صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2876
اعتبار کسب شده: 5115
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 07 ارديبهشت 1385، ساعت 21:26
 2 سال و 4 ماه پيش

يك پژوهش دانشگاهي در آمريكا كه بر پايه تأثير حضور افراد در آيين هاي مذهبي هفتگي در مقايسه با اجراي برنامه هاي ورزشي و دارويي تهيه شده است از تاثير شركت در مراسمات مذهبي بر طول عمر خبر مي دهد.
اين پژوهش هرچند از يك سو نشان مي دهد، حضور در مراسم هفتگي مذهبي، بيشتر از عمل به برنامه ورزشي منظم و مصرف داروي مجاز بر طول عمر تأثير مي گذارد، اما از سوي ديگر، از نگاه اقتصادي، سرمايه دارانه و مالي، آمريكايي ها به اين تأثير نيز خبر مي دهد، تا آنجا كه اين تحقيق مي گويد، اعمال مذهبي و دادن ماليات هاي مذهبي مانند عشر در ميان مسيحيان و خمس در ميان مسلمانان، به نسبت عمل به رژيم هاي دارويي و غذايي به صرفه تر است. به هر حال، ناگفته نيز پيداست كه آرامش رواني حاصل از حضور در آيين هاي مذهبي به ويژه راز و نياز با خداوند يكتا، شيريني خاص و بي همتاي خود را داراست.
روزنامه آمريكايي «واشنگتن پست» در اين باره مي نويسد: آيا مراسم هفتگي مذهبي مي تواند، به اندازه ورزش منظم يا دارو بر طول عمر موثر باشد؟ اين سوال، موضوع تحقيق عده اي از اساتيد مركز پزشكي دانشگاه پترزبورگ بوده كه نتايج آن در مجله هيأت آمريكايي پزشكي خانواده منتشر شده است.
آنان با استفاده از آمار اميد به زندگي و مطالعات صورت گرفته در مورد مرگ، پيش بيني كرده اند كه عبادت هاي هفتگي، مي تواند دو تا سه سال به طول عمر انسان اضافه كند كه اين ميران با سه تا پنج سال ورزش منظم و 5/2 تا 5/3 سال مصرف داروهاي كاهش كلسترول برابر است

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط سياسفيد در تاريخ پنجشنبه 07 ارديبهشت 1385، ساعت 22:03 ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4417
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 07 ارديبهشت 1385، ساعت 21:47
 2 سال و 4 ماه پيش

مذهب و اعتقاد و خداپرستی جای خودش
ولی
هيچ آشی نيست که اين مذهبيون با هر عنوانی نخود اون نباشن
از سلامتی و طول عمر گرفته تا بقيش

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2876
اعتبار کسب شده: 5115
ارسال جمعه 08 ارديبهشت 1385، ساعت 0:14
 2 سال و 4 ماه پيش

با سلام به صداي دل !
من با نظر شمامخالفم به نظر من شما دارين ظاهر قضيه را مي بينيد . Shame on you

ببينيد اعمال ديني علاوه بر اثر روحي و معنوي ، اثر مادي و بدني هم دارند مثلا آيا مي دونستيد موقع سجده بيشترين مقدار خون به مغز انسان ميرسه ! در مورد فوايد روزه هم حتما شنيديد . در مورد ساير مسائل ديني هم چيزي يادم نمياد دوستان اگر مي دونند کمک کنند .
آخه يک مساله اين است که ما اين عبادت ها را که انجام ميديم فوايد مادي و معنوي را تواما دارن ! منظورتون از جاي خودش همين بود ؟
در ثاتي اين حرف ها را 4 تا آخوند روضه خون يا مبلغين اسلام نزدن ! پژوهشگران مادي گرا زدن!

از اين که جسارت کردم معذرت ميخام Embarassed

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال جمعه 08 ارديبهشت 1385، ساعت 0:24
 2 سال و 4 ماه پيش

نقل قول:
موقع سجده بيشترين مقدار خون به مغز انسان ميرسه

Great! Applause Applause Razz

Now, I underestand why all the theories of Quantum Mechanics have been discovered by muslims during prayer.

