صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3388
اعتبار کسب شده: 3447
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 15 ارديبهشت 1385، ساعت 10:40
 2 سال و 2 ماه پيش

کپی آهنگ های50Cent ، سبک خوندن Eminem، می شه رپ ایرونی، گروه های فارز، ابلیس، زدبازی!، یعنی یه چیزایی تو این مایه ها:

دوباره می خوام بگم از تو و از من/خیلی ها هستن که نمی خوان بفهمن حرفم/می گین آهنگ نخون از جنگ و کل کل/پس از چی بخونم از کوه و درخت و جنگل؟/یا از یه پارتی توی لندن/بگم که دختراشون شب چه کردن/یا بشینم از لام تا کام خالی ببندم که مردم تودربند، برقصن، بخندن، بگن اینا چه با مزن!/وای به من حسودی کردن/چون می دونستن دارم بزرگ می شم کم کم/اگه دارین انتقاد پستش کنین به ما/کد پستی 54254764/بنویسین سلام زدبازی من کتک می خوام/در اسرع وقت جوابی خواهیم داد/نگو آهنگ های همه اونا شبیه ماست/نگو آهنگ های همه اونا شبیه ماست،زدبازی یه دونست از خزر تا خلیج فارس

همه شما یه طرف من هستم یه کس جدا/حالا یه مشت چاقال شدین وارد این کار/حرم سرا درست کردین عن ناصردین شاه/چرا؟ چون کسی گوش نمی ده سی دی تو زاخارت/ باید ....و تکون بدی تو ویدیو چاقال/تو تهران این کار نیست واسه پسر دخترا مجاز/پلیس دنبالت نمی دونی وزرا کجاست/نمره همه شما زیر ده از بیست/هیچ کدوم شما چاقالا در سطح من نیست/بزار یکم بگم از خودم بدونی ویلی کیه/یکوچولو بگم که بفهمی تریپ چیه/میرم بیرون شبا ببنم چه خبره/هیچی کی ام نمی برم من می رم یه نفره/ولی دیگه نمی زنم ... چرخ تو شمران/چون که نمی خوام بده دختر بهم راه/همه شون می گن بده لطفا یه امضا/نه بخاطر اینکه پر رنگ چشمام یا خوش خط امضام/چون ویلسون شده لوید دانس تهران!/نگو آهنگ های همه اونا شبیه ماست/نگو آهنگ های همه اونا شبیه ماست.زدبازی یه دونست از خزر تا خلیج فارس

وقتی من حرف می زنم سکوت لاشخورا/آهنگا مون پخش شده جنوب تا شمال/پشت سر من میده گروه ناقلا/بعدش همش می گی سرود یا دعا/آخه چاقالا بابا دروغ تا کجا/زد بازی یه دونست همه هم بدونن که هیچ وقت نمی تونن مثل ما بخونن/زد بازی تا آخرش می مونه مقدس/چون که کار ما سه تا دیوونه کنندس/چیه فکر کردی مزخرف می گن/کورخوندی می بینی که موفق می شن/می خوام من پول درآرم از راه رپ/تا پول دار تر شم از جراح قلب/سال بعد من می شم اینجا مهمان رادیو/تو هم داری می شوری پیکان آردی تو/چون فقط هستی انسان عادی و به من نمی رسی نداری امکان مادیش و/اگه داری وارد میدان بازی شو/زاخارت نذار من بدم ادامه باقیشو!

کل انداختنشون هم ماجرایی داره:
با سامان ویلی تریپ کل داری/پس داری به جهنم بلیط مجانی
ایندفعه تکی می خونم گر چه دوتایم/راستی یادم رفت بچه کجایین
خوشتیپای پایینید یا جوادای بالا/چون امثال شماهانیستن طرفهای ماها
جوادا نگید چرت و پرت از ویلسون/راکتها روبرداین پارک ملت بدمینتون
دو تا آلبوم دادین فکر کردین کارتون خفنه/مواظب باشین پا میکروفن خوابتون نبره
آهنگ پارتی می خونی دیگه فحش چیه/برا همین هر کی می شنوه می گه ...می
بابا برین شمال بزنین کلوچه/شبا برین خونه قبل اینکه غروب شه
شلواراتون همه تنگ و پیرهنا سفید/پارتی چیه شما باید سینما برین
وقتی می خونی انگار می خونی لالایی واسم/تو مهمونی بذاری که ملت بالا می آرن
پس دست خالی نیا طرف ما چون/پیرهن سفیدت میشه پرچم ژاپن!

