| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 31 فروردين 1385، ساعت 1:32 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 31 فروردين 1385، ساعت 12:54 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
بي حجابي بوي گل را هم به گندي ميکشد!
"زين معما هيچ دانا در جهان آگاه نيست"
فکر کنم خوندن اين راحت تره.
توضيح: مصرع دوم از حافظ بود و مصرع اول از شاگرد حافظ |
|
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 31 فروردين 1385، ساعت 16:57 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
"زين معما هيچ دانا در جهان آگاه نيست"
فکر کنم خوندن اين راحت تره.
توضيح: مصرع دوم از حافظ بود و مصرع اول از شاگرد حافظ  |
sedayedel نوشته بود:
| نقل قول: |
پارسال دوست امسال آشنا آقای mhaji
حد اقل زيرکانه موضع خودتون رو هم مشخص کرديد که با دشمناييد Wink
|
خانم Sedayedel حالا خیالتون راحت باشه، mhaji جزء دشمنانتون نیست!
منظور شعری هم که تو تصویر نشون داده شده ، به نظر من ،همیشه و هر جا درست نیست!
(اون حجاب باطنی و ظاهری که غریب آشنا اشاره کرده بود ، منظورمه) |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 31 فروردين 1385، ساعت 23:48 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| مهدي پلنگ نوشته بود: |
"صداي دل" هميشه جز دوستان من بوده. ولي بگو چطوري از اون بيت شعر به اين نتيجه رسيدي؟ من هرچي فکر ميکنم نميفهمم روش استنتاجت رو به ما هم ياد بده. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 ارديبهشت 1385، ساعت 16:40 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
"صداي دل" هميشه جز دوستان من بوده. ولي بگو چطوري از اون بيت شعر به اين نتيجه رسيدي؟ من هرچي فکر ميکنم نميفهمم روش استنتاجت رو به ما هم ياد بده. |
خب بنده این جوری استنتاج کردم:
من فکر می کنم که منظور خانم sedayedel از دشمنان ،کسانی هستند که توی اون موضوع کاسه داغتر از آش، با ایشون مخالف بودند.
حالا شما با این بیتی که نوشتید ( من این جوری برداشت کردم) یعنی این که با نظرات ایشون موافق هستید ( توی مساله حجاب). پس ============>>> شما دوست sedayedel هستید! |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 01 ارديبهشت 1385، ساعت 20:00 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
...
حالا شما با این بیتی که نوشتید ( من این جوری برداشت کردم) یعنی این که با نظرات ایشون موافق هستید ( توی مساله حجاب). پس ============>>> شما دوست sedayedel هستید! |
خود صداي دل که فکر ميکنه دقيقا برعکسه! از اون بيت هم همين استنباط ميشه. پس ===>>> هنوز عاجزانه درخواست ميکنم که به ما چگونه انديشيدنت را بياموز! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 02 ارديبهشت 1385، ساعت 12:41 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
...
خود صداي دل که فکر ميکنه دقيقا برعکسه! از اون بيت هم همين استنباط ميشه. پس ===>>> هنوز عاجزانه درخواست ميکنم که به ما چگونه انديشيدنت را بياموز!  |
خانم Sedayedel چی رو فکر می کنند که دقیقا برعکسه؟
می خواید بگید که از اون بیت استنباط می شه که شما دید مثبتی به مساله حجاب دارید؟
| نقل قول: |
"زين معما هيچ دانا در جهان آگاه نيست" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 ارديبهشت 1385، ساعت 20:31 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
...
|
واقعا خنگي! ببخشيد اگه رکم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 02 ارديبهشت 1385، ساعت 21:14 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
...
|
واقعا خنگي! ببخشيد اگه رکم. |
منظور بنده از اون سوال این نیست که این رو بپرسم. می خوام بگم که فکر ایشون اشتباهه!
بله - اگر این رو نفهمم که واقعا خنگم.
اما شما اگر با این شعر می خواستی بگی بی حجابی بده، یه فکری به حال خودت بکن! |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 14:04 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
"صداي دل" هميشه جز دوستان من بوده. ....... |
Yaaaay
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 14:07 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من فکر ميکنم mhaji خيلی واضح و مشخص منظور خودش رو در اين مصرع گنجونده
حقيقتش من هم متوجه نوع تعبير شما نميشم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 14:45 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
فرمانده پليس تهران: پليس با مساله حجاب کاری ندارد
منبع:bbc
همزمان با آغاز دور تازه ای از آنچه در جمهوری اسلامی برخورد با "بی حجابی و بد حجابی" خوانده می شود، مرتضی طلايی فرمانده نيروی انتظامی تهران بزرگ تاکيد کرده است که پليس با مساله حجاب کاری ندارد.
آقای طلايی گفته است هدف از راه اندازی گشت های ارشاد پليس، ارتقای امنيت اجتماعی است و پليس به هيچ وجه وارد حوزه خصوصی مردم نمی شود.
اين سخنان در حالی بيان شده که پيشتر از فرمانده نيروی انتظامی تهران بزرگ نقل شده بود که پليس با زنانی که به گفته وی شلوار کوتاه، مانتوهای تنگ و رنگی و روسری های کوتاه و نازک می پوشند، برخورد خواهد کرد.
با اين حال، آقای طلايی انتساب چنين سخنانی به خود را تکذيب کرده و گفته است به عنوان فرمانده نيروی انتظامی به جامعه اطمينان میدهد که پليس نه تنها به دنبال برخورد با جامعه نيست، بلکه تنها هدفش ارتقاء سلامتی و امنيت جامعه است و ماموران نيز در اين راستا، بدون عصبانيت و با دوستی و حفط احترام و شخصيت افراد عمل می کنند.
|
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 14:59 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ولی گذشته از حجاب و بی حجابی متاسفم که بگم ديگه به مرحله جلفی رسيده به نظر من که بد حجابی از بی حجابی بد تره
برادر من بعد از حدود 26 سال برای اولين بار چند ماه پيش به ايران يک سفری کرد
و وقتی برگشته بود دقيقا همين نظر رو داشت ميگفت يک سری از دختر ها خيلی جلف و بد لباس ميپوشند
و از آرايشهای غليظ که شما ها اينجا تو مهمونيهای شب هم نميکنيد توی روز استفاده ميکنن
يعنی نکته اون هم بی حجابی نبود چون اعتقادی به حجاب نداره ولی به متانت چرا |
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 16:53 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
من فکر ميکنم mhaji خيلی واضح و مشخص منظور خودش رو در اين مصرع گنجونده
حقيقتش من هم متوجه نوع تعبير شما نميشم |
عرض می کنم خدمتتون
ببینید وقتی یه شاعر می خواد بگه که یه چیزی خوبه( این جا حجاب) می ره توی طبیعت می گرده ببینه چی توی طبیعت هست که حجاب و پوشش نداره و این نداشتن حجاب و پوشش براش نتیجه خوبی نداشته!
مثلا به اون بیت شعری که بالای صفحه توی اون عکس نشون داده شده توجه کنید ، شاعر می گه که از بی حجابی هستش که عمر گل کوتاهه! یعنی چون پوشش نداره عمر کوتاهی داره!
خب می یایم سر مصرع جناب mhaji
ایشون هم رفتند توی طبیعت گشتند و متوجه یه مطلبی شدند:
گلها بوی گند می دند چون پوشش ندارند.
حالا من نمی دونم کدوم گلی بوده که بوی گند می داده ،اما مطمئنم که بیشتر گلها بوی خوب می دند !
فکر کنم که منظورم رو تونستم برسونم. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 17:03 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|