| نویسنده |
پیغام |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 14 ارديبهشت 1385، ساعت 17:35 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اگه توی ۶ روز هفته ۶ تا امتحان داشتید که استاد بعضی هاشو سر جلسه واسه اولین بار زیارت کرده بودید و الان پایان روز ششم بود چه حسی داشتید؟
من الان اینجوریم ......
پس اگه کاری ندارید دارم می رم بخوابم!
|
_________________ Everything is an Object!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 ارديبهشت 1385، ساعت 17:54 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اگر مي خواهيد متن من را خوب بخونيد يا چشماتون اذيت نشه ! اول Drag کنيد بعد بخونيد
من 5 تا امتحان در 5 روز !
بيچاره Harvard طبق اصل لانه کبوتري توي 5 روز 6 تا امتحان نشست ! پس در بهترين حالت يک روز چند تا امتحان داشته ؟
بعضيا هم توي 6 روز 2 تا امتحان که در بدترين حالت 4 روز بيکار بودن !
واي ياد اين چرت و پرتا ي جبر و احتمال دبيرستان به خير !
من که اين درس را 20 شدم !
از بس گلاب بود !
راستي نظرتون درباره اين جوري امتحان گرفتن بخش ( همه در يک هفته ) چيه ؟ |
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 ارديبهشت 1385، ساعت 18:18 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
راستي نظرتون درباره اين جوري امتحان گرفتن بخش ( همه در يک هفته ) چيه ؟ |
به نظر من خيلي عاليه! توي يک هفته قال قضيه رو ميکنن!
چون براي همه همينطوره به کسي هم ظلم نميشه! (هر چند که در حالت کلي نمره هاي ليسانس بخش به شدت پائينه)
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 ارديبهشت 1385، ساعت 20:49 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 14 ارديبهشت 1385، ساعت 21:25 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من هم موافقم!
آخه دانشگاه ما دو هفته س یک هفته میان ترم و یک هفته هم پایان ترم! |
_________________ Everything is an Object!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 ارديبهشت 1385، ساعت 23:28 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
بله من هم موافق برگزاري امتحانات به طور فشره هستم.
دانشجو هميشه دوست داره امتحانات ميانترم با فواصل زماني زياد (فرضا يک هفته) برگزار بشه اما اين غلطه! چونکه باعث ميشه که در اون هفته همه فکر دانشجو روي امتحان همون هفته متمرکز بشه و از کارها و درسهاي ديگه اش عقب بيفته. يعني امتحانات حالت فرسايشي پيدا ميکنند. علاوه بر اين، دانشجوها (و خصوصا دانشجوياني که بعدا ميخوان توي کنکور فوق ليسانس شرکت کنند) بايد طوري کار کنند که شب امتحان نيازي به يادگيري درس (مطلب جديد) نداشته باشند بلکه فقط آموخته هاي قبلي رو در زمان کم مرور کنند؛ و برگزاري امتحانات فشرده در بخش ما يک هدف ديگه اش اين هست که همچين دانشجوهايي بار بياره. البته مزاياي ديگه اي هم داره که بعدها شايد بگم |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 15 ارديبهشت 1385، ساعت 15:38 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
| راستي نظرتون درباره اين جوري امتحان گرفتن بخش ( همه در يک هفته ) چيه ؟ |
به نظر من که خيلي خوبه چون در کمتر از يک هفته خيالمون راحت ميشه و ميشنيم زندگيمون رو مي کنيم. خيلي خوشحالم که بخش کامپيوتر اينطوري امتحان ها رو برگزار مي کنه. بعض از بخش ها فقط سه هفته امتحان ميان ترم دارن ميشه به عبارتي هر چهار پنج روزي يک امتحان. اونجوري به نظر من خيلي بدتره.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 15 ارديبهشت 1385، ساعت 15:43 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
... و برگزاري امتحانات فشرده در بخش ما يک هدف ديگه اش اين هست که همچين دانشجوهايي بار بياره. البته مزاياي ديگه اي هم داره که بعدها شايد بگم  |
به نظر من هم مزاياي ديگه اي هم داره يکيش اينکه هفته ميانترم ها رو تعطيليم در صورتي که بخش هاي ديگر دانشکده هيچ تعطيلي اي به مناسبت ميان ترم ها ندارند.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 ارديبهشت 1385، ساعت 12:03 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
راستي اين ايده بخش کامپيوتر حق CopyRight داره ؟
آخ بخش هاي ضعيف ديگر مهندسي از اين ايده استفاده نمي کنند ؟
پس يکي از دليل اول بودن کامپيوتر در دانشکده مهندسي همينه !
راستي اگه اين طور باشه اون وقت بر و بچ GNU چه کار مي کنند ؟
واي خدا دوباره کوييزهاي اساتيد شروع شد !!!!! |
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 ارديبهشت 1385، ساعت 0:49 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من از اين جهت که ظرف يه هفته از شر همه امتحانها راحت مي شي، بهتره؛ اما به شرط اين که همه درسها رو براي شب امتحان تل انبار نکرده باشي و حداقل قبلش يه خورده تو باغ باشي که خيلي بهت فشار نياد. درسته تو هفته امتحانها خيلي سخت مي گذره؛ اما آخر هفته جداي از اين که امتحانها رو خراب کردي يا خوب دادي، يه احساس راحتي و سبکي وصف نشدني مي کني! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|