صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 20:43
 2 سال و 2 ماه پيش

این سایت در مورد ایرانیان موفق خارج ز ایران است .

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 530
ارسال دوشنبه 04 ارديبهشت 1385، ساعت 11:58
 2 سال و 2 ماه پيش

تن آدمی شریف است به جان آدمیت --------- نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
تا معیار موفقیت برای شما چی باشه!
ممکنه بفرماپید مدیر فنی بودن در سایتی که قراره ایرانیها رو تحریم کنه (یک شرکت نژادپرست) یا معاون وزارت بازرگانی و دستیار ریاست جمهوری که قصد حمله به ایران رو داره (یک دولت جنایتکار جنگی) یا معاون ارشد بزرگترین شرکت سخت افزار کامپیوتر در جهان که ایران رو از محصولاتش تحریم کرده یا رییس بخش خبری آژانسی که اخبار دروغ و تشنج زا با هدف سرنگونی حکومتی که مردم بر سر کار آوردن پخش می‌کنه یا عضو یک ایستگاه فضایی بودن که ایرانیهای داخل ایران رو تحریم اطلاعاتی کرده و ... چه جور موفقیتی حساب میشه؟ Eh? Silenced Shhh Liar
اصلا چند نفر از اینها رو میشه ایرانی حساب کرد؟ Think
برای این طرز تفکر شما متاسفم! خیلی از اینهایی که در لیست ذکر شدن فقط در خیانت به انسانیت و هموطنانشون موفق شدن و نه هیچ چیز دیگه! وجود چنین ایرانیهایی مایه تاسف، سرافکندگی و شرمساری برای هر ایرانیه! Shame on you

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1767
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال دوشنبه 04 ارديبهشت 1385، ساعت 15:46
 2 سال و 2 ماه پيش

من اصلا قصد ندارم توي تالار بحث دو نفره شکل بگيره و يا با کسي بحث کنم.ولي با تمام احترامي که براي عبود قائل هستم فکر ميکنم که داره بي انصافي ميکنه.
عبود آيا به نطرت تمامي اين افراد خائن به ايران هستند؟ Brick wall Brick wall
آيا دکتر سميعي که تا حالا مستقيم و غير مستقيم جان هزاران هزار نفر رو تو دنيا نجات دادند مايه افتخار ايراني ها هستند يا سر افکندگي؟!کساني که از در اختيار قرار دادن يک بيمارستان تخصصي به ايشون خود داري کرند و موجب سکونت ايشون در آلمان شدند خائن به کشور نيستد؟
آيا يک نخبه و دانشمند فقط به کشور خو دش تعهد داره يا به بشريت؟

به جاي قضاوت بدون سند و محکوم کردن بدون دليل و توهين به شخصيت افراد بياييد فکر کنيم چه عواملي و سياست هايي باعث فرار اين سرمايه ها از کشور شدند.
راه دور هم نميرم . نمونه يکي از همين افراد رو توي تالار خودمون داريم. دکتر اميد جهرمي.
اينجوري که من از وبسايتشون خوندم ايشون در کنکور سراسري جزو 10 نفر اول بودند و تا مقطع فوق ليسانس در ايران بودند و دکتري و فوق دکتراشونو در کانادا گرفتند .اگر يه نگاهي به سايت
www.multirate.org
بندازيد مي بينيد که مقالات چاپ شده ايشون در IEEE ازمجموع مقالات چاپ شده اساتيد بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز در IEEE شايد بيشتر باشه!
خوب ,آقاي اميد جهرمي! چرا بعد از گفتن دکتري به کشور بر نگشتيد؟؟ Think
ميدونيد تا چند سال ديگه شما هم ممکنه جزو خائنين به وطن حساب بشيد؟؟ Think

آقاي mhaji ميدونيد اين خطر (خطر خيانت) در کمين شما نشسته و ممکنه شما هم يه روزي که زياد هم دور نيست يه دفعه ببينيد خائن شديد؟؟!! Wink

با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3386
اعتبار کسب شده: 3786
ارسال دوشنبه 04 ارديبهشت 1385، ساعت 19:07
 2 سال و 2 ماه پيش

مسافر کوير نوشته بود:

