| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6467 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 16:37 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
تازه شده مثل مسابقات ACM.
همه چي کشک! آخرش ميفهميم که توي اين دانشگاه خراب شده، فقط خودمون رو مسخره ميکنيم!
با اين حمايتي که از گروه هاي علمي(!) بخش ميشه، همون صفرم هم خيليه!
به نظرم بهتره که گروههاي علمي بخش رو بکنن زيرمجموعه گروه کوهنوردي دانشکده! حداقلش اينه که بودجه ش 10 برابر ميشه!!(البته در بدترين حالت).
به هر حال آقا مهدي خيلي ناراحت نباش! اين ميشه يه تجربه که دفعه ديگه که خواستي براي فوق انتخاب رشته کني، يه جاي به درد بخور بزني! مثل امين!!
خلاصه کلام اينکه هفت شهر عشق را زير و رو کردن، ما توي دانشگاه شيراز هنوز جاي دستشويي را هم خوب ياد نگرفتيم!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6467 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 16:38 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 16:40 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مثل اينکه داغ ACM اي ها هم تازه شد.
وي بسوزوم |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 16:52 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آقاي mhaji ، دانشگاه آزاد آشتيان و دانشگاه آزاد سبزوار رو يادت رفت ليست کني...
من فکر ميکردم آشتيان يه جايي توي ترکمنستان باشه و سبزوار هم بعد از ماجراي سربداران (که سريالش مدتها پيش از تلويزيون پخش شد) کاملا خراب شده باشه.
تا اينکه چند بار که دلشون به حال ما که پياده اينور و اونور مي رفتيم سوخت و با ميني بوس شون(سبزواريها) ما رو رسوندن... :cry:
در حالي که بخش حاضر نشده بود حتي يک منبع تغذيه به تيم تعقيب خط قرض بدهد. |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط عبود در تاريخ شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 17:15 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 17:06 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
البته نبايد از نقش تعيين کننده سينا گذشت که واقعا از کل مجموعه دانشگاه شيراز بيشتر به ما کمک کرد.
توضيح : سينا شاگرد اول 77 اي ها بود که الان در دانشگاه اميرکبير در رشته هوش مصنوعي تحصيل مي کند و قول داده که در اولين فرصت به جمع ما در تالار اضافه شود. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 17:09 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
يه پيشنهاد براي گروه علمي:
به مناسبت بازگشت غرور آفرين :!: تيم رباتيک دانشگاه شيراز و در ادامه برنامه هاي کاملا علمي :!: قبلي اين گروه محترم، يک مراسم هوکشان با حضور اساتيد محترم بخش براي اعضاي تيم برگزار شود. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 17:31 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
آقاي mhaji ، دانشگاه آزاد آشتيان و دانشگاه آزاد سبزوار رو يادت رفت ليست کني...
من فکر ميکردم آشتيان يه جايي توي ترکمنستان باشه و سبزوار هم بعد از ماجراي سربداران (که سريالش مدتها پيش از تلويزيون پخش شد) کاملا خراب شده باشه.
تا اينکه چند بار که دلشون به حال ما که پياده اينور و اونور مي رفتيم سوخت و با ميني بوس شون(سبزواريها) ما رو رسوندن... :cry:
در حالي که بخش حاضر نشده بود حتي يک منبع تغذيه به تيم تعقيب خط قرض بدهد.  |
براي اينکه دلتون بيشتر بسوزه اضافه کنم دانشگاه آزاد ميبد(!!! - مورچه چيه که کله پاچش چي باشه!!!)، در مسابقات ACM مبلغ يک ميليون تومان ناقابل! هزينه دو تيم ارسالي خود نموده بود، در حالي که خراب شده شيراز ، مبلغ 33 هزااار تومان براي تيم ACM خود (با هزار منت) هرينه نمود! (امتحان دوم).
لازم به ذکره که خوابگاه تيم اعزامي از شيراز، اتاق نگهبانهاي خوابگاه بود! (که البته بد نيست بگم شبي 1000 تومن کرايه اتاق پرداخت شده بود!!)
آخرش هم اضافه کنم که فقط اتاق ACM شريف، به تمام بخش ما مي ارزيد!!
اميدوارم به خاطر اين حرفها دارم نزنن! نميدونم چرا بعضيها فکر ميکنن که دانشگاه شيراز (مثلا) خيلي براي خودش معتبره! |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 17:53 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
آقا اينجوري که نمي شه. کيا حاضرن براي اعتراض به وضع موجود حداقل واسه همچين مسابقاتي که بچه ها تا حد امکان از خودشون مايه گذاشتن، بريم پيش دکتر زيارتي؟ اگه ما تحرکي نکنيم، وضع همين جور مي مونه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 25 مرداد 1382، ساعت 17:58 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| آقا اينجوري که نمي شه. کيا حاضرن براي اعتراض به وضع موجود حداقل واسه همچين مسابقاتي که بچه ها تا حد امکان از خودشون مايه گذاشتن، بريم پيش دکتر زيارتي؟ اگه ما تحرکي نکنيم، وضع همين جور مي مونه. |
خانه از پايبست ويران است!
بيچاره دکتر هم تلاش خودش رو ميکنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 30 مرداد 1382، ساعت 20:58 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اداره آموزش دانشکده من رو احضار کرده فکر کنم به دليل باخت تيم رباتيک دانشگاه شيراز ميخان من رو مورد بازجويي و بازخواست قرار بدن و نهايتا تنبيه، توبيخ و تبعيد کنند... |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 01 شهريور 1382، ساعت 8:54 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|