه يلدا بهمون شيريني نده حرجي(يا هرجي !) بهش نيست، اون اصفهانيه، اما تو که ديگه ... خلاصه آقا ما منتظريم.ببينم چه ميکنيهااااااا.
قابل توجه دوستان : آقا يهو نگيد حسن گفته يلدا عروس شده ! نه ! واسه مردم حرف در نيارين.فقط چون همه مي دونستن يلدا خانم اصفهانيه اينو نوشتم ! هر چند ميدونم اگه عروس بشه هم چيزي گير ما نمي آد ! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 17 آبان 1382، ساعت 11:46 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
ببخشين که با تاخير اين خبر رو ميدم. امير خان گلشني هم مدتيه که قاطي مرغها شده و به جمع متاهلين پيوسته. من از همين جا به عروس خانم و شازده دوماد تبريک ميگم. ايشالله که خوشبخت شن. |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 آبان 1382، ساعت 13:26 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
نامردا!
شيريني دو در مي کنيد!
من براي شيريني حاضرم روزه ام رو هم بخورم! ( البته بعد از افطار)
حد اقل خبر بديد که آدم بهتون تبريک بگه!
اميدوارم که خوشبخت بشيد. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
گمنام  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 26 شهريور 1382 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: به تو چه فزول؟ جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 02 آذر 1382، ساعت 17:27 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
آخه آدم!! عاقل کي براي تو دردسر افتادن شيريني ميده؟ ها؟
حالا از اون خانم بگيرين يه چيزي |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|