...
آقاي mhaji ميدونيد اين خطر (خطر خيانت) در کمين شما نشسته و ممکنه شما هم يه روزي که زياد هم دور نيست يه دفعه ببينيد خائن شديد؟؟!! Wink

بله ميدونستم Cool من با علم به اين موضوع مدتهاست مقاله نميخونم و تحقيق نميکنم. در واقع بعد از اينکه دانشگاه شيراز، وزارت علوم و در نهايت ستاد کل نيروهاي مسلح، بنده رو به عنوان "محقق برتر" شناختند، فهميدم که رسيدم به آخرش Very Happy Liar و الان مدتهاست دارم استراحت ميکنم. و کي ميدونه؟! شايد يه روزي برسه که موهاي من هم در بياد Neutral

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال دوشنبه 04 ارديبهشت 1385، ساعت 21:18
 2 سال و 2 ماه پيش

نقل قول:
خوب ,آقاي اميد جهرمي! چرا بعد از گفتن دکتري به کشور بر نگشتيد؟؟
ميدونيد تا چند سال ديگه شما هم ممکنه جزو خائنين به وطن حساب بشيد؟؟

I think I have already been accused of not serving my country several times in the forum Wink . Simply, there is very little use for me in Iran. I did not reach this conclusion in Canada but when I was teaching at Azad University in Fasa well over 10 years ago. I thaught some 3rd- and 4th-year courses there including Communication Circuits and Electronics III . I was feeling really bad teaching all those complicated nonsense to some students who had no need for such a knowlege in their life yet they had paied a lot of money for being in the university. I felt I was part of a big circus Sad

I would leave the Azad University campus for a couple of hours each day to go and sit next to a small river there. I would then think and think and think and think... trying to understand this whole mess which was my life, and my role as a small and insignificant human being in it ... There was no conclusion but utter depression. As time passed, I gave up and let go with everything... I started just drifting with life like a person who has fallen in the ocean whould... I had decided -against my family and my friends recommendations- not to go for a PhD program in Iran as I believed it was (still is?) a pure waste of time and a big joke.

I had decided to go back to my hometown after finishing my masters degree and tend our family garden instead of teaching in a university or doing a technical job. I had no derive for living nor any desire to join the "smart people" (=liars & thieves) which were filling all the corners of the society .... Clearly, the socity had no room for me. I was like the ugly duckling in the famous childeren's story. I felt so stupid having achived all those academic successes of the past: ranking No 1 in my highschool, ranking among the Top 10 in the National Concourse, doing original reaserch in signal processing during my masters degree, and writing an English thesis.

In the middle of all these, some powerful waves (God's plans?) came in and shoot me 20,000 kms away to a differnt land ... Starting from "zero" here was not easy either but little by little my depression faded away and my self-confidence came back. I still don't know where my life will lead and whether I will stay in Canada, go to US or maybe even come back to Iran. But, whatever happens, I will not forget how my homeland country misstreated me. Sad Sad I might forgive Her, but I cannot forget. So, anybody can go a head and call me names. I don't care. I am proud of what I have done in the past and what I am doing now. Shame is on those who steal the countriy's wealth and resources, lie to its people and force its brightest sons and daughters to depression, not on those who contribute to science and make it available to the public for free.

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1767
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال دوشنبه 04 ارديبهشت 1385، ساعت 21:45
 2 سال و 2 ماه پيش

درود بر اميد! Applause Applause Applause Applause
(اميد اينجا ايهام داره!!)
من ميگم اگر دوستان دنبال مصاديق خيانت به کشور ميگردند نمونه هاي خيلي واضح وفراواني وجود داره.کافيه به دورو برتون نگاه کنيد.
تازه اين خيانت نسبي هم هست!مثلا اگر زمان خاتمي قرار بود با امريکا مذاکره کنيم اين عمل بزرگترين خيانت به ملت و نظام و کشور و اسلام و خيلي چيز هاي ديگه بود! ولي امروز خود آقايان به اين نتيجه رسيدند که با امريکاي جنايتکار سر ميز مذاکره بشينند و اصلا هم خيانت نيست. Shame on you

با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 04 ارديبهشت 1385، ساعت 23:46
 2 سال و 2 ماه پيش

اميد همه نوشته هات يک طرف که عين واقعيت بودند
ولی اين پاراگراف آخرت يک طرف يعنی برای من که 100% قابل لمس بود اشاره به سختی
شروع کردن از صفر در اينجا و بقيه ماجرا باور ميکنی اگر بگم منقلب شدم Crying or Very sad
اگرهمه ميدونستند که به دست آوردن هر موفقيتی توی اين مملکت چقدر سخت اونوقت کم لطفی نميکردن
من به ديگران کاری ندارم ولی به نوبه خودم به تو و امثال تو که زياد اينجا ميبينم افتخار ميکنم
به قول خودت اهميتی هم نداره که چه اسمی روت بزارن اسم تو "اميد جهرمی" عوض هم نيميشه Razz
يک سری از ما نقل دکتر هايی هستيم که بيماری رو تشخيص ميدن ولی نه درمانش رو ميدونن و نه علتش رو
ديدن درد به تنهايی سودی نداره
برات آرزوی بهترينها رو دارم هر کجا که هستی Pray

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال سه‌شنبه 05 ارديبهشت 1385، ساعت 1:18
 2 سال و 2 ماه پيش

Thank you SedayeDel and Mosafer Kavir for your supporting posts. Razz

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3959
ارسال سه‌شنبه 05 ارديبهشت 1385، ساعت 9:46
 2 سال و 2 ماه پيش

به نظرم اول بايد موفقيت رو تعريف کرد و بعد روي اين بحث کرد که کي موفقه و کي نيست. مسلمه که موفقيت نسبيه و ممکنه براي هر کس تعاريف خاص خودش رو داشته باشه. طبق تعريفي که عبود براي موفقيت داره، به عنوان نمونه يه متخصص ايراني ناسا درسته که از لحاظ علمي در درجه بالايي قرار داره و خدمات ارزشمندي به علم مي کنه؛ اما چون اين علم در خدمت دين و کشورش قرار نداره و حتي برعکس عليه دين و کشورش استفاده مي شه، انسان موفقي محسوب نمي شه. در مورد مصداقها مي شه بحث کرد و ممکنه اختلافهايي وجود داره؛ اما بنده کلاً نظر عبود رو قبول دارم.

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 530
ارسال جمعه 08 ارديبهشت 1385، ساعت 17:45
 2 سال و 2 ماه پيش

از این که مدت خیلی زیادی به تالار سر نزدم و طبعا نتونستم پستهای دوستانم رو جواب بدم عذر می‌خوام.

مسافر کوير نوشته بود:
عبود آيا به نطرت تمامي اين افراد خائن به ايران هستند؟ Brick wall Brick wall

در پست قبلیم نوشته بودن «خیلی از اینهایی که در لیست ذکر شدن» که بدین ترتیب یادآوری می‌کنم. ضمنا من اونها رو از یه دید دیگه (غیر دید شما) بررسی کردم و البته خائن دیدم. نمیشه به حقایق و مسائل دنیای امروز چشمها رو بست یا حتی مثل امید منفعلانه نگاه کرد. همه می‌دونیم که در دنیای رقابتی امروز، قوی ضعیف رو له می‌کنه که ما نمی‌خواهیم اون ضعیف باشیم. ضمن اینکه مرام و آموزشهای اعتقادی ما هم به ما اجازه نمی‌ده که قوی‌ای باشیم که بخواهیم ضعیف کشی کنیم. بلکه اسلام ما رو به انسان شدن و ساختن دنیایی بدون ظلم دعوت می‌کنه و برای تحقق این موضوع برنامه فردی و اجتماعی کاملی داره. فعلا نمی‌خوام با بحث درباره روش اسلامی رسیدن به این هدف اینجا صحبت کنم و می‌گذارمش برای یه تالار مجزا تا از بحث اصلی منحرف نشیم.
اینکه یک ایرانی پزشک متخصص و حاذقی بشه که جان انسانها رو نجات بده مسلما مطلوب و پسندیده است. اما در چنین دنیایی مداوای تعداد بسیار بسیار محدودی (که می‌تونن هزینه مالیش رو بپردازن) در مقابل کار بسیار بزرگتری که شخصی با چنین استعدادی می‌تونست انجام بده (و با داشتن چنین تواناییهایی وظیفه او بوده) قابل مقایسه نیست. ضمن اینکه این شخص از امکانات کشورش (آب و خاک و تحصیل رایگان و ...) برای رسیدن به چنین درجه علمی استفاده کرده اما حالا که باید در مقابل به مردمش خدمت کنه، ...
اما منظور من (اگر پستم رو خوب خونده باشید) اشخاص دیگه‌ای بود که چندتاشون رو مثال زدم. آیا شما به خبرنگاری که کارش دروغ پراکنی برای براندازی نظامیه که مردم کلی براش کشته دادن، افتخار می‌کنید؟

مسافر کوير نوشته بود:
کساني که از در اختيار قرار دادن يک بيمارستان تخصصي به ايشون خود داري کرند و موجب سکونت ايشون در آلمان شدند خائن به کشور نيستد؟
به جاي قضاوت بدون سند و محکوم کردن بدون دليل و توهين به شخصيت افراد بياييد فکر کنيم چه عواملي و سياست هايي باعث فرار اين سرمايه ها از کشور شدند.

من هم با شما موافقم. اما آیا راه حلش اینه که به کشورهای دیگه (که منطقشون اینکه که قوی حق داره به ضعیف حمله کنه و اون رو مستعمره خودش کنه) مهاجرت کنه و اونها رو مستقیم یا غیر مستقیم در اهداف پلیدشون کمک کنه؟!
در اینکه توی کشور ما اشخاصی حکومت می‌کنن که (اکثر اونها) برای مردم هیچ ارزشی قائل نیستن و فقط به دنبال پر کردن کیسه همیشه سوراخ طعمشون هستن، شکی نیست. اما آیا راه چاره‌ای که شما به عنوان یک انسان مسلمان اراپه می‌دید فرار از مسوولیته؟
سالها پیش مردم ما برای اینکه اختیارشون در دست خودشون باشه (و نه خانواده سلطنتی) انقلاب کردن و کلی کشته دادن تا به هدفشون رسیدن و برای حفظش ۸ سال جلوی دیگرانی که این موضوع براشون گرون تموم شده بود، مردانه ایستادن. متاسفانه ما فقط دموکراسی رو صدا زدیم اما وقتی بدست آوردیم نتونستیم درست ازش استفاده کنیم و همیشه منتظریم که باز هم شاه جدید همه چیز را درست کند. برای مثال در محله‌ای که من زندگی می‌کنم، مشکلات زیادی از نظر امنیت، فضای سبز، فاضلاب، برق، آسفالت خیابانها، بهداشت و ... وجود داره اما هیچوقت ندیدم که مردمی که هر شب برای نماز توی مسجد جمع می‌شن درباره اون تصمیمی بگیرن و از مسوولی جواب بخوان. در حالیکه از نظر قانونی این حق رو دارن. اکثریت اونها بعد از نماز می‌دون که پای اون دجال یه چشم بشینن و مثلا برره نگاه کنن. دیگران هم که مغزشون با آموزشهای فرهنگی انحرافی و خرافی که از طرف مسوولان فرهنگی خوش‌سلیقه ما دیکته شده، حسابی پوک شده، مشغول کارهایی می‌شن که هیچ فایده‌ای جز تعب نداره!!! هیچوقت ندیدم که از یک سال (یا حتی یک ماه) قبل راجع به شخصی که می‌خوان برای شورای شهر یا مجلس یا ریاست جمهوری یا ... کاندیدا کنن تصمیم بگیرن (چون معمولا افراد شایسته هیچوقت خودشون رو توی دردسر نمی‌اندازن که کاندیدا بشن و مسوولیت قبول کنن و فقط سوء استفاده‌چیها دنبال بدست آوردن پستها هستن). معمولا منتظرن که وقتی موقع انتخابات شد فکر کنن به کی رای بدن که ممکنه کمتر اسمش بد در رفته باشه!
اون چیزی که ما امروز بهش احتیاج داریم مدیر شایسته است تا متخصصی که میشه اون رو از هند و روسیه و چین خرید! (ظاهرا کمی تند رفتم اما کشورهای غربی عملا همین کار رو می‌کنن). امکان نداره کسانیکه مردم هیچ اهمیتی برای اونها ندارن مثلا بیان یه بیمارستان بسازن که امثال دکتر سمیعی شما با فراغت بال بیمارانشون رو درمان کنن یا به دکتر جهرمی ما امکاناتی بدن که دانشش رو برای مردمش صرف کنه!
اهدافی که گفتم مثل همه اهداف دیگه هزینه داره. می‌تونیم خیلی بی‌خیال بریم یه کشور دیگه و جزئی از سیستم اونها بشیم تا این دو روزی که توی دنیا هستیم بهمون خوش بگذره. اگر هم به دنیای دیگه‌ای اعتقاد داریم می‌تونیم به این فکر کنیم که امثال امام حسین (ع) بیشتر از ما شایسته بهره بردن از لذات دنیوی بودن (چون واقعا انسان بودن) و ضمنا امکان اون رو هم داشتن، اما با پای خودشون به مسلخ رفتن.

مسافر کوير نوشته بود:
آيا يک نخبه و دانشمند فقط به کشور خو دش تعهد داره يا به بشريت؟

من از شما انترناسیونالیست‌ترم اما با توضیحاتی که در بالا درباره طرز تفکر سردمداران غربی دادم (که تاریخ و نوشته‌های تئوریسینهاشون تائیدش می‌کنه)، چطور می‌تونید ثابت کنید که دانشمندانی که در بالا اسم بردین، دارن به بشریت خدمت می‌کنن؟ ضمنا به این واقعیتها هم توجه داشته باشید که با گذشت بیش از ۶۰ سال از تاسیس سازمان ملل و دیگر سازمانهای بین‌المللی و چندصد سال پیشرفت تکنولوژی، نه تنها فقر ریشه‌کن نشده، بلکه سرعت رشد اون بیشتر هم شده (به تاپیکی که غریب آشنا در مورد تشنگی در آفریقا نوشته بود مراجعه کنید)، نه تنها برده‌داری منسوخ نشده بلکه دامنه اون بیشتر هم شده و فقط شکلش عوض شده (مدرن شده)، نه تنها انسانها وقت آزادتری پیدا نکردن (که قرار بود هدف از تکنولوژی این باشه، که مثلا بجای اسب و قاطر از وسیله نقلیه سریعتر استفاده بشه تا در وقت صرفه‌جویی بشه، از کشاورزی و دامداری مکانیزه برای افزایش تولید و سرعت عمل استفاده بشه و ...) بلکه انسانها روز به روز بیشتر اسیر این بهره‌وری کاذب میشن و اثرات روانی اون رو داریم همه روزه در اطراف خودمون می‌بینیم، اگرچه برخی بیماریها ریشه‌کن شدن اما عملا درصد افراد بیمار رشد چشمگیری داشته (اون هم بیماریهای سخت‌تر و لاعلاجتر)، نه تنها خرافات ریشه‌کن نشدن بلکه دکانهای جدیدتری برای فریب افکار عمومی و سرکیسه کردن زودباورها (که درصد اونها هم متاسفانه رو به افزایشه) باز شده، نه تنها سلاحهای مرگبار تولید نمیشن، بلکه دانشمندانی که به قول شما تمام هم و غمشون خدمت به بشریته، روز به روز سلاحهای کشنده‌تری می‌سازن تا اربابانشون بتونن ملتهای بزرگتری رو به زنجیر بکشن، نه تنها ... .
این چه جور خدمت به بشریته؟ اون کسی اینها بهش خدمت می‌کنن اسمش بشریت نیست، بلکه چیز دیگه‌است.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است Persianbb.com در ليست پر بيننده ترين سايت هاي ايرانيان
1
پاسخها: 9 بیننده: 781 نویسنده: soroosh
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است گذرنامه هاي جديد ايراني صدمه اي به حيثيت ايرانيان..
1
پاسخها: 5 بیننده: 347 نویسنده: pantea
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ايرانيان دراز نمي‌کشند
1
پاسخها: 6 بیننده: 355 نویسنده: عبود
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دهکده ايرانيان چين، يادگار 600 ساله يک ايراني
1
پاسخها: 0 بیننده: 159 نویسنده: Tahereh

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید