| نویسنده |
پیغام |
internet  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 21 فروردين 1385، ساعت 23:59 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
اقا احسان شما که دنبال هاشي موتور هستي بگو
مردم که مسخره نيستن شما قول بدي بعد هم بري انگار نه انگار
ديگه اصلا احتياجي به جواب شما ندارم
مي خواستم ببينم شما چه طور آدمي هستي ولي ديدم قولت به درد تفنگ بادي هم نمي خوره
لطفاً من بعد وعده سر خرمن ندين
بزک نمير بهار مي ياد کمبزه با خيار مي ياد
يا حق
ادمين شيراز آي تي |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4427 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 0:36 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
آقا لطفا به ادمين ما از گل بالاتر نگيد بهمون بر ميخوره
اين تالارها PM هم داره
مسايل خصوصی را به طور خصوصی حل کنيد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
internet  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 1:00 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بنده جسارت نکردم
ولي خواستم بگم که شما بهتره همون دنبال هاشي موتور باشي سنگين تره
بي خيال همشهري هاي خودت باش
حالا هاشي موتور مي خواد براي من آپلو هوا کنه??
بابا اصلا بي خيال قضيه ...
يا علي |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9567 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 11:54 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
فکر نميکنم خوش آمد گويي به کسي جرم باشه؟ فکر نميکنم بنده قول داده باشم تا وقتي کار شما رو راه بندازم، زندگيم رو تعطيل کنم و کار ديگه اي نکنم؟ فکر ميکنم من يه خير اينترنتي نيستم و اينجا هم نوانخانه نيست! نکنه شما طور ديگه اي فکر ميکنيد؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 14:25 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
من نمي دونم قضيه چي بوده؛ اما حدس مي زنم internet که از ارسالهاش معلومه يه کم عجول هست يه سؤالاتي از احسان داشته و انتظار داشته زود جواب بگيره و اين جور نشده. علتش هم معلومه. احسان اين قدر سرش شلوغه که به کارهاي شخصي خودش هم نمي رسه. پس همچين انتظاري از اساس نادرست بوده. البته با شناختي که من از احسان دارم، اگه internet عجله نمي کرد جوابش رو مي گرفت و بعدها هم مي تونست خيلي از اطلاعات و تجربه احسان استفاده کنه. مطمئن باشين تو کل کشور در زمينه مباحثي که يه جورايي با کامپيوتر مربوط مي شن، کساني که به پاي احسان برسن خيلي خيلي کم هستن. با اين وجود احسان اصلاً مثل خيلي هايي که تا 4 تا کلمه بلد مي شن خودشون رو مي گيرن و فکر مي کنن از دماغ فيل افتادن و اصلاً هم حاضر نيستن به کسي کوچکترين راهنمايي بکنن نيست. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
internet  زبون بسته!
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 14:36 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
احسان خان
بابت همه چي برات پاسخ گذاشتم همين جايي که الان دارين ملاحظه مي کنيد و هم اونجا که بنده حقير و مستفيض کرده بودين از عنايات بي دريغتون
ولي به هر حال بعد برگشتم همه رو پاک کردم
شما رو به خير و ما رو هم به سلامت
يا حق |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4676 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 14:41 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| internet نوشته بود: |
سلام
اقا احسان شما که دنبال هاشي موتور هستي بگو
مردم که مسخره نيستن شما قول بدي بعد هم بري انگار نه انگار
ديگه اصلا احتياجي به جواب شما ندارم
مي خواستم ببينم شما چه طور آدمي هستي ولي ديدم قولت به درد تفنگ بادي هم نمي خوره
لطفاً من بعد وعده سر خرمن ندين
بزک نمير بهار مي ياد کمبزه با خيار مي ياد
يا حق
ادمين شيراز آي تي |
سلام دوست عزيز همشهري
حالتون خوبه که ايشالا.
اين سايت , يک سايت دانشجويي است و ما هميشه سعي کرديم آدابي که در شان افراد فرهيخته اين جامعه است رو توي پست هامون رعايت کنيم.لطفا شما هم به اين نکته توجه کنيد. |
|
_________________ با تو بودن را براي بي تو بودن دوست دارم!
|
|
|
|
|
 |
internet  زبون بسته!
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 14:45 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
چي شد اون موقعي که ما يه سوال بند تنبوني کردم هيشکي نبود بگه خرت به چند من
حالا همه شدن دايه عزيز تر از مادر
اون بالا عرض کردم ديگه احتياجي به افاضات شما نبود |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 14:55 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| internet نوشته بود: |
چي شد اون موقعي که ما يه سوال بند تنبوني کردم هيشکي نبود بگه خرت به چند من
حالا همه شدن دايه عزيز تر از مادر
اون بالا عرض کردم ديگه احتياجي به افاضات شما نبود |
سؤال شما سخت نبود؛ اما در حيطه کار و تجربه هيچ کدوم از بچه هاي تالار غير از احسان نبود. يعني هيچ کس نمي تونست به شما جواب بده.
بنده از همه بچه هاي تالار به خاطر جملات و صحبتهايي که به دور از شأن همه ما در اينجا رد و بدل شد عذر خواهي مي کنم. تو تقريباً 3 سالي که تالارهاي گفتمان راه اندازي شده، هيچ وقت همچين جوي به وجود نيومده بود. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
internet  زبون بسته!
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 21:32 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
خوب بنده قصد جسارت به احسان خان و هيچ احد الناسي رو نداشتم
من توي همه انجمن هاي ايراني عضو هستنم يوزر نيم بنده هم internet هست
ولي هميشه با کنايه و ... ديگه حرف مي زنم لي لي به لالاي کسي نمي زارم
در مورد اون معذرت خواهي هم که از قول خودتون اينجا مبذول داشته ايد
بنده به سمع انور ملوکانتون برسونم دانشجوها هم احتياج دارن به غير از درس و کتاب و کاسه و بشقاب و يغلبي چهار تا از اين الفاظ صد تا يک غاز و هشت مَن نه شاهي رو هم ياد بگرين فردا نا سلامتي مي خوان برن خدمت سربازي لازمشون مي شه
به هر حال از بنده نوازي هيئت تشخيص مصلحت نظام صميمانه سپاسگزارم
که اگه نبودندي و شيلنگ و تخته اي نينداختندي شايد کار به جاهاي بسي بدتر کشيده مي شدندي.
والسلام |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3404 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 22:15 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
...
تو تقريباً 3 سالي که تالارهاي گفتمان راه اندازي شده، هيچ وقت همچين جوي به وجود نيومده بود. |
پس اين چيه؟! يادت اومد؟ "جهنم عاشق" اساسي به هاروارد گير داده بود و بالاخره هاروارد رو مجبور به خداحافظي کرد (اينجا رو ببينيد). اما حالا بعد از دو سال ميبينيم که عملا هاروارد هستش و "جهنم عاشق" رفته |
|
|
|
|
|
|
 |
internet  زبون بسته!
 |
چهارشنبه 23 فروردين 1385، ساعت 0:38 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
mhaji خان
از قديم گفتن آدم کم حافظه است
خدانگهدار |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 23 فروردين 1385، ساعت 9:52 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
...
تو تقريباً 3 سالي که تالارهاي گفتمان راه اندازي شده، هيچ وقت همچين جوي به وجود نيومده بود. |
پس اين چيه؟! يادت اومد؟ "جهنم عاشق" اساسي به هاروارد گير داده بود و بالاخره هاروارد رو مجبور به خداحافظي کرد (اينجا رو ببينيد). اما حالا بعد از دو سال ميبينيم که عملا هاروارد هستش و "جهنم عاشق" رفته  |
همه بچه هاي تالارهاي گفتمان مي دونن همچين جوي در تالارها به هيچ وجه وجود نداره که کسي به يه نفر ديگه توهين کنه. نکته سنجي بچه گانه mhaji هم که فکر کرده يه کشف بزرگ کرده و مچ من رو گرفته و يه موضوع رو که مال بيشتر از دو سال پيش هست به عنوان نقض اين ادعا آورده و اون رو جوري بيان کرده که انگار من دروغگو هستم و از عمد اين موضوع رو پنهان کردم و ادعام در مورد جو تالارهاي گفتمان درست نيست، چيزي رو عوض نمي کنه. فقط به درد internet مي خوره که براي حرفهاي بچه گانه اش يه همصدا پيدا کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 23 فروردين 1385، ساعت 11:01 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3404 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 23 فروردين 1385، ساعت 19:28 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
...
انگار من دروغگو هستم و از عمد اين موضوع رو پنهان کردم و ادعام در مورد جو تالارهاي گفتمان درست نيست، چيزي رو عوض نمي کنه. فقط به درد internet مي خوره که براي حرفهاي بچه گانه اش يه همصدا پيدا کنه. |
تو بچه سالي و کم حافظه اي اما لزوما دروغگو نيستي و خيلي وقتها منظوري نداري. خوش به حالت |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|