| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 مرداد 1382، ساعت 9:03 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
از ديروز سيستمهاي دانشکده مهندسي کاملآ به هم ريخته. هر از گاهي يه پيغام خطا رو صفحه ظاهر مي شه و بعد از يک دقيقه کامپيوتر restart مي شه. اول مي گفتن از مر کز محاسباته. اما من شنيدم سرورهاي خارج از دانشگاه هم اين مشکل رو پيدا کردن. ظاهرآ بايد ويروس باشه. کامپيوترهاي بخش و خوارزمي هم به اين مشکل دچار شدن. کامپيوتر گروه علمي هم که الان دارم باهاش تايپ مي کنم، همين جوري شده. حتي الامکان سعي کنين به اينترنت وصل نشين و اگه هم در شبکه هستين، زماني که با شبکه کار ندارين کابل شبکتون رو قطع کنين که مشکلي به وجود نياد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ چهارشنبه 22 مرداد 1382، ساعت 10:25 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 مرداد 1382، ساعت 10:14 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
تحت تعقيب
اين آخرين عکس ويروس است. هر کس از اين مجرم فراري اطلاع دارد، موارد را به وزارت اطلاعات اعلام کند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 24 مرداد 1382، ساعت 14:49 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
قابل ذکر هست که بگم اين ويروس فقط رو ويندوزهاي XP و NT و 2000 کار مي کنه .اونايي که WIN 9X يا WIN me دارن نگران نباشن. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 12:36 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
اين ويروس هنوز هم فعاله. همين امروز صبح کامپيوتر گروه علمي که تازه روش ويندوز نصب شده بود و patch جديد مايکروسافت رو هنوز روش نصب نکرده بوديم، مجددآ ويروسي شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 مرداد 1382، ساعت 12:45 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 28 مرداد 1382، ساعت 9:09 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
واقعا عالي بود عبود!
يه بار يه حرف درست و حسابي زدي! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 28 مرداد 1382، ساعت 12:11 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 29 مرداد 1382، ساعت 9:02 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
يه سوال کوچولو!
طبق عکس فوق، فقط 6 ثانيه به shutdown مونده!
توي اين مدت تو چطوري تونستي اين عکس رو save کني؟!!!  |
تازه اگه مي دونستي گروه علمي چه کامپيوتر داغوني داره و مثلآ بالا اومدن Start Menu چقدر طول مي کشه، تعجبت بيشتر هم مي شد! راستش خودم هم نمي دونم چه جوري تونستم تو اين مدت save کنمش! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 30 مرداد 1382، ساعت 21:04 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
با اجراي دستور shutdown -a در قسمت run از منوي start هم ميتونيد جلوي restart شدن سيستم رو بگيريد. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 01 شهريور 1382، ساعت 9:48 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| با اجراي دستور shutdown -a در قسمت run از منوي start هم ميتونيد جلوي restart شدن سيستم رو بگيريد. |
بابا حرفه اي!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|