| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 9:43 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
jamejamdaily.com
حسين کسبيان هنرمند پرسابقه و پيشکسوت عرصه تئاتر و تلويزيون ديشب در سن 73 سالگي دارفاني را وداع گفت.
حسين کسبيان در سال 1312 در تهران متولد شد شوق فعاليتهاي هنري ، او را در اوايل دهه دوم زندگي وارد عرصه هاي جدي هنر کرد.
ثبت نام در مدرسه هنرپيشگي و پس از ان نقش افريني در نمايش هياهوي بسيار براي هيچ در کنار هنرمندي چون عزت الله انتظامي ، تاثير فراواني در مسير زندگي کسبيان گذاشت و وي تا پايان عمر با عشق و طراوت از حرفه خود سخن مي گفت: حسين کسبيان در سال 1344 با تشکيل گروهي تئاتري و دور هم جمع کردن بازيگران صاحب نامي چون داوود رشيدي ، عزت الله انتظامي و عباس جوانمرد ، نقشي مهم در اعتلاي سطح کيفي هنر نمايش در ان دوران ايفا کرد.
اين بازيگر پيشکسوت در بيش از 80 فيلم ، مجموعه تلويزيوني و نمايش نقش افريني کرد که مجموعه هاي تلويزيوني سلطان و شبان ، ارايشگاه زيبا و سايه همسايه در کنار نمايشهايي چون غروب در درياي غريب به کارگرداني بهرام بيضايي و نيز الونيک به کارگرداني عباس جوانمرد, از ان جمله محسوب مي شود.
اخرين حضور کسبيان در عرصه بازيگري ، نقش افريني وي در نمايش الموت به کارگرداني محمد جعفري بود که حدود دو سال پيش در تئاتر شهر روي صحنه رفت.
به گزارش خبرنگار ما ، پيکر حسين کسبيان ساعت 30,9 يکشنبه 17 ارديبهشت از مقابل خانه هنرمندان تهران براي خاکسپاري در قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشييع مي شود.
من که نقش ايشون رو در سريال آرايشگاه زيبا (آقاي خمارلو اگه اشتباه نکنم) هرگز فراموش نميکنم.
خدا رحمتشون کنه. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 9:49 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
خدا رحمتش کنه.
انسانهايي که به نحوي معروف و مشهور هستن، هم زندگي و هم مرگشون مورد توجه قرار مي گيره؛ اما خيلي هاي ديگه هستن که از زندگي و مرگشون کسي خبردار نمي شه... |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
پگاه گلچين  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 9:53 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
خيليام هستند که بعد رفتنشون مورد توجه قرار ميگيرن.
اين طور نيست؟! |
|
_________________ لطفا گوسفند نباشيد..................با تشکر
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 10:16 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| پگاه گلچين نوشته بود: |
خيليام هستند که بعد رفتنشون مورد توجه قرار ميگيرن.
اين طور نيست؟! |
بله. چه خوبه قدر آدمها رو تا زماني که زنده هستن بدونيم؛ نه اين که وقتي مردن تازه به فکرشون بيفتيم و متوجه بشيم چه کسي رو از دست داديم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 12:14 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 16:50 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
بله. چه خوبه قدر آدمها رو تا زماني که زنده هستن بدونيم؛ نه اين که وقتي مردن تازه به فکرشون بيفتيم و متوجه بشيم چه کسي رو از دست داديم. |
سلام بچه ها !
امسال در جشنواره تئاتر فجر از اين هنرمند قدر داني شد !
مسئولين فرهنگي کشور خوب مي دونند از چه کسي و چه موقع قدرداني کنند !
....................................................................
در مراسم اختتامه بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر
.....
در ادامه مراسم با اجرای یک قطعه کوتاه نمایشی سیاه بازی بخش تجلیل از حسین کسبیان بازیگر قدیمی تئاتر آغاز شد. علی نصیریان ضمن اهدای جایزه به کسبیان گفت: "با حسین کسبیان در مدرسهای در چهار راه نوفل لوشاتو همشاگردی بودیم. او هنگام بازی در یک نقش درک درستی داشت و حسهای خوبی میگرفت. کسبیان در زمینه نمایشهای سنتی تجربیات بسیار خوبی داشت."
کسبیان هنگام گرفتن جوایز خود اظهار امیدواری کرد که همه حاضران مجلس و کسانی که آرزومند کار هنری هستند بتوانند به نهایت آرزوهای خود دست یابند.
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=284304 |
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 21:57 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
...
البته من هم اگر الان بگويند با علي که نه با يک آدم اهل دل ديدار کن !
مي ترسم...
|
پس چرا اون روز که منو ديدي نترسيدي؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 22:00 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
...
با (Order (n البته اگه از Genetic Algorithm و الگوريتم هاي هوش مصنوعي استفاده کنيم بهتر !
...
|
از GA که اينجا نميشه استفاده کنيم پسر خوب چون تابع برازندگيمون در واقع يک impulse ميشه!
اخيرا bikar يک الگوريتم خيلي قوي جستجو به اسم GCACO II (جي کاکوي 2) ابداع کرده، که از اون هم نميشه
اما شخصا با Random Search موافقم |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 17 ارديبهشت 1385، ساعت 15:42 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 18 ارديبهشت 1385، ساعت 20:37 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 18 ارديبهشت 1385، ساعت 21:47 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 ارديبهشت 1385، ساعت 20:22 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
خدا رحمتشون کنه من بازی ايشون توی سريال آرايشگاه زيبا رو يادم مياد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 ارديبهشت 1385، ساعت 20:28 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| يک نفر آيا ميتونه هم بيدل باشه هم صاحبدل يا نه؟! |
من رو هم ببخشيد که دخالت ميکنم ولی ميدونيد که نميشه حرف دل باشه و من نباشم
صدای دل هستم ديگه
اونی که بيدل, صاحب دل ديگريست پس ميشه هم بيدل بود و هم صاحبدل
به شرطی که معامله پاياپای باشه يک دل بدی يکی بگيری |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 19 ارديبهشت 1385، ساعت 22:33 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
اونی که بيدل, صاحب دل ديگريست پس ميشه هم بيدل بود و هم صاحبدل
|
آفرين |