| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 15:26 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اول بساز، بعد خراب كن
معاون اداري مالي دانشگاه تهران، اعلام كرد كه نه تنها بعضي از خوابگاههاي قديمي و غيراستاندارد تخليه ميشوند، بلكه از سالِ تحصيلي آينده ششصد نفر هم به ظرفيت خوابگاهي پسران در تهران افزوده ميشود.
ما ضمن استقبال از اين خبر (يكي از وظايف ما در دوربرگردان، «استقبال» از اخبار است!) اميدواريم، وزارت علوم، اول خوابگاههاي مورد نياز را بسازد و بعد خوابگاههاي قديمي را تعطيل و ظرفيتها را اضافه كند، هرچند كه تجربه نشان داده است كه مسئولان دولتي، عادت دارند اول به سرعت خراب كنند و بعد آرامآرام شروع كنند به ساختن.
[مكان ـ يك اتاق در خوابگاه دانشجويان پسر دانشگاه تهران، زمان ـ اواخر مهر ماه 85]
حسن ـ آرش عينك منو نديدي؟
آرش ـ رو جاكتابي رو نيگاه كردي؟
حسن ـ من اگه ميتونستم ببينم كه ديگه عينك شماره 5/4 نميزدم. بايد دست بكشم [روي جاكتابي را دست ميكشد، چيزي به دستش ميخورد] فكر كنم پيداش كردم.
نويد ـ پامو ولكن حسن.
حسن ـ تو اين بالا چكار ميكني؟ برو روي تختت.
نويد ـ تختم دست مسعوده.
حسن ـ مسعود ديگه كيه؟
نويد ـ يه دانشجوي تازه وارده، زدن خوابگاهشونو خراب كردن، اومده اينجا.
حسن ـ خب برو رو تخت جعفر بخواب كه الان سرِ كلاسه.
آرش ـ تخت جعفر دستِ يكي از اين وروديهاي جديده.
حسن ـ با اين وضعيت، فكر نكنم عينك من پيدا بشه، زودتر برم رو تختم تا كسي صاحاب نشده.
[صداي ناله يك نفر ميآيد] آخ... مگه كوري، پاتو از رو صورتم بردار.
حسن ـ ببخشيد شما؟
كيانوش ـ من كيانوشم. يكي از همون ششصد نفرم كه اضافه شده، فعلا قرار شده، توي اتاق شما «كفخواب» باشم.
حسن ـ سلام كيانوش، خوش اومدي. حالا ميشه بگي تخت من كدوم طرفه؟
كيانوش ـ كدوم تخت؟
حسن ـ همونجا كه خاليه؟
كيانوش ـ هيچ تختي خالي نيست! رو بعضيها هم دو نفرن!
حسن ـ [سعي ميكند، خودش را خونسرد نشان بدهد] بيخيال... بيا برام روزنامه بخون.
[كيانوش روزنامه را ميگيرد و شروع به خواندن تيتر اخبار ميكند] ديدار نهضت آزادي و هيأت مؤتلفه ـ معاون اداري مالي دانشگاه تهران: در صورت تأمين اعتبار، خوابگاههاي جديد را تا آغاز سال تحصيلي 86ـ87 خواهيم ساخت ـ مديرعامل ايرانخودرو: پيكان وانت براي رشدِ درختان مفيد است ...
بازتاب |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 12 ارديبهشت 1385، ساعت 17:51 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |