| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 مرداد 1382، ساعت 12:45 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
يکي از دکتراي بخش روز پنجشنبه داره ميره انگليس!
بيچاره انگليس!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 8:53 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
لازم به ذکره که استاد مورد نظر علاقه زيادي به سيگار داره. گفته ميشه به خاطر صدور رواديد براي ايشون از طرف وزارت امور خارجه انگليس، روابط بين وزارت امور خارجه و سازمان حفاظت محيط زيست انگليس شديدآ تيره شده؛ به طوري که سازمان حفاظت محيط زيست از وزارت امور خارجه به دادگاه عالي انگليس شکايت کرده و خواستار استعفاي وزير امور خارجه شده. ديروز در راهپيمايي بزرگي در لندن که تا کنون بي سابقه توصيف شده، جمع کثيري از طرفداران محيط زيست، با زدن ماسکهاي اکسيژن به خيابانها اومدن و به اين اقدام وزارت امور خارجه اعتراض کردن و خواستار استعفاي توني بلر شدن. تعداد شرکت کنندگان در اين راهپيمايي بيش از 20 ميليون نفر تخمين زده شده که در تاريخ بي سابقه است. عده زيادي از اعضاي کنگره هم وزير امور خارجه رو براي اداي توضيحات به مجلس فراخوندن و خواستار استيضاح او شدن. مجموعه اين اتفاقها دولت انگليس رو با بزرگترين بحران از زمان تشکيل امپراطوري بريتانياي روبرو کرده. به طوري که دولت توني بلر در آستانه سرنگوني قرار گرفته و مساله پيدا نشدن سلاحهاي کشتار جمعي در عراق و مرگ دکتر ديويد کلي در حاشيه واقع شده. در پي اين بحران عظيم، شايعاتي نيز مبني بر کناره گيري ملکه انگليس و خاندان پادشاهي از قدرت به گوش مي رسه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 11:19 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 11:29 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اضافه مي کنم طبق آخرين خبرها، قرار شده که فعلا به طور موقت جزيره انگلستان رو به يه جاي ديگه (مثلا گينه بيسائو) منتقل کنند تا آبها از آسياب بيفته! |
|
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 23:30 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بخاطر خودمون متاسفم که چنين انساني رو براحتي فرستاديم انگليس ! بازم به اونا که چنين استعداد ي رو کشف کردن !!!!!!!!!! فرار مغزها که ميگن حقمونه |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 شهريور 1382، ساعت 9:07 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
تازه يکي ديگه از استادهاي محترممون هم رفته کانادا. اينا مثل اينکه تا کل دنيا رو به هم نريزن، ولکن نيستن! ميگم نکنه جنگ جهاني سوم راه بيفته؟ يکي جلوي سفرهاي خارجي استادهاي ما رو بگيره! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 شهريور 1382، ساعت 15:15 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
من نزديک به 20 روزه ( از وقتي که مطالب اين صفحه رو خوندم ) دارم فکر مي کنم اگر يک استاد کامل با سابقه ي تدريس به اندازه تحصيلات ما از ابتدايي تا دانشگاه اين مطالب رو راجع به خودش در اين صفحه بخونه چي فکر مي کنه؟ اگر شما جاي او باشيد چطور فکر مي کنيد؟ |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 25 شهريور 1382، ساعت 16:20 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| من نزديک به 20 روزه ( از وقتي که مطالب اين صفحه رو خوندم ) دارم فکر مي کنم اگر يک استاد کامل با سابقه ي تدريس به اندازه تحصيلات ما از ابتدايي تا دانشگاه اين مطالب رو راجع به خودش در اين صفحه بخونه چي فکر مي کنه؟ اگر شما جاي او باشيد چطور فکر مي کنيد؟ |
اول اينکه سابقه تدريس بعضي از اساتيد محترم ما اندازه سن و سال من و شما و شايد هم بيشتر هست. ما هم اينجا قصد توهين يا دست انداختن کسي رو نداريم. ثانياً من اگه به جاي اونا باشم فکر مي کنم يه مشت دانشجوي پررو که فقط به درد اين مي خورن که استادا بهشون گير بدن و بندازنشون تو تالار يه موضوع جالب واسه شوخي کردن و تيکه پروني پيدا کردن! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 26 شهريور 1382، ساعت 11:49 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| من نزديک به 20 روزه ( از وقتي که مطالب اين صفحه رو خوندم ) دارم فکر مي کنم اگر يک استاد کامل با سابقه ي تدريس به اندازه تحصيلات ما از ابتدايي تا دانشگاه اين مطالب رو راجع به خودش در اين صفحه بخونه چي فکر مي کنه؟ اگر شما جاي او باشيد چطور فکر مي کنيد؟ |
اگه من جاي اون بودم، يه کم هم فکر مي کردم که چرا طرف مقابل داره در مورد من اينطوري فکر مي کنه! شايد يه کم هم اشکال از خودم باشه!!
خود شکن، آيينه شکستن خطاست! :roll:
به علاوه يک موضوع ديگه اي هم هست، يه چيزي توي ممالک متمدنه هست که به زبون ما ميشه "ظرفيت درک شوخي"، متاسفانه ما ايراني ها خيلي کم ازش بهره برديم، اما احتمالا اساتيد محترم بنا به فرهنگ اجتماعي و همچنين اقامتهايي که در کشورهاي متمدنتر داشتند، بايد از "ظرفيت درک شوخي" بيشتري بهره مند باشند. |
|
|
|
|
|
|
 |
shovaalyeh زبون بسته!
مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: USA جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 31 شهريور 1382، ساعت 7:59 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
bebakhshid man ye zareh az marhaleh (ya az iran!) part hastam,
misheh yeki be man begeh kodoom yek az ostada dareh mireh englis? oonvaght barayeh sabbatical dareh mireh ya kolan dareh mireh oonja bar nemigardeh?!
Shovaalyeh |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 31 شهريور 1382، ساعت 8:23 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| shovaalyeh نوشته بود: |
bebakhshid man ye zareh az marhaleh (ya az iran!) part hastam,
misheh yeki be man begeh kodoom yek az ostada dareh mireh englis? oonvaght barayeh sabbatical dareh mireh ya kolan dareh mireh oonja bar nemigardeh?!
Shovaalyeh |
سلام.
مسئله مربوط به اول تابستونه که دکتر کاتبي قرار بود براي يه سفر برن به انگليس، و روز چهارشنبه هم برگشتند.
قضيه سفر به کانادا هم مربوط به دکتر زيارتي ميشه که اونم فقط يه سفر چند هفته اي بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|