| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 20 ارديبهشت 1385، ساعت 21:54 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
Mr. Hadi
من هم بهتون خوش آمد ميگم
به خصوص که از دوستان آقای مدير هم هستيد ديگه بايد خيلی هواتون و داشت |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 ارديبهشت 1385، ساعت 20:10 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
منم به اين کاربر عجيب و غريب !!! خوش آمد ميگويم
حالا چرا عجيب غريب ؟:
| نقل قول: |
- عشق يه چيزي مثل کشک و دوغه تموم زندگي همش دروغه( هادي)
|
و تناسب اين جمله با
| نقل قول: |
درد هجري کشيده ام که مپرس
|
من را به اين نتيجه رساند که آقا هادي يه کوچولو عجيب غريب تشريف دارند |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 ارديبهشت 1385، ساعت 21:46 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
بابا شرلوک هلمز
عجيب که هستم و از اين عجيب بودن لذت مي برم چون يه عده رو مي زارم سر کار ولي کوچولو موچولو و گوگوري مگوري نيستم |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 1:11 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
shovaalyeh کاربر جديدي نيست؛ اتفاقاً از قديمي ترين اعضاي فعال تالار و قديمي ترين دانشجوي بخش کانپيوتر عضو تالار هست؛ اما بيشتر از دو سال بود ازش خبري نداشتيم. از بازگشتش به تالار خيلي خوشحالم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6467 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 3:24 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
shovaalyeh کاربر جديدي نيست؛ اتفاقاً از قديمي ترين اعضاي فعال تالار و قديمي ترين دانشجوي بخش کانپيوتر عضو تالار هست؛ اما بيشتر از دو سال بود ازش خبري نداشتيم. از بازگشتش به تالار خيلي خوشحالم.  |
انا نيز too! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 11:46 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
ما نيز ذکر خير shovaalyeh زا به عنوان بنيان گذار شبکه بخش از قديميها شنيده بوديم خوشحالم که ايشان باز يادي از ياران قديم خود کرده اند. آقاي شواليه نميخواهيد ازموقعيت کنوني خود بگوئيد ؟ |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 1:56 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
عضويت دوست جديد و رمانتيک و خوش ذوقمون، مهربان...، رو تبريک مي گم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 2:57 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
به کاربر جديدمان مهربان که از صحبتهاش به نظر ميرسه, سرشت روحش خيلی آشناست, خوش آمد ميگم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
seniorita سال صفري!
مجموع ارسالها: 86 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 16:05 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام!!
من خيلي وقته خواننده تالارم.بالاخره تصميم گرفتم عضو شم.
به منم خوش آمد بگين ديگه |
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 19:16 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
من ورود seniorita رو به جمع خودمون تبريک مي گم |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 20:23 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من هم در يک اقدام کم نظير به دوستان جديدمون هادي، مهربان و سنيوريتا خوش آمد ميگم |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 23:05 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 30 ارديبهشت 1385، ساعت 0:55 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| seniorita نوشته بود: |
سلام!!
من خيلي وقته خواننده تالارم.بالاخره تصميم گرفتم عضو شم.
به منم خوش آمد بگين ديگه  |
عليک سلام!
چشم! به تو هم تبريک مي گيم. خوش اومدي! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6467 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 ارديبهشت 1385، ساعت 1:11 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من هم عضويت در تالار رو به دوست قديميم محمد، و دوستان جديدم هادي، مهربان و سنيوريتا خوش آمد ميگم |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 30 ارديبهشت 1385، ساعت 1:31 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خوش اومديد shovaalyeh |
اين مطلب آخرين بار توسط sedayedel در شنبه 30 ارديبهشت 1385، ساعت 2:00 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
|
|