| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 19:47 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام يک سوال برام پيش اومده آيا اين خبر واقعي است ؟
بيشترين آمار حضور کاربران در سايت برابر 247 نفر و در تاريخ جمعه Jun 17, 2005 5:53 pm بوده است. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 19:58 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
بله! واقعيت داره. البته اين 247 نفر مسلماً همه اش کاربرهاي تالار نبودن. خيليهاش روبوتهاي موتورهاي جستجوي مختلف بودن که سايت رو جستجو مي کردن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
پگاه گلچين  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 20:03 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اميدوارم به دوستان بر نخوره............................
ولي من فکر مي کنم جنبه تبليغاتي داره
|
|
_________________ لطفا گوسفند نباشيد..................با تشکر
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 20:06 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
سلام يک سوال برام پيش اومده آيا اين خبر واقعي است ؟
بيشترين آمار حضور کاربران در سايت برابر 247 نفر و در تاريخ جمعه Jun 17, 2005 5:53 pm بوده است. |
تعداد کاربران واقعي توي سايت اونيه که معمولا سمت چپ صفحه اول نوشته ميشه و اين رکورد يک رکورد واقعي به حساب نمياد. اون رکورد مربوط به زماني ميشه که روبوتهاي ياهو، سايت رو crawl ميکردن.
در حالت عادي، موتورهاي جستجو فقط يک agent براي crawl کردن سايت مامور ميکنن، مگر در مواقع خاص، مثلا زماني که يک سايت رو براي اولين بار بخوان index کنن.
اينو هم بگم که agent هاي موتورهاي جستجو مختلف به طور متوسط حدودا 10 تا 15 بار در روز به تالار سر ميزنن. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 20:12 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 11:22 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| پگاه گلچين نوشته بود: |
اميدوارم به دوستان بر نخوره............................
ولي من فکر مي کنم جنبه تبليغاتي داره
 |
اين قضيه وقتي به درد مي خوره که ادمين عزيزمون بخواد براي سايتش بنر بگيره. فکر نمي کنم تا حالا توي سايت تبليغ ديده باشيم. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 15:08 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
هدف اوليه راه اندازي تالارهاي گفتمان اين بود که بچه هاي بخش کامپيوتر، چه دانشجويان و چه فارغ التحصيلان، رو دور هم جمع کنه تا ارتباطشون با هم حفظ بشه. مسلماً اين هدف اوليه اثرات جنبي مثبت زيادي مي تونه داشته باشه که جاي بازگو کردنش نيست. هر چند ممکنه اين هدف اوليه کم کم ارتقا پيدا کنه و بسط داده بشه، اما جوهره کار هموني هست که گفتم. در نتيجه به هيچ وجه کميت ملاک ما نيست. ما اگه مي خواستيم يه سايت پرطرفدار داشته باشيم کافي بود مثلاً يه مشت موضوعات صد من يه غاز تو مايه هاي "عکسهاي دخترهاي ايراني!"، "جوکهاي ترکي، لري، عربي، رشتي و ..."و از اين جور چيزها تو سايتمون بذاريم. اما چون اين جور چيزها با اصولي که ما در نظر گرفتيم منافات داره، به هيچ وجه سراغشون نخواهيم رفت. افتخار تالارهاي گفتمان به کاربراني هست که داره. درسته تعدادشون در مقايسه با خيلي جاهاي ديگه زياد نيست؛ اما مطمئنم همچين کاربراني در کل سايتهاي ايراني کم نظير و يا حتي بي نظيرن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 15:32 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
پگاه گلچين  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 17:42 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من نمي دونستم...................
گويا من و غريب آشنا داشتيم همزمان تايپ مي کرديم
از اطلاعاتتون ممنون |
|
_________________ لطفا گوسفند نباشيد..................با تشکر
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 17:55 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ... افتخار تالارهاي گفتمان به کاربراني هست که داره. درسته تعدادشون در مقايسه با خيلي جاهاي ديگه زياد نيست؛ اما مطمئنم همچين کاربراني در کل سايتهاي ايراني کم نظير و يا حتي بي نظيرن. |
منظورش منه!!! |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 18:50 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| پگاه گلچين نوشته بود: |
من نمي دونستم...................
گويا من و غريب آشنا داشتيم همزمان تايپ مي کرديم
از اطلاعاتتون ممنون |
ارسال شما و اشتباه سهويتون باعث شد کلي در مورد سياستهاي کلي تالارهاي گفتمان اظهار نظر کنيم و دوستان هم به حمايت از آرمانهاي PersianBB قلم فرسايي کنن! |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 19:27 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 دي 1385، ساعت 1:23 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 13 دي 1385، ساعت 1:34 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
هنوز هم اين امار تغيير نکرده ، حتي نزديکياش هم نرسيديم !
چه جوري اين آماربيشترين کاربر را بالا ببريم : |
مگه بيکاري؟! که چي بشه ؟! |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3219 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 دي 1385، ساعت 1:37 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
Why do you need to increase the number of hits or users of the forum? What's the point of having ten thousand users who write bullshit? What's great about useres who write ten posts every day and it's all nonsemse?
I think you should be more concerened with "quality" than "quantity"! 10-20 high quality users is all you need to have a great forum. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1287 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 دي 1385، ساعت 3:30 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
همین جا به نظرم یه ایده اومد که تو فروم های خارجکی دیده بودم اونم وجود reputation هست. یعنی کاربرها چیزی مثل ستاره ها داشته باشن که هر عضوی با خوندن اون پست بتونه روی لینکی با دکمه ای که هست کلیک کنه و به اعتبار کاربر به خاطر پستش اضافه یا کم کنه و بر اساس اون به ستاره های خاص reputation کاربرا اضافه شه! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
-- جنانچه مصطم جصطم!
|
|
|
|
|
 |
|
|