| نویسنده |
پیغام |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 فروردين 1385، ساعت 22:06 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 1:10 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
"& # 0 4 7 1 ;" کد حرف "ي" فارسي هست. شما به جاي "ي" عربي، از "ي" فارسي استفاده کردي! در اکثر سيستمها "ي" فارسي همون حرف "ي" معمولي و "ي" عربي Shift + X هست. البته احسان کدي نوشته که شما اگه تو مرورگر اينترنت IE شروع به تايپ کني، خود به خود همه "ي" ها به "ي" عربي تبديل مي شه؛ اما شما احتمالاً از مرورگر ديگه اي براي تايپ مطلب استفاده کردي. اين مشکل وقتي مطلبي رو با "ي" فارسي از جايي کپي و پيست مي کني هم پيش مياد. در اين صورت براي تايپ "ي" عربي، از Shift + X استفاده کن. مورد رو من دستي تصحيح کردم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 12:26 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
در اولين فرصت، درستش ميکنم. خيلي وقته توي فکرمه، ولي وقت نميشه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |