| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 28 فروردين 1385، ساعت 19:51 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
پوپک گلدره پس از هشت ماه کما، در گذشت.
خبرگزاري انتخاب : پوپک گلدره، بازيگر سينما و تلويزيون، پس از هشت ماه کما، ساعت 18 بعد از ظهر دیروز درگذشت.
یکی از اقوام این بازیگر سینما در گفت و گو با خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری «انتخاب»، گفت: متاسفانه وی پس از هشت ماه مقاوت در برابر مرگ، دار فانی را وداع گفت.
وی گفت: این روزها حال پوپک نرمال بود و در بیشتر اوقات چشمانش باز بود.
وی اضافه کرد: ان شالله به زودی پيكر «پوپك گلدره» در بهشت زهرا به خاك سپرده ميشود.
به گزارش خبرگزاری «انتخاب»، گلدره شهريورماه سال گذشته درجاده شمال دچار حادثه رانندگي شد و در بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان مهر تهران بستري شده بود.
«پوپک گلدره» فعاليت هنري خود را با بازي در تئاتر «پل »آغاز كرد و فيلمهاي «موج مرده»، «سيندرلا»، «آخر بازي» و «روياي زمين» و مجموعههاي تلويزيوني «نرگس»، «روح مهربان» و «دنياي شيرين دريا» را در کارنامه خود ثبت کرده بود.
منبع: انتخاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 28 فروردين 1385، ساعت 19:55 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
من که هنوز لهجه شيرين شمالي اون تو مجموعه "دنياي شيرين دريا" تو گوشمه. خدا رحمتش کنه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 28 فروردين 1385، ساعت 20:01 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 28 فروردين 1385، ساعت 20:40 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اصلا باورم نميشه
من اينجا خبر تصادفش رو توی روزنامه ها خوندم ولی نميدونستم تو ی کماست
من هم سريال دنيای شيرين دريا رو يادم مياد
واقعا زندگی چرند
براش طلب آرامش ميکنم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |