| نویسنده |
پیغام |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2277 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 27 فروردين 1387، ساعت 8:59 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| 23 سال هستيد و روز تولدتان امسال وارد 24 سال ميشويد ولي اگر از شما بپرسن چند سالتونه ميتونين سن تموم شده را بگوييد يعني 23 |
آقا بحث سر سن وحيد بود چرا حالا گير داديد به سن من ؟
من 18 سال بيشتر ندارم گفته باشمااااااااااااااااااااا |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
joojoo  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 29 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 188 محل سکونت: خلاء جنسيت: زن |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 15:53 |
|
 |
3 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
خانوماااا آقايون بسه. اگه به من خوش آمد بگين قول ميدم يه تاپيک به نام محاسبات سن و سال براتون بذارم البته تو تالار ديوونه خونه |
_________________ خدايا کمک کن پرواز رو ياد بگيرم [/i]
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 16:27 |
|
 |
3 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
سلام خوش اومدي نگران نباش عادت ميکني توي اين تالار فقط اعضاي که همديگرو ميشناسن و همشهري هستند با هم هستند نظر ميپرسن و يا به تايپيکشون نگاه ميکنند اگه شيررازي هستي پس خوشا به حالت اگه نه که بايد اون ديگه خودت مي دوني اگه هم يه دو سه ماهم نيايي کسي نميگه تو مرده ايي يا زندهايي همين ديگه ................ |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |