| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3453 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 0:39 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
نخستين سالگرد استقلال PersianBB مبارک باد!
|
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در يکشنبه 17 ارديبهشت 1385، ساعت 6:29 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3453 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 0:42 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
جمعه 9 ارديبهشت 84، تالارهاي گفتمان دانشجويان و فارغ التحصيلان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر بعد از حدود دو سال فعاليت رسماً مستقل شد و از اون به بعد تحت نام PersianBB فعاليت خودش رو ادامه داد. نخستين سالگرد استقلال و روز ملي PersianBB (!) رو به همه کاربران و خوانندگان تالارهاي گفتمان تبريک مي گم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3275 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 0:55 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
مبارکه الهی استقلالش چندين و چند ساله بشه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 1:58 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3039 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 1:16 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
Happy independence day! |
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
m_k  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 مهر 1384 مجموع ارسالها: 113 اعتبار کسب شده: 109 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 9:17 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
نخستين سالگرد تأسيس PersianBB مبارک باد!
|
نخستين سالگرد استقلالPersianBB مبارک باد. |
|
|
|
|
|
|
 |
m_k  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 مهر 1384 مجموع ارسالها: 113 اعتبار کسب شده: 109 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 9:20 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من هم تبريک مي گم. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 16:11 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من هم تبريک مي گم |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 17:10 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام ببخشيد
يک سوال
ببخشيد با توجه اين که اين جا همه دانشجويند .
بودجه تالار از کجا فراهم ميشه ؟
تقريبا سالانه چقدر خرجش ميشه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9961 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 17:31 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
سلام ببخشيد
يک سوال
خرج تالار يک دومينه و يک هاست که در عمل خرجي نداره. (من و وحيد سروري رو اجاره کرديم که روش به بقيه هاست ميديم و يه بخشي از اون رو به تالار اختصاص داديم.)
و البته خرج جشن ساليانه، که وحيد خودش بايد توضيح بده چه جوري و از کجا جورش ميکنه!
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 19:31 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| m_k نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
نخستين سالگرد تأسيس PersianBB مبارک باد!
|
نخستين سالگرد استقلالPersianBB مبارک باد.  |
من بنا به سياست تشنج زدايي، سعي کردم عنواني رو انتخاب کنم که کمتر حساسيت برانگيز باشه. در هر صورت توضيحات کامل رو قبلاً داده بودم. عنوان رو هم چون يه کم براي تازه واردها غلط انداز بود، تغييرش دادم. نخستين سالگرد استقلال PersianBB مبارک باد! |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 8:32 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
وقت همگي بخير. من هم تبريک ميگم. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1095 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 10:09 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1167 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 11:12 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
به اميد روزي که نخوايم موارد ساسي را رعايت کنيم و خيلي راحت بيايم توي سايت |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3390 اعتبار کسب شده: 3438 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 18:40 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
براي عرض تبريک! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 18:58 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| siasefid نوشته بود: |
سلام ببخشيد
يک سوال
خرج تالار يک دومينه و يک هاست که در عمل خرجي نداره. (من و وحيد سروري رو اجاره کرديم که روش به بقيه هاست ميديم و يه بخشي از اون رو به تالار اختصاص داديم.)
و البته خرج جشن ساليانه، که وحيد خودش بايد توضيح بده چه جوري و از کجا جورش ميکنه!
 |
تنها مراسم رسمي که براي تالارهاي گفتمان برگزار شد، جشن تولد يک سالگيش بود. يه مراسم مفصل تو حياط دانشکده مهندسي با پوستر و کيک و ميز و صندلي و .... هزينه مراسم هم يه مقدارش از بچه ها تأمين شد و بقيه اش رو خودم دادم. جشن تولد دو سالگي تالارهاي گفتمان هم به خاطر مسائلي که به وجود اومده بود برگزار نشد. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|