| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 20:04 |
|
 |
8 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
صحبت حضرت عبود کاملا درسته. نيم فاصله يا همون فاصله مجازي از جمله حروفي هست که به همراه کلمه جستجوي شما براي سرور فرستاده ميشه (در واقع سرور فيلترکننده اون رو ميبينه)، اما گوگل در جستجو دخالتش نميده و به سادگي از کلمه شما حذفش ميکنه.
دم دست ترين راه براي تايپ نيم فاصله گرفتن دکمه alt و تايپ عدد 0157 توسط قسمت ماشين حسابي کيبرد هست.
___
| ice.plus نوشته بود: |
...
راستي احسان جون با من قهري؟ اخه هيچ جا جواب نميدي  |
فکر ميکنم اشتباه ميکني. اگه سوء تفاهمي پيش اومده عذر خواهي ميکنم.
___
ضمن تشکر از دوستان، خواهش ميکنم که در اين موضوع آدرس پروکسي و آنتي فيلتر ارسال نکنيد و اجازه بديد که فقط مباحث جالب در مورد فيلتر و آنتي فيلتر درش مطرح بشه. پروکسي هاي زيادي روي اينترنت موجود هستند و معمولا هم به سرعت فيلتر ميشن. ارسال آدرسهاي پروکسي هر چند که ممکنه مفيد باشند، اما کيفيت کار موضوع رو پائين ميارن. به علاوه اين کار ممکنه به فيلتر شدن تالار منتهي بشه. پيشاپيش از همکاري دوستان سپاسگزارم.
با احترام.
احسان |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 آبان 1386، ساعت 10:38 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
اينجائي که من هستم سايت الف فيلتر شده!
گفته ميشد که احمد توکلي، الياس نادران و چند تاي ديگه از نماينده هاي اصولگراي مجلس مالک اين سايت هستند! |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 01 آبان 1386، ساعت 10:41 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
گفته ميشد که احمد توکلي، الياس نادران و چند تاي ديگه از نماينده هاي اصولگراي مجلس مالک اين سايت هستند! |
ولي اينجايي که من هستم فيلتر نشده ولي چند وقت پيش چک ميکردند کيا به اين سايت وصلن؟ |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 آبان 1386، ساعت 12:16 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
ديروز امير حسين بهم خبر داد که الف فيلتر شده. از اينجا هم چک کردم؛ فيلتر بود. ظاهراً اين سايت منسوب به اصولگرايان مستقل از جمله احمد توکلي، عماد افروغ و الياس نادرانه که در موارد مختلف با دولت نهم همصدا نيستن. در هر صورت بر مبناي اخبار، حکم رفع فيلترش صادر شده:
دستور قضايي رفع فيلتر الف صادر شد.
با پيگيري به عمل آمده در مورد فيلترينگ «الف»، دستور قضايي رفع فيلتر سايت صادر شد.
به گزارش «الف»، در پي بروز برخي موارد، در روزهاي گذشته دستور فيلترينگ الف صادر شده بود که با پيگيريهاي به عمل آمده، مقام قضايي دستور رفع فيلتر سايت را صادر و اين دستور از دقايقي پيش به مرحله اجرا درآمد.
به دليل اينکه ممکن است رفع فيلتر سايت در برخي شهرها و مناطق مخابراتي کشور به دليل روند اداري مربوطه با تاخير صورت گيرد، اين دسته از کاربران ميتوانند از آدرس Alef1.com براي دسترسي به سايت استفاده کنند.
منبع: تابناک
http://tabnak.ir/pages/?cid=462 |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 آبان 1386، ساعت 15:12 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
جالبه که اين فيلترينگ باعث شد که صاحب سايت مشخص بشه! فکر کنم يتيم گير آورده بودن، خواستن حال سايت رو بگيرن، اما صاحبش اومد!
اين رو ببينيد:
منبع: سايت خبري - تحليلي الف |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 15 آبان 1386، ساعت 5:07 |
|
 |
6 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
iranrohe  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 97 محل سکونت: تهران سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 آبان 1386، ساعت 4:06 |
|
 |
5 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
مرورگر XB-browser با انجين firefox و شبکه tor مجهز شده است بدين صورت که شما با دانلود اين مرورگِرِِ بدون احتياج به نصب ؛ (در واقع فايرفاکس پرتابل) و اجراي آن به شبکه tor که شبکه اي جهاني است وصل ميشويد .
قابل ذکر است که شبکه tor علاوه بر امکان bypass همه نوع فيلتر خاصيت بسيار بسيار مهم ديگري که دارد گم کردن رد شما در اينترنت است بدين صورت کسي نمي تواند شما را مونيتور (رصد) کند.
اين مرورگر با آپديت فايرفاکس به روز ميشود .
دانلود نسخه کاملا رايگان 2.0.0.6آن از سايت سازنده اش . http://xerobank.com :
لينک http://update.xerobank.com/distro/XeroBank/xB-Browser_latest.exe
|
|
|
|
|
|
|
 |
iranrohe  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 97 محل سکونت: تهران سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 آبان 1386، ساعت 4:24 |
|
 |
5 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 22:36 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
Rapidshare هم فيلتر شده، يا من اشتباه مي کنم؟ |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 22:53 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| Rapidshare هم فيلتر شده، يا من اشتباه مي کنم؟ |
براي من که فيلتر نيست. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 23:05 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| Rapidshare هم فيلتر شده، يا من اشتباه مي کنم؟ |
براي من که فيلتر نيست. |
مثل اينکه DATAK در فيلترينگ خيلي پيشگام هست. شايد هم خيلي ناشي |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 02 آذر 1386، ساعت 1:50 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
براي دانلود مجاني از Rapidshare اينجا را کليک کنيد.
|
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
جمعه 02 آذر 1386، ساعت 2:33 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
براي دانلود مجاني از Rapidshare اينجا را کليک کنيد.
 |
من که موفق نشدم.
Software که مشکلي نداره، احتمالاً مشکل از user باشه! |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 20:43 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
fun از مدتها باگش رفع شد!
مديريت دانلود تحت وب:
http://talar.crystalcms.com/utils/dlman
(مبتني بر نرم افزار rapidleech) |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 17 دي 1386، ساعت 5:05 |
|
 |
4 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
مرسي
خيلي خيلي ممنون
کاش يه پسوردي چيزي مي ذاشتي فقط کاربران تالار استفاده کنند |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
|
|