عجب! راک هم راک های قدیم!

منبع: aibot.blogfa.com

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3549
ارسال جمعه 15 ارديبهشت 1385، ساعت 11:24
 2 سال و 2 ماه پيش

به نظر من يه بخش خيلي مهم از يه آهنگ، معني اشعار و متنهايي هست که توش خونده مي شه. اين چرندياتي که به عنوان شعر رپ ايراني نوشته شده، واقعاً مسخره ست. Brick wall d'oh!

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3388
اعتبار کسب شده: 3447
ارسال جمعه 15 ارديبهشت 1385، ساعت 14:54
 2 سال و 2 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
به نظر من يه بخش خيلي مهم از يه آهنگ، معني اشعار و متنهايي هست که توش خونده مي شه. اين چرندياتي که به عنوان شعر رپ ايراني نوشته شده، واقعاً مسخره ست. Brick wall d'oh!

سبکش با ترانه هايي که شنيدي متفاوته. اگه بخواي به اينها بگي چرند، من هم موافقم؛ ولي به شرطي که به ترانه هاي خيلي از خواننده هاي ديگه بگي چرند به توان 2! من هنوز يادمه تو با چه جور ترانه هايي حال ميکني!

موفق باشي Speak to the hand

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3549
ارسال جمعه 15 ارديبهشت 1385، ساعت 19:45
 2 سال و 2 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

سبکش با ترانه هايي که شنيدي متفاوته. اگه بخواي به اينها بگي چرند، من هم موافقم؛ ولي به شرطي که به ترانه هاي خيلي از خواننده هاي ديگه بگي چرند به توان 2! من هنوز يادمه تو با چه جور ترانه هايي حال ميکني!

ترانه هاي چرند که ماشالله خيلي زيادن. شايد خيلي هاش هم چرند به توان دو باشن. من ترانه هايي رو دوست دارم که هم شعر و هم موسيقيش دلنشين باشه. البته يه موقع هايي هم هست که موسيقي خيلي قشنگه؛ اما شعر خوب نيست و برعکس. در همچين مواقعي هم ممکنه در مجموع از ترانه خوشم بياد؛ اما معمولاً وقتي دارم اون رو گوش مي کنم، اگه کسي بغل دستم باشه بهش مي گم: "حيف اين موسيقي که همچين شعري روش خوندن!" در حقيقت سعي مي کنم به جنبه مثبتش گوش کنم.
بالاخره نفهميدم منظور mhaji چي بود. من با چه جور ترانه هايي حال مي کنم؟! Think

1
1
0
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 675
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 16:59
 2 سال و 2 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
mhaji نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

ترانه هاي چرند که ماشالله خيلي زيادن. شايد خيلي هاش هم چرند به توان دو باشن. من ترانه هايي رو دوست دارم که هم شعر و هم موسيقيش دلنشين باشه. البته يه موقع هايي هم هست که موسيقي خيلي قشنگه؛ اما شعر خوب نيست و برعکس. در همچين مواقعي هم ممکنه در مجموع از ترانه خوشم بياد؛ اما معمولاً وقتي دارم اون رو گوش مي کنم، اگه کسي بغل دستم باشه بهش مي گم: "حيف اين موسيقي که همچين شعري روش خوندن!" در حقيقت سعي مي کنم به جنبه مثبتش گوش کنم.
بالاخره نفهميدم منظور mhaji چي بود. من با چه جور ترانه هايي حال مي کنم؟! Think

خيلي وقتا منظور از آهنگ دلنشين، آهنگاي ملايم يا شايد رومانتيک يا نميدونم اينا باشه که بيشتر، اين نوع آهنگا رو ميشه توي ژانرهاي پاپ و Blues ديد. اما موسيقي علاوه بر اينها ميتونه حاوي احساسهاي ديگه اي مثل عصبانيت و اعتراض هم باشه. مسلماً احساسي مثل عصبانيت رو نميشه با آهنگهاي ملايم منتقل کرد و اينجاست که بايد به فکر سبکهاي ديگه اي هم توي موسقي بيافتيم.
البته بايد اين رو هم اضافه کنم، اين که ما از چه نوع موسقي خوشمون بياد تا حدود زيادي به شرايط روحيمون بستگي داره. بعضيا ممکنه از آهنگايي با محتواي ملايم حالشون به هم بخوره و ترجيح بدن به آهنگايي گوش بدن که انرژي رواني بالاتري داشته باشه

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است Trance - Music
2
پاسخها: 18 بیننده: 716 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است Light Music
1