| نویسنده |
پیغام |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 اسفند 1382، ساعت 15:09 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
شايد هر کدام از ما تاکنون حد اقل در کتابهاي درسيمان مطالبي از کتاب تاريخ بيهقي خوانده باشيم. اين کتاب به قلمي بسيار شيوا و ادبي و نادر نوشته شده و گويا اين زيبا ترين قصه هاست که در آن بيان مي شود نه تاريخ. نويسنده آن هم ابوالفضل بيهقي است که انسان بسيار بزرگ و صاحب فضلي است. من تاکنون چند ماجرا از آن را خوانده ام و به شما هم توصيه مي کنم که اين کتاب را بخوانيد. چون علاوه بر متن بسيار زيبا و دلنشين خود محتواي بسيار غني نيز دارد. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 27 فروردين 1383، ساعت 0:21 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
مسلما خيليها " کليدر " شاهکار زيباي محمود دولت آبادي رو خوندن. به همه اونايي هم که هنوز مطالعه ش نکردن توصيه مي کنم لذت خوندن اين رمان 10 جلدي رو از دست ندن.....
گر چه شب بود و شب مانع نمود مردمکهاي به اشک شسته شده چشمهاي مردان توانستي شد اما شکن و لرزه صداي پخته خان عمو خود جلوه عريان صدق و عطوفت مرد در همگويي اش با بيگ محمد جوان بود. در کنج خرند بام خان عمو برگشته و برابر بيگ محمد ايستاده بود و اميد پاسخي موافق را در او مي نگريست. بيگ محمد در سکوتي که پي سخن خان عمو افتاده بود سر فرو افکنده داشت. دمي چنين گذشت و پس بيگ محمد سر بر آورد و ناتوان از چيرگي بر لرز و شکن صداي گفت:
-کاش دو جان مي داشتم خان عمو!
.......... |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 ارديبهشت 1383، ساعت 22:26 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ديوان شهريار ارزش چندبار خوندن رو داره.
افسانه شب شهريار يکي از زيباترين مثنوي هايي بود که من خوندم. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 ارديبهشت 1383، ساعت 14:17 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
در اين روز ها که سال روز شهادت استاد شهيد مرتضي مطهري است مي خواهم يکي از کتاب هاي آن بزرگوار را براي شما دوستان معرفي کنم .
کتاب عرفان حافظ اثر بسيار ارزشمندي است که استاد مطهري در آن حافظ و ويژگي هاي او را مورد بررسي قرار مي دهد. و به دفاع از حافظ در رابطه با اتهاماتي که به او مي زنند مي پردازد.
استاد در صفحاتي از اين کتاب در حد ساده و همه فهم مساله وحدت وجود را در عرفان و حکمت اشراق و حکمت متعاليه در کنار هم بررسي کرده و به تببين مختصري از انديشه هاي برخي از عارفان و فيلسوفان مانند حافظ و مولانا و ملا صدرا و ابن العربي در اين زمينه پرداخته است. اميدوارم در صورت امکان بتوانيد کتاب را خوانده و از آن استفاده ببريد.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |