| نویسنده |
پیغام |
iranrohe  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 97 محل سکونت: تهران سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 دي 1386، ساعت 10:16 |
|
 |
4 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
مرسي
خيلي خيلي ممنون
کاش يه پسوردي چيزي مي ذاشتي فقط کاربران تالار استفاده کنند  |
من هم با پيشنهاد فوق موافقم مثل کاري که pcseven انجام داده , کاملا منطقي هم هست |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 دي 1386، ساعت 14:13 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
پيشنهاد خوبيه. هر چند «فعلا» مشکل باندويت ندارم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 دي 1386، ساعت 13:41 |
|
 |
4 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من هم پسورد داشته باشه و با لاگين سايت کار کنه خيلي جالبتره! در ضمن، RapidLeech چرا به طور خودکار نوشتهي Rapidshare رو رد نميکنه؟
بعضي از نرمافزارهاي دانلود از Rapidshare (البته نه براي سرور)، مثل Rapget اين کار رو به صورت خودکار انجام ميدن و مجبور نيستي نوشتهي عجيب غريباش* رو وارد کني تا بتوني ازش دانلود کني.
راستي، يک نگاه دوباره به ليست سايتهاي پشتيباني شده بنداز.
* Captcha |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 860 اعتبار کسب شده: 4456 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 بهمن 1386، ساعت 0:55 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 30 بهمن 1386، ساعت 1:05 |
|
 |
2 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
يه حلالزادهاي بياد و نحوه استفاده از اين سيستم رو به ما ياد بده.
ميتونه چندتا فايل رو همزمان بگيره؟
فاصله زماني بين دو دانلود رو که بر نميداره. اون کد رو هم که بايد دستي وارد کنيم. پس کار اين سيستم چيه؟
ميتونم يه فايل رو بهش بدم که برام بگيره بعد ارتباط رو قطع کنم و بعد از يه زماني که گذشت دوباره وصل بشم؟
واقعا برام سوال شده که استفاده از اين سيستم چه تفاوتي با استفاده از خود Rapidshare داره. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 30 بهمن 1386، ساعت 6:11 |
|
 |
2 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
يه حلالزادهاي بياد و نحوه استفاده از اين سيستم رو به ما ياد بده.
ميتونه چندتا فايل رو همزمان بگيره؟
فاصله زماني بين دو دانلود رو که بر نميداره. اون کد رو هم که بايد دستي وارد کنيم. پس کار اين سيستم چيه؟
ميتونم يه فايل رو بهش بدم که برام بگيره بعد ارتباط رو قطع کنم و بعد از يه زماني که گذشت دوباره وصل بشم؟
واقعا برام سوال شده که استفاده از اين سيستم چه تفاوتي با استفاده از خود Rapidshare داره. |
شازده چان
کار اين سيستم اينه که به چاي داونلود فايل روي هارد شما، اون رو روي web server داونلود مي کنه! ولي چون وب سرور نيز مثل خود ما يه کامپيوتره! همون محدوديت هاي free user رو داره! مگر اينکه کسي بهش اکانت premium بده! (که اينکارو مثلا مي تونيم گروهي کنيم نفري 1000 تومن ، 13-14 نفر باشيم يه ماه مي تونيم بگيريم!)
از نظر من مزيت اصلي اين سيستم حتي با اکانت free و محدوديت ها اينه!
1- mega upload براي ايرانيها (حداقل من) 99% بسته هست! و با اين مي تونين از اون سايت دريافت کنيد
2- فايلهاي 100 مگابايتي رو در عرض چند دقيقه روي وب سرور داونلود کرده و خودتون با قابليت resume به سيستم خودتون داونلود کنيد! حتي مي تونيد ار download manager ها استفاده کنيد!
جواب سوالت :
آره! (منتهي در اون مدت که فايلو مي گيره ، خودتم بايد به وب سرور وصل بشي! خلاصه با اين سرعت وب سرور شما مي تونيد يه فايل 100 مگي رو در حدود 5-6 دقيقه روي وب سرور داونلود کنيد!) |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 30 بهمن 1386، ساعت 14:33 |
|
 |
2 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
آيس پلاس عزيز!
اگه ميشه يه کم درباره سرور اين فيلتر شکن هم توضيح بده. وب سرويس مجانيه يا پوليه؟
آخه مجاني ها فيلتر شکنها رو پيدا ميکنن و حذفشون ميکنن.
با تشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 30 بهمن 1386، ساعت 15:29 |
|
 |
2 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
آيس پلاس عزيز!
اگه ميشه يه کم درباره سرور اين فيلتر شکن هم توضيح بده. وب سرويس مجانيه يا پوليه؟
آخه مجاني ها فيلتر شکنها رو پيدا ميکنن و حذفشون ميکنن.
با تشکر |
در مورد اسکريپتش اين مطلب رو ببينين:
برنامه نويس PHProxy توبه کرد!
برنامه نويس معروفترين برنامه فيلترشکن اينترنت توبه کرده است! به گزارش "الف"، برنامه نويس فيلترشکن برنامه PHProxy با انتشار يادداشتي در سايت خود از نوشتن اين برنامه توبه کرده و اعلام کرده است که اين پروژه را ادامه نخواهد داد.
بنابراين گزارش، وي که عبدالله عارف - ساکن امارات - نام دارد اين تصميم را شخصي اعلام نموده و دلايل خود را غيرقانوني بودن و نيز استفاده بيشتر استفاده کنندگان از اين برنامه براي دسترسي به سايت هاي غيراخلاقي اعلام کرده است.
وي خداحافظي خود را با نوشتن متن "اللهم أنت ربي لا إله إلا أنت خلقتني وأنا عبدک وأنا على عهدک ووعدک ما استطعت أعوذ بک من شر ما صنعت أبوء لک بنعمتک علي وأبوء لک بذنبي فاغفر لي فإنه لا يغفر الذنوب إلا أنت" از اين پروژه را اعلام کرده است. اين برنامه نويس در پاسخ به درخواست هاي فراوان کاربران سايت خود اعلام کرده است که اين تصميم قطعي است.
اضافه مي شود برنامه نوشته شده توسط اين برنامه نويس کاربرد گسترده اي در اينترنت دارد و تقريبا به تمامي زبان هاي متعارف دنيا نيز ترجمه شده است.
منبع: سايت الف
در ضمن، اين اسکريپت «وب سرويس» ارائه نميده. البته اگر منظورتون از «وب سرويس» همون استاندارد رايج وب باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
سهشنبه 30 بهمن 1386، ساعت 17:26 |
|
 |
2 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
با تشکر از کفشهاي اميرحسين که موقع ورودش به بحث جا موندن
آي.کيوي عزيز!
منظور من اين بود که روي چه Hostي آپلودش کرده که تا حالا Remove نشده و هنوز داره کار ميکنه؟
Hostهاي مجاني معمولا پروکسيسرورها رو Remove ميکنن.
به قول مارمولک: افتاد حالا؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
شنبه 25 اسفند 1386، ساعت 19:08 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
احسان جان!
اين دانلودر تالار کار نميکنه. يه دستي به سر و گوشش بکش.
حالا تو محدوديت پهناي باند نداري، فکر اين نيستي که وقتي يه نفر يه فايل دانلود ميکنه ما بايد 100 دقيقه يا بيشتر منتظر بمونيم تا بتونيم يه فايل رو دانلود کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 3:12 |
|
 |
2 ماه پيش |
|
|
| |
يوزر: PersianBB
پسورد: PersianBB
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 136 اعتبار کسب شده: 687 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 12:43 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
دوستان ممنونم از اون هاستي که گذاشتين تالار منظورمه ولي کاشکي تشريح برنامه ها رو هم توش داشتيم که بدونيم چي براي چي خوبه يعني يه توضيح مختصر توش بود خيلي متشکرم |
|
_________________ le paure che io sento quanto bruciano dentro le parole che non ho più detto, sai
|
|
|
|
|
 |
iranrohe  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 97 محل سکونت: تهران سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 04 فروردين 1387، ساعت 9:15 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
مهندس اين user و pass ضد تو پوز اين اسپانيايي لاشخور
ميبيني چقدر فيلم اسپانيايي آپلود کرده !
ميهمان نوازي هم خوب حدي داره ...مگه نه ؟
راستي ice.plus تو ايروني تر از افشين قطبي پيدا نکردي که آواتارش کردي ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
سهشنبه 06 فروردين 1387، ساعت 1:32 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
اين فيلتر شکن تالار هم که مرحوم شدن.
من هم مچل شدم.
http://persianbb.coo.ir |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 فروردين 1387، ساعت 9:48 |
|
 |
1 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
فکر مي کنم الان يکي از مطمئن ترين راههاي فرار از دست فيلترينگ فله اي پايگاههاي اينترنتي، استفاده از مرورگر xB Browser هست. البته اگه اينترنت پرسرعت نداشته باشين، جواب نمي ده. اشکالش اينه که اتصال اوليه اش چند دقيقه اي طول مي کشه و سرعت آوردن صفحاتش هم يه مقدار کمتر از معموله؛ اما در مجموع اگه اينترنت پرسرعت باشه، واسه کارهاي عادي جواب مي ده.
گناه استفاده هاي ناصحيحش گردن خودتون؛ اما در ثوابهاش منم شريکم. سعي کنين استفاده هاي صحيح و مثبت از اين مرورگر بکنين. مثل بنده که ديشب براي يکي از دوستان به منظور انجام کار خير دنبال حکم ازدواج موقت با دختر باکره بدون اجازه پدر مي گشتم و از طريق اين مرورگر تونستم به اين مهم دست پيدا کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|