| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 0:57 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 16:30 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 16:50 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
|
راستي اميد اين قدر سرت را به ديوار نزن خون ميادا !
بعد توي کشور غريب کي به دادت مي رسه !
اميد ، اميد ما را ار ما نگير !
به هر حال تو اون ور دنيا چيزايي توي ايران مي بيني که به نظرت خنده داره !
اما ما غافل و بي خبريم .
عينک تو با عينک من متفا وت اما چشم من با تو يکي !
|
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 17:28 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
خوشحالم که هم يک نفر (احتمالا) با مشابهتهاي فکري من در اين تالار پيدا شد! و خوشحالم از اينکه آخرش ( باز هم احتمالا!!!) معلوم شد که پستهاتون صريحه يا کنايه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 11:07 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
با شناختي که من از siasefid دارم بعيد ميدونم شما ( احسان ) حتي به گرد پاش هم برسيد |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 11:19 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 11:22 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
هاروارد لطف داره به من اگر مسخره نکرده باشه !
من کوچيک و شاگرد احسانم و تا حالا از ارسالي هاي احسان خيلي لذت بردم !
و فکر نکنم من به با حالي احسان باشم ! |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 11:48 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
تند نرو منظورم از لحاظ حرفه اي بودن نبود منظورم همون عبارت معروف بچه ... بود |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 21:07 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
Hey guys,
Nice! Lots of comments, although most of them are off topic  anyway, I just said it's not approperiate for high-ranking polititions to use low-level slangs or street talk. This doesn't mean they should speak using very complicated words either. Both might cause big problems in interpreatation.
A Historic Example:
Japanese government used a complicated language in response to a US ulitimatum near the end of world war II. The way the Japanese message was translated into Enlish did not accuratly convey the tone ofthe original message. US thought that Japan has rejected the ultimatum. Japan got hit by two atomic bombs shortly afterwards. Japan "clearly" accepted the terms of peace then |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 21:13 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 21:48 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
احسان، مرحوم اکتيو و siasefid!  |
اينه رسم رفاقت؟! حداقل ميگفتي زنده ياد اکتيو! |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 11 ارديبهشت 1385، ساعت 5:21 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
اينه رسم رفاقت؟! حداقل ميگفتي زنده ياد اکتيو!  |
چرا
بی خداحافظی رفت? |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 11 ارديبهشت 1385، ساعت 11:26 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
| mhaji نوشته بود: |
اينه رسم رفاقت؟! حداقل ميگفتي زنده ياد اکتيو!  |
چرا
بی خداحافظی رفت? |
نه. حدس مي زنم يه جا تو اين دنياي بزرگ تالارهاي گفتمان رو مي خونه؛ اما وقت نداره ارسالي هم داشته باشه! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
پارسا سال صفري!
مجموع ارسالها: 40 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 11 ارديبهشت 1385، ساعت 12:06 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
راستي اکتيو کجاست؟! نکنه اون هم قهر کرده؟! |
|
_________________ باید پارو نزد واداد
باید دل رو به دریا داد
خودش می بردت هر جا دلش خواست
به هر جا برد
بدون ساحل همونجاست
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 11 ارديبهشت 1385، ساعت 12:58 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| پارسا نوشته بود: |
| راستي اکتيو کجاست؟! نکنه اون هم قهر کرده؟! |
منظور از "اون هم" چيه؟ مگه کس ديگه اي قهر کرده؟! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|