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4417
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 08 ارديبهشت 1385، ساعت 0:42
 2 سال و 4 ماه پيش

مرسی siasefid از توضيحات شما
من متوجه منظور شما هستم برای همين هم گفتم حساب اعتقادات جدا
ولی note که توی کليسا سجده نميکنن
ولی آمار امريکا در سال 2004 نشون داده که بيشترين تمايل مردم برای پول دادن به مکانهای
مذهبی يعنی کليسا هاست و کليسا يکی از متمول ترين مقامهای امريکاست
و بدون که امريکا قدر ترين economic advisor ها رو داره که کارشون بالابردن اقتصاد امريکاست
نه حفظ طول عمر افراد بشر. اگر اينها فکر طول عمر بشر بودن جلوی اين همه داروهای جور و واجور رو ميگرفتند که امروز تأييد ميشه و وقتی کمپانيهای توليد کننده اون پولها رو حسابی به
جيب ميزنن چند سال بعد تکذيب ميشه يا اينکه ميتونستن جلوی توليد اين همه مدل دخانيات رو
بگيرن ولی چرا نميکنن چون برای اقتصاد امريکا ضرر داره ( حالا به اونها چه که عمر انسان رو کم ميکنه)

1
1
0
Nerdآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 7
ارسال جمعه 08 ارديبهشت 1385، ساعت 10:59
 2 سال و 4 ماه پيش

در کتاب تعليمات ديني پيش دانشگاهي هم نوشته بود که از يکي از اثرات نماز ورزش است. Shocked

من نميدانم چه اصراري ست که هي اثرات مادي براي اعمال معنوي درايو کنند. خب يک نفر اعتقاد دارد، و حتي در مشقت بار ترين وضع هم آنها را انجام ميدهد و يکي هم ندارد خوب... به زور که يکي را نميشود به بهشت برد. Pray

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 08 ارديبهشت 1385، ساعت 20:18
 2 سال و 4 ماه پيش

نقل قول:
زور که يکي را نميشود به بهشت برد

I wish we could always remember this, Many of our problems in society would have been solved if we didn't try to impose our "way of life" on other people.

In Toronto, there is a long and beautifu avenue called Bayview Avenue (see picture). On this avenue you can find major places of worship of almost every major religion: Jewish synagogues, an Islamic mosque, the city’s largest evangelical churches, Canada’s largest Buddhist Temple, Toronto’s largest Eastern Orthodox cathedral, and Canada’s only Zoroastrian (=Zartoshti) Temple! Several of these buildings are located very close to each other near Bayview and Steels intersection.

Image

Can you imagine what would happen if these places existed in Iran, India, Iraq or Pakistan? Everyday one of them would have been attacked or bombed by the followers of the other religions! Razz Brick wall

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4994
اعتبار کسب شده: 9584
ارسال شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 11:57
 2 سال و 4 ماه پيش

حتي اگر مذهب تائيراتي بر جسم آدم داشته باشه، فکر نميکنم هدف نهائيش اين باشه. به نظر من کارکرد مذهب بر روح آدم هست و اگر هم تاثيرات جسمي داشته باشه، اين تاثيرات صرفا sideeffect هستند و به نظرم نبايد خيلي بزرگشون کرد.

1
1
0
مهدي پلنگآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382
مجموع ارسالها: 377
ارسال شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 13:33
 2 سال و 4 ماه پيش

siasefid نوشته بود:

...ببينيد اعمال ديني علاوه بر اثر روحي و معنوي ، اثر مادي و بدني هم دارند.... در مورد فوايد روزه هم حتما شنيديد . در مورد ساير مسائل ديني هم چيزي يادم نمياد دوستان اگر مي دونند کمک کنند .
آخه يک مساله اين است که ما اين عبادت ها را که انجام ميديم فوايد مادي و معنوي را تواما دارن ! ... در ثاتي اين حرف ها را 4 تا آخوند روضه خون يا مبلغين اسلام نزدن ! پژوهشگران مادي گرا زدن!

... Embarassed

بله -جناب siasefid من هم با حرفهای شما موافق هستم. من فکر می کنم که اعمال دینی و مذهبی علاوه بر این که اثر روحی دارند ، اثر مادی هم دارند.

