تعداد اتوبوسهای ریالی ویژه(مختلط) در تهران به 3 برابر افزایش میابد( که با توجه به نگاه به خیابانها میتوان تشخیص داد یافته است). هزینه سوار شدن به این اتوبوسها 200 تومان ( به جای بلیط 20 تومانی) است.
جریان از این قرار است که اواسط سال گذشته اگر خاطرتان باشد شورای شهر تهران در یک اقدام حمایتی از قشر آسیب پذیر شرکت واحد را مجاب به تک نرخی کردن بلیط اتوبوسهایی که سریع السیر آنها حدودا 30 تومان و عادی 10 تومان بود کرد و بلیط ها 20 تومانی شد.
اما اکنون همان اتوبوسهای سریع السیر با نام ویژه با پرداخت وجه 200 تومان به شهروندان آسیپ پذیر سرویس میدهد. قبل از عید برخی از اعضای شورای شهر به دلیل رعایت بهتر شئونات اسلامی برای جمع آوری این اتوبوسها تلاشی کردند که البته منجر به 3 برابر شدن تعداد آنها گردید.( البته دلیل این دوستان افزایش 1000 درصدی بهای کرایه بنود بلکه قانون ورود و خروج آقایان و خانمها از یک در و از آن بدتر جدا نبودن محل جلوس آنان بود.)
امروز که پس از حدود 2 سال سوار اتوبوس شدم ( البته نه از نوع ویژه) تعداد اتوبوسهای ویژه را بیشتر از عادی حس کردم. جالب اینجاست که به دوستان خبرنگارم هم توصیه شده مانور زیادی روی چنین موضوع بی اهمیتی (افزایش 1000 درصدی بهای کرایه یک وسیله عمومی) ندهند."جالب اینجاست که تنها خدمات ویژه این اتوبوسها ( به غیر از کم شدن چند ایستگاه) این است که اگر شما آقا باشید میتوانید با خانمها از یک در وارد شوید و در صندلی کناری آنها جلوس نمایید و بطبع برای خانمها برعکس. یا با همسرتان از ونک تا راه آهن بر روی صندلی کنار هم نشسته و ادامه مشاجره روز گذشته تان را تکرار کنید." ( که نمیدانم به کرایه 1000 درصد بیشتر می ارزد یانه.) خدا به روزی رحم کند که تاکسی ویژه باب شود. البته ما که مشکلی نداریم اما آقایان و خانمهای متاهل یا باید کرایه 10 برابری پرداخت نمایند یا یک شخص که بتوان با مدرک ثابت کرد آشنایی با آن دو ندارد را مابین خودشان در صندلی عقب تاکسی جای دهند.
منبع: mailing داخلي شرکت ما
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
با توجه به نرخ بليط سينما و هزينه بالاي کافي شاپ به نظر من، اگه توي اين اتوبوس ها زن و شوهرهاي بالقوه (يعني اونهايي که هنوز بالفعل نشده باشند) هم بتونند کنار هم بشينند، اونوقت 200 تومن خيلي ميرزه
با توجه به نرخ بليط سينما و هزينه بالاي کافي شاپ به نظر من، اگه توي اين اتوبوس ها زن و شوهرهاي بالقوه (يعني اونهايي که هنوز بالفعل نشده باشند) هم بتونند کنار هم بشينند، اونوقت 200 تومن خيلي ميرزه
From Omid to all those who fall in love in the bus!! :
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
خيلی بامزه بود
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it .
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید