| نویسنده |
پیغام |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 21 فروردين 1385، ساعت 23:21 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
پس اسفندیار اه سردی کشید و گفت: گرامی خواهرم، تا چند ماه و اندی دگر چشم جهان بین من نابینا خواهد شد؟
منشی گفت:اون دیگه مسائله ی خودتونه !تایم جناب دکتر تا شش ماه دیگه پر شده و بعد هم به خارج میروند!!
اسفندیار گفتش:ما ز شهرستان زنگ میزنیم ،این "رستم زال" با تیر دوسر زده به چشمان پس ما چه کنیم ؟؟؟
منشی گفت:میخواستید دعوا نکنید..... یک سال دیگه زنگ بزنید.
اسفندیار گفت:ما دعوا نکرده ایم .شاهد هم داریم.این رستم زال خود اهل دعواست با همه دعوا نموده ..... ادم
شریست!"حکیم ابولقاسم فردوسی" نیز شهادت داده!
استشهاد محلی و برگه های اخطاریه و استهلام ها در نظمیه موجود است!
چون دم گرم اسفندیار در اهن گرم منشی(سکرتر)موثر نیافتاد باری دگر اهی سرد از دل پر درد وی برکشیدو
گوشی را گذاشت که یک سال دیگه زنگ زند!
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 19:36 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
armoazn جان يک کپی از همين نوشته با تاپيک به هم ريخته داشتی که با اجازت حذفش کردم : sedayedel |
اگه من جاي شما بودم هر دوشو حذف ميکردم |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 19:44 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
This is very strange! So other people get censored too? I thought I was the only one!!! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 20:08 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
armoazn جان يک کپی از همين نوشته با تاپيک به هم ريخته داشتی که با اجازت حذفش کردم : sedayedel |
نه بابا قهر ميکنه ميره اون آواتار باند پيچی شده رو دوباره ميزاره اينجا
صبح به صبح ميبينيمش دلمون ميگيره
| This is very strange! So other people get censored too? I thought I was the only one!!! |
نه اميد جان edit شدند سانسور نشدند چون يک پست رو دوبار فرستاده بودند
در ضمن دوره سانسور شدن شما هم به پايان رسيد ببين توی سال جديد اصلا سانسور نشدی |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 20:29 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| دوره سانسور شدن شما هم به پايان رسيد |
Really?!! Let's celebrate then! To celebrate my not being censored since the Persian New Year, I am going to forget about chiks legs and breasts for a while  may be I even become a vegeterian!!
~CeNsOrEd~
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 22:19 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
~CeNsOrEd~
جالبه که هنوز متنش رو سانسور نکردي! |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 22:20 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
خوب ديگه مثل اين که جشن تموم شد! دوباره مجبورمون کردي سانسورت کنيم! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 22 فروردين 1385، ساعت 22:39 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
خوب ديگه مثل اين که جشن تموم شد! دوباره مجبورمون کردي سانسورت کنيم!  |
Omid:
 |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 23 فروردين 1385، ساعت 20:52 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 23 فروردين 1385، ساعت 21:15 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
Hey! You changed your text too and it doesn't show you did. So, what are you complaining about?!  I just put a funny picture there which was a "leg" in a plate and a chiken who was looking at it (it was a PETA ad which said "become a vegeterian") The leg in the plate, however, was not a chiken leg!  So, these guys censord it! |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 فروردين 1385، ساعت 15:05 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
مشکلت اینه که دوس داری جای افراد دیگه باشی یکم هم جای خودت باش چیزیت نمیشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 24 فروردين 1385، ساعت 15:07 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
پس اسفندیار اه سردی کشید و گفت: گرامی خواهرم، تا چند ماه و اندی دگر چشم جهان بین من نابینا خواهد شد؟
منشی گفت:اون دیگه مسائله ی خودتونه !تایم جناب دکتر تا شش ماه دیگه پر شده و بعد هم به خارج میروند!!
اسفندیار گفتش:ما ز شهرستان زنگ میزنیم ،این "رستم زال" با تیر دوسر زده به چشمان پس ما چه کنیم ؟؟؟
منشی گفت:میخواستید دعوا نکنید..... یک سال دیگه زنگ بزنید.
اسفندیار گفت:ما دعوا نکرده ایم .شاهد هم داریم.این رستم زال خود اهل دعواست با همه دعوا نموده ..... ادم
شریست!"حکیم ابولقاسم فردوسی" نیز شهادت داده!
استشهاد محلی و برگه های اخطاریه و استهلام ها در نظمیه موجود است!
چون دم گرم اسفندیار در اهن گرم منشی(سکرتر)موثر نیافتاد باری دگر اهی سرد از دل پر درد وی برکشیدو
گوشی را گذاشت که یک سال دیگه زنگ زند!
راحت باش چیز های دیگه هم خواستی حذف کنی بکن!
اصلا برو mhaji رو از صحنه روزگار حذف کن! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 25 فروردين 1385، ساعت 1:26 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
راحت باش چیز های دیگه هم خواستی حذف کنی بکن!
اصلا برو mhaji رو از صحنه روزگار حذف کن! |
نه, دوستی خوبه, صفا, صميميت
حذف بده
جوون مردم گناه داره آرزو داره |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 25 فروردين 1385، ساعت 1:29 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Hey! You changed your text too and it doesn't show you did. So, what are you complaining about?!  I just put a funny picture there which was a "leg" in a plate and a chiken who was looking at it (it was a PETA ad which said "become a vegeterian") The leg in the plate, however, was not a chiken leg!  So, these guys censord it! |
آ آ, راست ميگيا مثل اينکه ويرايشگر اين تالار خراب شده |
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 فروردين 1385، ساعت 21:56 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
آ آ, راست ميگيا مثل اينکه ويرايشگر اين تالار خراب شده  |
خراب نشده، بلکه اینطوری طراحی شده که تا یک پست بعد از پست شما ارسال نشه، میتونید هر چقدر که میخواید، پستتون رو تغییر بدید.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|