مثلا راجع به همین وضو گرفتن ، من فکر می کنم که وضو گرفتن یعنی رسوندن آب به جاهائی از بدن مثلا روی ساعد باعث شادابی می شه.
در مورد اعمال مذهبی دیگه من هم مثل شما اطلاعات زیادی ندارم اما خیلی دلم می خواد بدونم. Smile

1
1
0
مهدي پلنگآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382
مجموع ارسالها: 377
ارسال شنبه 09 ارديبهشت 1385، ساعت 13:55
 2 سال و 4 ماه پيش

Omid نوشته بود:
نقل قول:
زور که يکي را نميشود به بهشت برد

...
Can you imagine what would happen if these places existed in Iran, India, Iraq or Pakistan? Everyday one of them would have been attacked or bombed by the followers of the other religions! Razz Brick wall

من از هند و عراق و پاکستان خبر ندارم . چرا اون یه باری که توی عراق بمب گذاری شد توی 2 تا حرم یادم می یاد. اما از کجا معلومه کار کیا بوده؟

توی ایران ،ما کلیسا که می دونم حتما داریم. من که تابحال نشنیدم توی کلیسا بمب گذاری بشه یا کسی به اونجا حمله کنه Think
یعنی مسلمونها که از این کارها نمی کنند، حالا بقیه رو نمی دونم.!
اگر هم شده یه عده ای خواستند مسلمونها رو بدنام کنند!

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 12:46
 2 سال و 4 ماه پيش

خوب اگه بحث جديه اول بايد دين چيه ؟ همون چيزي که آخوند ها معرفي ميکنند ؟ دين فقط نماز و روزه و ... نيست دين يه نوع روش و مکتب زندگيه .
ديني که توي اروپا ترجمه شده ديني هست که فقط يه بار در هفته اونم در کليسا به عرصه ظهور ميرسه اما ديني که ما ميبينيم يه روش زندگي براي تک تک لحظات زندگي است .
اگه اينجوري به دين نگاه بکني اونوقته که دين فقط براي روح نميشه براي تمامي ابعاد وجودي ما ميشه .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 12:46
 2 سال و 4 ماه پيش

در ضمن اميد خان تا حالا در مورد " مسيح يهودي " يا "يهود مسيحي " چيزي شنيدي ؟ مارتين لوتر از بنياد گذران پروتستان توي کتاب "مسيح يهودي زاده شد چنين مضموني را مطرح کرده :
" يهود فرزندان خدا و قوم برگزيده هستند و ما بايد مانند سگاني که از سفره ارباب خود ميخورند تنها به اين که از باقيمانده آنان بخوريم راضي باشيم " و چيزي شبيه به اين

درسته که توي کشورهايي مثل آمريکا و کانادا چنين صحنه هايي ميشه ديد اما توي همين کشورها اگه يه لحظه به چيزي مثل "هولوکاست" ترديد بشه مجازاتش اعدامه ميدوني چرا؟
اگه ميخواي بدوني چرا اونوقته که بايد بري ببيني " آرماگدون " يا " هارماجدون " چيه ؟ اگه فهميدي "هارمجدون " چيه اونوقته که بايد بفهمي چرا "هولوکاست " زمينه سازي ميکنه واسه درست شدن ملت يهودي توي منطقه فلسطين
و اصلا ماجرا چيه که همه کشورها روي فلسطين حساسند و چرا بمب اتم داشتن واسه اسرائيل ضرورتي لاينفک است و براي ايران " تهديد جهاني "
همه اينها باعث ميشه درک کني که دنيا به اون سادگي که تو فکر ميکني نيست .
البته يه چيز ديگه را هم بايد اضافه کنم دنيا به اون پيچيدگي که هم برخي فکر ميکنند نيست کساني که دنيا را جوري نشان ميدهند انگار که همه جا و توي هر اقدامي بايد دنبال دشمن گشت و نميدونم فلان سازمان توي دنيا برنامه ي چهل سال آينده دنيا را ميچينه و ...

و در آخر من فکر ميکنم براي اينکه بازيچه ديگران نباشيم يه چيزي مهمه نگذاريم ديگران جاي ما فکر کنند و ما تنها فکر کنيم داريم فکر ميکنيم براي اين کار هم مطالعه خيلي مهمه البته به شرطي که همه کتاب ها را چه مخالف و چه موافق عقيده خود بخوانيم و عادلانه قضاوت کنيم

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 21:56
 2 سال و 4 ماه پيش

mesle inke dobareh hamechi ghati pati shod!!! Confused Razz

OK, in my post I was talking about allowing (not even respecting, just allowing) people think for themselves and not imposing a specific norm on them when it comes to personal choices about life. Obviously, all these religions that I mentioned above dissagree with each other in terms of their beliefs and cannot all be true! But, it is interesting that they all co-exist next to each other.

anyway, note that I wasn't arguing for or against any specific religion. I was making an observation on how people have learned (or forced ?) to be "less agressive"in their belifs and allow multiple religions to coexist.

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 10 ارديبهشت 1385، ساعت 22:25
 2 سال و 4 ماه پيش

نقل قول:
درسته که توي کشورهايي مثل آمريکا و کانادا چنين صحنه هايي ميشه ديد اما توي همين کشورها اگه يه لحظه به چيزي مثل "هولوکاست" ترديد بشه مجازاتش اعدامه ميدوني چرا؟

Just for your information:

1- Holocaust denial is illegal in ten European countries: France, Belgium, Switzerland, Germany, Austria, Romania, Slovakia, the Czech Republic, Lithuania, and Poland; it is also illegal in Israel. It's not illegal in UK, Canada, US and other European countries.

2- In the countries where it is officially illegal, the punishment for it is not execution (=اعدام).

3- There are also simillar laws in Germany about sympathizing with the NAZI party ideals. Obviosly, such strong laws are in contradiction with freedom of speech but they are still there. Most of these laws were "forced" upon Germany after their defeat in World War II. Germans obvioulsy did not impose it on theselves!

4-Most European countries, England, Canada and some of the states in US don''t have captial punishment (=اعدام) at all. The maximum punishment in these countries is "life in prison" (= Habse abad) Wink

5-Obviously, whenever politicians need to fool peopl, the best thing they can use is religion. The British made the best use of this tool in the middle east during their time of influnce in the region before and around World War I. That's how they "created" all the samll countries around us (Iraq, Syria, Lebanon, Saudi Arabia, Palestine, later israel, Bahrain and Kuwait). By the way, Bahrain was separated from Iran by a British-designed fake ellection about 35 years ago. Why don't we Iranians try to take it back? Why do we protest ocupation of other countries so much but not our own land? Wink

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 11 ارديبهشت 1385، ساعت 13:09
 2 سال و 4 ماه پيش

نميدونم شايد اون چيزايي که من خوندم اشتباه بوده اما من دقيقا اين را خونده ام که در آمريکا و کانادا نيز چنين قانوني وجود دارد
در ضمن بد نيست بدونيد که خود آمريکا زاده چنين خرافه هايي است چرا که اگر شما در تاريخ جستجو کنيد خواهيد ديد که فرقه اي که پروتستان که اسمش يادم نيست و من آنها را يهود مسيحي مينامم از دست شاه انگلستان به آمريکا پناه بردند و اين پناه بردن را به هجرت قوم بني اسرائيل به کنعان تشبيه کردند . پس زندگي در اردوگاه ها را به سکونت قوم بني اسرائيل در بيابانهاي کنعان تشبيه کدند و جنگ با سرخ پوستها را به جنگ با کنعانيان و بيرون راندن آنها تشبيه کردند .
آمريکا زاده اين تفکرات است در اين سرزمين تو ميتواني هر کيشي داشته باشي هر چيزي بگويي و هر کاري بکني تنها اگر نخواهي که موشکافي کني آنچه را که نبايد و اين ميشود که محققي به جرم نفي هولوکاست دستگير ميشود

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است 25 مرگ عجيب طول تاريخ!
1
پاسخها: 5 بیننده: 439 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مذهبي بودن مهمتر است يا متخصص بهتر بودن؟
1
پاسخها: 23 بیننده: 684 نویسنده: hakimPHP
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است برانكو ايوانكوويچ در مراسم بدرقه تيم ملي فوتبال
1
پاسخها: 2 بیننده: 424 نویسنده: سياسفيد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مراسم معارفه
1
پاسخها: 8 بیننده: 227 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار