| نویسنده |
پیغام |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 خرداد 1386، ساعت 17:50 |
|
 |
11 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 20 تير 1386، ساعت 14:43 |
|
 |
10 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
يه مدته فيلتر شکنهاي PHProxy که از معروفترين فيلترشکنهاي تحت وب هستن، به علت فيلتر شدن پارامتري که از هر سايت فيلتر شده پاس مي دن، ديگه کار نمي کنن. يعني هر سايتي که فيلتر شده باشه، با اين نرم افزار تحت وب هم باز نمي شه. پروکسي مشابهي که بشه تحت وب اون رو نصب کرد و ازش استفاده کرد سراغ ندارين؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 4456 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 20 تير 1386، ساعت 15:45 |
|
 |
10 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| يه مدته فيلتر شکنهاي PHProxy که از معروفترين فيلترشکنهاي تحت وب هستن، به علت فيلتر شدن پارامتري که از هر سايت فيلتر شده پاس مي دن، ديگه کار نمي کنن. يعني هر سايتي که فيلتر شده باشه، با اين نرم افزار تحت وب هم باز نمي شه. پروکسي مشابهي که بشه تحت وب اون رو نصب کرد و ازش استفاده کرد سراغ ندارين؟ |
CGI proxy
حتي نسبت به php proxy مزيت هم داره و اونم اينه که مثلا شما اگه با يه php proxy بري تو يه سايت که ميگه آي پيت چنده همون آيپي معمولي خودت رو نشون ميده اما تو cgi آي پي هم ميشه ماله يه کشور ديگه(معمولا آمريکا)
حالا يه جا باز شده جديدا
شما ميري يه دومين ميگيري خودت
مثلا براي اين که مجاني باشه .tk ميگيري
بعد مثلا آدرس سايت www.tik.ir رو ميدي بهش برات روش set ميکنن با ssl که خيلي سخته فيلتر کردنش!
مثلا اين سايت بازتاب:www.pnn.ir
اگه فايل هاي cgi رو براي نصب کردن رو host خواستين بگين!!
مثلا اين سايت بازتاب:www.pnn.ir |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 21 تير 1386، ساعت 5:31 |
|
 |
10 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 500 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 21 تير 1386، ساعت 12:00 |
|
 |
10 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
اين پروکسي درسته مزيت هاي خوبي داره ولي هيچوقت به پاي ph نه از نظر سرعت و نه از نظر اپشنهاي مورد نظر ميرسه! :
بزرگترين سايت مجاني در باره موبايل با 2 ميليون کاربر فيلتر شده:
www.zedge.com
|
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 1:55 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
يه CGIProxy روي سايت خودم نصب کردم. تا الان که مشکلي باهاش از هيچ لحاظ نداشتم. از همه دوستان مخصوصاً "يخ نقطه به اضافه" ممنون. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 2:29 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
فايلهاي مورد نياز براي راه اندازي يه فيــلــتــر شــکــن CGI بذاريد.
همراه با توضيح که روي چه سرورهايي جواب ميده
انشا الله ملت بهره مند بشن. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 2:45 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
CGIProxy روي اکثر سرورها نصب مي شه. اين يه نصب کننده خودکار آنلاين براي CGIProxy که در عرض چند دقيقه و به راحتي روي سايتتون اون رو نصب مي کنه. براي جلوگيري از فيلتر شدن، در صورتي که فيلتر شکن رو براي استفاده شخصي مي خواين، استفاده از اون رو محدود به داشتن نام کاربري و پسورد کنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 3:00 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| CGIProxy روي اکثر سرورها نصب مي شه. اين يه نصب کننده خودکار آنلاين براي CGIProxy که در عرض چند دقيقه و به راحتي روي سايتتون اون رو نصب مي کنه. براي جلوگيري از فيلتر شدن، در صورتي که فيلتر شکن رو براي استفاده شخصي مي خواين، استفاده از اون رو محدود به داشتن نام کاربري و پسورد کنين. |
اما اين که يه موتور جستجوه، ما فــيـــلـــتـــر شــــکــــن ميخوايم.
من يه نمونه رو پيدا کردم که از اينجا ميتونين دانلود کنين. اما امتحانش نکردم، فقط دانلود کردم و چون سايتش بسته بود دوباره آپلود کردم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 10:59 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
| CGIProxy روي اکثر سرورها نصب مي شه. اين يه نصب کننده خودکار آنلاين براي CGIProxy که در عرض چند دقيقه و به راحتي روي سايتتون اون رو نصب مي کنه. براي جلوگيري از فيلتر شدن، در صورتي که فيلتر شکن رو براي استفاده شخصي مي خواين، استفاده از اون رو محدود به داشتن نام کاربري و پسورد کنين. |
اما اين که يه موتور جستجوه، ما فــيـــلـــتـــر شــــکــــن ميخوايم.... |
نخير! يه فيلتر شکن عاليه. يه نمونه اش اينجا نصبه. امتحانش کن. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 22:28 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
اي "غريب آشنا" اي دوست اي برادر
لينکي که دادي باز نميشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 22:37 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
اي "غريب آشنا" اي دوست اي برادر
لينکي که دادي باز نميشه! |
به جون خودم اون موقع که لينک دادم باز مي شد. در هر صورت همين الان و در عرض يک دقيقه يه نمونه روي سايت خودم نصب کردم.* فقط براي تست هست. چند روز ديگه برش مي دارم. چون ممکنه سايتم فيلتر بشه و پهناي باند زيادي استفاده مي کنه و حتي اکونت هاستينگم رو هم ممکنه ببندن.
براي نصب از اين نرم افزار آنلاين کمک گرفتم: نصب کننده خودکار آنلاين براي CGIProxy.
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در يکشنبه 21 مرداد 1386، ساعت 13:17 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 4456 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 7:27 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
سلام بفرماييد اين هم cgi (با نصب کننده آنلاين غريب آشنا نصبش کردم)
www.persianbb.coo.ir
حالا حالا ها هم ميشه ازش استفاده کردم
username:persianbb
password:ice.plus
بعد از يه مدتي يوزر نيم و پاسورد رو حذف کنيد تا نبندنش! |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 9:57 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
بهتر بود داخل يه دايرکتوري از سايت upload مي کردي
مثلا persianbb.coo.ir/inja
چون تا اونجا که مي دونم بعد از تشخيص کل سايت فيلتر نخواهد شد. و فقط اون دايرکتوري فيلتر مي شه.
يوزر و پسورد رو هم هر از چند گاهي عوض کن. تا مختص کاربراي اينجا باشه! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 12:33 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
بهتر بود داخل يه دايرکتوري از سايت upload مي کردي
مثلا persianbb.coo.ir/inja
چون تا اونجا که مي دونم بعد از تشخيص کل سايت فيلتر نخواهد شد. و فقط اون دايرکتوري فيلتر مي شه.
يوزر و پسورد رو هم هر از چند گاهي عوض کن. تا مختص کاربراي اينجا باشه! |
اون يه دومين مجاني هست براي همين نميشه مسير بهش داد
در واقع آدرس اصلي اينه:
http://gator295.hostgator.com/~bill/pooyan/persianbb/nph-proxy.pl
اون هاسته که نميشد بگيريش رو بدون دامين گرفتم! |
|
|
|
|
|
|
 |